Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τώρα στη ΓΑΔΑ ενάντια στην Χούντα Σαμαρά

 

Νεότερη ενημέρωση 12:20 – Αυτήν την στιγμή οι Συναγωνιστές βουλευτές, Ηλίας Παναγιώταρος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειος και Ελ. Συναδινός μαζί με τους νομικούς του Κινήματος και αρκετούς Συναγωνιστές βρίσκονται έξω από την ΓΑΔΑ.

Η Αστυνομία δεν επιτρέπει στους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ανέβουν στην ΓΑΔΑ και να μάθουν για ποιο λόγο έγιναν οι παράνομες προσαγωγές.

Οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν πως υπάρχει πολιτική εντολή να μην προσεγγίσει κανένας και κυρίως ότι υπάρχει πολιτική εντολή να εμποδίζονται οι νόμιμες πολιτικές δράσεις του κόμματος. Η Χούντα Σαμαρά βρίσκεται σε παροξυσμό!

Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τώρα στην ΓΑΔΑ να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις της Χούντας Σαμαρά!

Η πολιτική δίωξη που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι συνεχιζόμενη, καθώς η Χούντα Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό!

Πριν λίγο πραγματοποιήθηκαν 100 προσαγωγές Συναγωνιστών από την Αστυνομία στην Ακρόπολη, επειδή μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια για την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής στους διερχόμενους.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη παρακώλυση δράσης νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chounta-samara-100-prosagwges-sunagwnistwn-sthn-akropolh-epeidh-moirazan-fu#ixzz39E9tnYWt

Exit mobile version