Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μνημονιακή χούντα υποδουλώνει τον ελληνικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική Πολεοδομία, την βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών και τις ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, η Συναγωνίστρια επισήμανε ότι το νομοσχέδιο προβλέπει ότι για την κατασκευή πρόχειρων ή κινητών καταλυμάτων δεν απαιτείται πλέον ούτε έγκριση δόμησης, ούτε άδεια δόμησης παρά μόνο μια υπεύθυνη δήλωση αρμόδιου μηχανικού. Εξισώνει την άδεια εγκατάστασης μηχανημάτων με την έγκριση δόμησης και στην συνέχεια αφήνει την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης Δήμων να εκδώσει άδεια χωρίς να μπορεί να ελέγξει τίποτα, παρά μόνο να θεωρήσει τις μελέτες με μια υπεύθυνη δήλωση μηχανικού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους θα δημιουργούνται θέματα ασφαλείας.

Το αποτέλεσμα με την εφαρμογή του εν λόγω νομοσχεδίου είναι περισσότερο τσιμέντο καθώς περιορίζεται η προστασία των δασών και των εκτάσεων που έχουν χαρακτηριστεί αναδασωτέες. Η κυβέρνηση προωθεί την ολοκληρωτική υποδούλωση του ελληνικού λαού και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας. Χθες η ΔΕΗ, σήμερα η τσιμεντοποίηση των δασών, αύριο το μπάζωμα του αιγιαλού και των παραλιών.

Ο ελληνικός λαός, όμως, είναι αποφασισμένος να γυρίσει την πλάτη στα διεφθαρμένα κόμματα του κατεστημένου στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και να δικαιώσει τους Έλληνες Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mnhmoniakh-chounta-upodoulwnei-ton-ellhniko-lao-binteo#ixzz399r1PvcQ

Exit mobile version