Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γκίκας Χαρδούβελης προς δοκιμαζόμενους Έλληνες: Θα φάτε πολύ ξύλο ακόμη!

Γκίκας Χαρδούβελης προς δοκιμαζόμενους Έλληνες: Θα φάτε πολύ ξύλο ακόμη!

Κυνικός, αλλά ειλικρινής παρουσιάστηκε ο υπάλληλος του Σημίτη και νυν υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης στις δηλώσεις του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ο υπηρέτης του Μνημονίου δήλωσε ξεκάθαρα: «Όσο βαίνουμε προς το τέλος του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, τα μέτρα που προωθούνται θα έχουν περισσότερο διαρθρωτικό χαρακτήρα. Δηλαδή το πολύ “ξύλο”, το δημοσιονομικό, το έχουμε φάει. Ο δρόμος όμως αυτός δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε δύσκολες στιγμές και πρέπει να τα δούμε όλα».

Τα πολλά λόγια και τα σχόλια είναι περιττά! Ο υπουργός του Σαμαρά δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Έλληνες λιντσαρίστηκαν από τα μνημονιακά μέτρα, αλλά αυτό δεν τελείωσε ακόμη και ούτε βέβαια θα τελειώσει ποτέ. Υπάρχει κι άλλο σκληρό ξύλο που πρέπει να φάνε οι Έλληνες από τα κοράκια του Μνημονίου μέχρι να σταματήσουν εντελώς να μιλάνε ή να εξαφανιστούν τελείως.

Λογαριάζουν όμως χωρίς την φωνή της Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή που δεν θα σταματήσει τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία μέχρι την τελική νίκη!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gkikas-chardoubelhs-pros-dokimazomenous-ellhnes-tha-fate-polu-julo-akomh#ixzz39DIgB1aK

Exit mobile version