Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι χυδαιότητες και οι… “χυδαιότητες”!

Με αφορμή την ομιλία μου στο κοινοβούλιο σήμερα 1 Αυγούστου 2014, θα σας παραθέσω αυτούσιο το ανυπόγραφο σχόλιο του Left.gr, γεμάτο χυδαιότητες απέναντι σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο έχει ψηφισθεί από εκατομμύρια Ελλήνων ψηφοφόρων, που υποτίθεται ότι όλοι αυτοί που μας βρίζουν, ότι σέβονται, παριστάνοντας τους… δημοκράτες, ενώ στην πραγματικότητα είναι φασισταριά του χειρίστου είδους.

Απολαύστε ήθος:

“Βουλή: Παρέμβαση του Γ. Δρασαγάκη σε νέες χυδαιότητες της χρυαυγίτισσας Ζαρούλια

Εμετικά σχόλια στη Βουλή για πολλοστή φορά από τη βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης

 

Την αντίδραση του προεδρεύοντος Γ. Δραγασάκη προκάλεσε χυδαίο σχόλιο της Ε. Ζαρούλια για

την κόρη γνωστού δημοσιογράφου που συνελήφθη και διαπομπεύθηκε από μερίδα των ΜΜΕ. Ο Γ. Δραγασάκης διέκοψε το παραλήρημα της χρυσαυγίτισσας, τόνισε ότι την ακούει από σεβασμό στο θεσμικό του ρόλο και υπενθύμισε ότι η βουλευτής των νεοναζί δε έχει ζητήσει συγγνώμη για παρόμοια σχόλια που έκανε σε βάρος της κόρης του Γ. Δραγασάκη, σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής.

Ο Γ. Δραγασάκης αρνήθηκε να υπογράψει για να καταχωρηθούν στα πρακτικά τα έγγραφα της Ζαρούλια που αφορούν την υπόθεση του παιδιού που κατηγορείται για κατοχή χασίς. «Δε μπορείτε να συκοφαντείτε παιδιά, αυτή είναι η λεβεντιά σας;» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενος στους χρυσαυγίτες που επιμένουν να διασύρουν πρόσωπα άσχετα με τη δική τους υπόθεση. ”

Βλέπουμε εδώ ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ βαπτίζεται “χυδαίο σχόλιο”! Πέρα του ότι ο άγνωστος συγγραφεύς μας προσδιορίζει όπως του γουστάρει και ενώ είμαι σίγουρη ότι σέβεται τον αυτοπροσδιορισμό του οποιουδήποτε “μειονοτικού” επιβουλεύεται την Πατρίδα μας, σε εμάς, κάτι σαν τα αντανακλαστικά του Παυλώφ, δεν μας το επιτρέπει! Τα πραγματικά γεγονότα τα βαπτίζει “Εμετικά σχόλια”. Αυτό όμως που μας προκάλεσε αποτροπιασμό είναι το επίσης ανυπόγραφο άρθρο, στον σύνδεσμο που παραθέτει, το οποίο όχι απλά χυδαίο είναι, αλλά και υβριστικό προς τις χαροκαμένες οικογένειες που έχουν θρηνήσει θύματα από τα ναρκωτικά.  Γράφει λοιπόν ελαφρά τη καρδία ο άγνωστος κειμενογράφος: “Χτες συνελήφθη μια κοπέλα για κατοχή χασίς. Σιγά τα λάχανα θα πει κάποιος ή μάλλον σιγά τα.. «χόρτα». Ποιος ενδιαφέρεται για μια ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά στις χιλιάδες που γίνονται κάθε χρόνο;…” !!! Ακόμη πιο χυδαίος γίνεται παρακάτω που αναφέρει με θράσος χιλίων πιθήκων: “Το δεύτερο αυτονόητο είναι ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη”Ενώ για εμένα, την σύζυγο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής υπάρχει και παρά υπάρχει! Ο τύπος αυτός έχει περίσσευμα θράσους και έτσι διαβάζουμε παρακάτω: “Το τρίτο αυτονόητο είναι ότι ο διασυρμός κατηγορούμενων είναι ανεπίτρεπτος.”  

 

Όσο για την περίπτωση της κόρης του Δραγασάκη που συνελήφθη να έχει στην κατοχή της 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες.., ο ανώνυμος αρθρογράφος καταφέρεται στο πρόσωπο μου με ύβρεις γιατί φαίνεται ότι ξέμεινε από επιχειρήματα.

“Συντρόφια” περαστικά σας!

Ελένη Ζαρούλια

Βουλευτής Β’ Αθηνών

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Exit mobile version