Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν αντέχουν την φωνή της Αλήθειας: Ο Συριζαίος Δραγασάκης θίχτηκε για την κόρη του Καψή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια εξέθεσε για ακόμη μια φορά το αντισυνταγματικό τόξο.

Ξεκινώντας την σημερινή της ομιλία στην Βουλή αναφέρθηκε με στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα στην σκανδαλώδη απόφαση της “ανεξάρτητης Δικαιοσύνης” να αφήσει ελεύθερη την κόρη του συστημικού μεγαλοδημοσιογράφου και συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καψή παρόλο που συνελήφθη με ένα ολόκληρο εργαστήριο ναρκωτικών.

Κατά την προσαγωγή της στο δικαστήριο μάλιστα δεν φορούσε χειροπέδες, εν αντιθέσει με τους αδίκως κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής που έχουν διαπομπευτεί πολλάκις. Στους Συναγωνίστες η “Δημοκρατία” και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας.

Ο Συριζαίος προδρεύων Δραγασάκης, λειτουργώντας ως κομματικός εγκάθετος θίχτηκε με τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής, διακόπτοντας την Συναγωνίστρια Ζαρούλια.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής του θύμισε πως την ίδια ώρα για μια νόμιμη καραμπίνα ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είναι στη φυλακή! Αν φυσικά στην θέση της κόρης του Μανώλη Καψή ήταν οποιαδήποτε παιδί της Χρυσής Αυγής το θέμα θα είχε γίνει βούκινο!

Τέλος, ο Δραγασάκης αποδεικνύοντας την εμπάθεια και τον… σεβασμό του στην ελευθερία του λόγου αρνήθηκε να δεχτεί στα πρακτικά της Βουλής τα ντοκουμέντα που καταδεικνύουν τον ξεπεσμό της “ανεξάρτητης Δικαιοσύνης”.

Υ.Γ. Η ομοιότητα των δύο υποθέσεων είναι προφανώς τυχαία…

Το εργαστήριο ναρκωτικών

Η συλληφθείσα χωρίς χειροπέδες

Το δράμα του Δραγασάκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-antechoun-thn-fwnh-ths-alhtheias-o-surizaios-dragasakhs-thichthke-gia-t#ixzz398jhN0Nj

Exit mobile version