Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Δημοκρατία σας, βρωμάει!

Η Δημοκρατία σας, βρωμάει!

Βρωμάει από την προχωρημένη σήψη στην οποία έχει περιέλθει.

Ξεχειλίζει απ’ την υποκρισία των ταγών της.

Βρίθει από σκάνδαλα και παρανομίες.

Καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και εξευτελίζει συνεχώς, ολοένα και περισσότερο, το θεσμό της Δικαιοσύνης.

 

Η ‘’δημοκρατική’’ χειραγώγηση της Δικαιοσύνης

 

Ποιος να το φανταζόταν άραγε ότι εσείς οι δημοκράτες θα χρησιμοποιούσατε τόσο αυταρχικές μεθόδους ‘’εξόντωσης’’ των πολιτικών σας αντιπάλων! Σίγουρα το είχε προβλέψει ο Τσόρτσιλ πάντως με την περίφημη ρήση του πως, οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντι-φασίστες ή αλλιώς οι αντι-φασίστες του σήμερα απεδείχθησαν χειρότεροι από τους φασίστες του χθες που τόσο λοιδορούσαν και κατέκριναν. Απ’ ότι φάνηκε τα μαθήματα δημοκρατίας ήταν μόνο για το θεαθήναι, προς  λαϊκή κατανάλωση. Στην πραγματικότητα οι πολιτικάντηδες του ‘’δημοκρατικού τόξου’’ αποτελούν μια βελτιωμένη, ‘’καμουφλαρισμένη’’ και μια πολύ πιο ριζωμένη έκδοση των ολοκληρωτικών καθεστώτων του χθες.

Μια κατ’ επίφαση δημοκρατία που έχει ριζώσει για τα καλά στον τόπο μέσω των κομματικών στρατών και των διαπλεκόμενων προσώπων, πάσης φύσεως, που για να ανελιχθούν στους εκάστοτε κοινωνικούς τομείς, είτε αυτό πρόκειται για το δημόσιο, την ενημέρωση ή ακόμη και την δικαιοσύνη, εξυπηρετούν κυβερνητικά συμφέροντα.

Εις ότι αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, οι μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν απ’ τους δημοκράτες εναντίον του είναι λίγο έως πολύ γνωστές. Σωρεία παραβάσεων του κώδικα ποινικής δικονομίας και του συνταγματικού δικαίου, με αποτέλεσμα ενάμιση μήνα μετά τις τελευταίες εκλογές που μας ανέδειξαν ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, να έχουμε 8 βουλευτές μας στη φυλακή, 3 σε κατ’ οίκον περιορισμό και άλλους  5 με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και τον πρωτοφανή, δημοκρατικό και προπάντων συνταγματικώς κατοχυρωμένο όρο της απαγόρευσης του δημόσιου λόγου!

 

Οι Εθνικιστές στα κάτεργα της δημοκρατίας τους.

Οι καταγγελίες από τους δικηγόρους αλλά και οι συνεχείς ομολογίες των ιδίων των σκευωρών αποκαλύπτουν πλήρως το πώς στήθηκε και εκτελέστηκε το βρώμικο σχέδιο τους. Συνένοχοι στο έγκλημα είναι εκτός των άμεσα εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων και δικαστικών, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Αποπροσανατολισμού.

Παρακολουθούμε μειδιάζοντας τις τελευταίες μέρες, τις πολιτικές διώξεις κατά των Συναγωνιστών μας,να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα στα δελτία τους και να παίζουν ως τελευταίο θέμα. Η υποκρισία τους και ο αυτοεξευτελισμός που υφίστανται έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν επί παραδείγματι αφέθηκε ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση, ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης, οι δημοσιογράφοι προέβαλαν το θέμα για κάτω από 5 λεπτά και με ελάχιστο έως καθόλου σχολιασμό. Ο συναγωνιστής ο οποίος φέρεται να ήταν παρόν στο περίφημο βίντεο με το αναποδογύρισμα των πάγκων του παραεμπορίου, ένα από τα βίντεο που παίζουν στη γνωστή λούπα των δελτίων τους, το βίντεο για το οποίο μας κατηγόρησαν περισσότερο από κάθε τι άλλο, αποτελούσε τώρα που αφέθηκε ελεύθερος ένα ασήμαντο περιστατικό. Η είδηση της κατάρρευσης της προπαγάνδας τους αποτέλεσε το γεγονός ολιγόλεπτης συζήτησης με φράση αποφώνησης το, «πάμε παρακάτω…».(Άραγε θα ξαναδούμε το εν λόγω βίντεο στα λαϊκά δικαστήρια των 8;).

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Συνεχίζουμε να μαχόμαστε εναντίον αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Ακόμα και με μόλις 3 βουλευτές μας ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους, πέραν της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος καλείται να αποδείξει πρωτίστως στους απλούς Έλληνες πολίτες ότι αντέχει. Και θα αντέξει καθώς δεν λύγισε ποτέ! Ως Εθνικιστές και ως Πιστοί στρατιώτες, ορκισμένοι στον συνεχή Αγώνα της Ιδέας, έχουμε μάθει να διαχωρίζουμε τα συναισθήματα, την ψυχική φόρτιση αλλά και την σωματική καταπόνηση από το Καθήκον. Μπορεί να χάσαμε δυο αδέλφια μας, να φυλακίσατε, προσωρινώς, τον Αρχηγό μας, τους Συναγωνιστές μας, τους φίλους και τους συγγενείς μας, μπορεί να έχουμε και εμείς σειρά, να ξέρετε όμως ότι οι φάλαγγες των Εθνικιστών θα παραμείνουν αρραγείς και αρειμάνιες στην μάχη για την αποκατάσταση του Δικαίου. Την μάχη για την απελευθέρωση των Συναγωνιστών μας. Την μάχη για την επικράτηση των γνήσιων Ελλήνων στον τόπο τους.

 

Μέχρι την Τελική Νίκη!

πηγή

Exit mobile version