Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Έχοντας γραφτεί ως υποστηρικτής στην ομάδα που μου ταιριάζει και συμμετέχοντας σε αρκετές εκδηλώσεις, είδα πως αυτή η οικογένεια (και όχι κόμμα) μου ταιριάζει απόλυτα! Δεν είμαι ναζιστής και ας με είπαν, είμαι Έλληνας εθνικιστής γιατί αγαπώ την πατρίδα μου. Καλύτερα εθνικιστής και ελεύθερος παρά κομμουνιστής και παρωπιδιασμένος. Έχω στο αίμα μου την Μανιάτικη φλόγα και έχοντας υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις το ηθικό μου συνεχίζει να είναι ακμαίο. Αρχηγέ μου ,Ηλία και συναγωνιστές μου, που είστε μέσα σε αυτά τα κελιά, στα κελιά της τιμής σας υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα σας σε αυτό τον άνισο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει!

Νίκος Κ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ: Εκατοντάδες Συναγωνιστές στην επιμνημόσυνη δέηση για τους Γιώργο Φούντουλη και Μανώλη Καπελώνη – Φωτορεπορτάζ

Πάντα επίκαιρο κάθε άρθρο που ασχολείται με την Δαμανάκη. Όλοι οι συνομήλικοί της, την θυμόμαστε ακριβώς έτσι, αρχές δεκαετίας ’70, με τα ταγάρια, τα σανδάλια, τα βρόμικα πόδια και τα λιγδιασμένα ινδιάνικα ριχτά φορέματα.

Κρίμα γιατί αντικειμενικά, χωρίς να είναι τοπ μόντελ, ήταν συμπαθητικό κορίτσι το Μαράκι, και το ήξερε, είχε και μια συγκεκριμένη “φήμη” μέσα στο κίνημα και γενικά τότε τα κορίτσια της ΚΝΕ ήταν ό,τι πιό σίγουρο για …ξέρετε τι.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να κάνω φτηνό κουτσομπολιό, αλλά έγιναν πολλά εκείνες τις 3 μέρες του Νοέμβρη, μέσα στο “άσυλο” του ΕΜΠ. Τα λέω αυτά Μαρία μου γιατί και εγώ ήμουν εκεί, και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της “εξέγερσης” και του “αγώνα” κατά της χούντας  «ένωσε” πολλά “παιδιά” τότε.

Αλλά κάποιοι από εμάς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε κάτι από την παιδική μας αθωότητα Μαρία μου, αλλά εσύ και αρκετοί άλλοι, αμέσως με την “έλευση” της “δημοκρατίας”, αφού πρώτα “οργανωθήκατε” στο ΚουΚουΕ μετά μας καθίσατε στον σβέρκο και τρώτε με χρυσά κουτάλια απομυζώντας τον δικό μας κόπο, ζείτε από τον δικό μας κάματο, εκμεταλλεύεστε τον δικό μας τίμιο ιδρώτα.

Δεν περιμένω να ζήσω πολλά χρόνια ακόμα Μαρία μου, η υγεία μου είναι κλονισμένη και το σημερινό “κράτος δικαίου” εμένα δεν πρόκειται να μου δώσει βοήθεια ούτε και καμμιά σημασία. Αλλά πριν πεθάνω, παρακαλώ την Θεία Δίκη να παρέμβει ώστε κάποια στιγμή όλοι εσείς που προδώσατε εμάς τους πρώην συναγωνιστές σας και τις ιδέες για τις οποίες κάποτε αγωνιστήκαμε πλάι-πλάι, να σας τιμωρήσει παραδειγματικά.

Ένας παλιός «σύντροφος»

Η “Εφημερίδα των Συντακτών” καταγγέλλει τον Ψαρρά: Όταν καταρρέουν οι σκευωρίες…

Λυκόσχημος αμνός

Μην γελάσετε με τον τίτλο. Έχει μεγάλη σημασία στις μέρες μας. Αρτέμης /Ευθύμης.Hiphop με στίχους στα αρχαία ελληνικά. Είναι από τα συγκροτήματα που δεν παίζονται ούτε στα fm /ούτε στις τηλεοράσεις. Και παρόλο που δεν ακούγονται έχουν τραβήξει πολλά ελληνόπουλα και από της τελευταίες γενιές. Το λέω αυτό γιατί μου θυμίζει την Χρυσή Αυγή με αυτά που περνάει από το σύστημα. Δεν ακούγονται αλλά πράττουν το έργο της αρετής. Εξου και το τραγούδι αν το ακούσετε θα καταλάβετε πολλά. Εκτός ότι υποστηρίζω 4χρόνια τώρα Χρυσή Αυγή… Χωρίς να έχω ρίξει στην ζωή μου στη κάλπη άλλο κόμμα.

Είμαι ένας Έλληνας που δουλεύει ασταμάτητα από τα 13. Και χρόνο με τον χρόνο βλέπω την χώρα μου και τους πολίτες της να οδεύει προς της πύλες της κολάσεως. Είμαι ένας Λυκόσχημος αμνός λοιπόν που μέσα στην καθημερινή του ζωή πράττει το έργο της αρετής ποιο είναι αυτό με το δίκαιο πάντα και την αλήθεια χωρίς να ξεχνάω ούτε ένα λεπτό την αγάπη που έχω για την πατρίδα μου…δεν επιβάλω προσπαθώ διαμέσου επικοινωνίας να περάσω ιστορικές στιγμές αυτής της χώρας…Υπάρχουν πολλοί λυκόσχημοι αμνοί… Είμαι εδώ για την πατρίδα μου είμαι εδώ και δέχομαι το οποίο κόστος…ο Λυκόσχημος αμνός ζει παντού και πουθενά… όταν οι άλλοι έχουν παρωπίδες-κοιμούνται αυτός είναι ξύπνιος… Ελλάς η τέφρα… Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή… Λευτεριά στην Ελλάδα…Καλή συνέχεια…

Ε.Ρ.           

Πάνδημη η επιμνημόσυνη δέηση για τους Αθάνατους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Πρώτες εικόνες

Αμέσως μετά από τα γεγονότα στη Αργεντινή, έσπευσαν οι εδώ υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων και προσπαθούν  να μας πείσουν με τα τερατώδη ψέματα τους  παραποιώντας στη κυριολεξία την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα, προσπαθώντας να δώσουν άλλοθι στη καταστροφική πολιτική τους, η οποία εξοντώνει στη κυριολεξία τον Ελληνικό λαό.

Η αλήθεια όμως είναι τόσο διαφορετική κα τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Δείχνει τι πράκτορες και εγκάθετοι είναι και το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των κερδοσκόπων με αντάλλαγμα τη δική τους παραμονή στη εξουσία.

Τα όσα λένε και πράττουν δικαιώνουν για ακόμη μια φορά τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία δίνει  τον αγώνα το καλό για μια Ελλάδα με Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Χ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-augoustou-2014#ixzz39DJ7xRG9

Exit mobile version