Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια ξεκάθαρη απάντηση στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Μια ξεκάθαρη απάντηση στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Η σειρά άρθρων με τίτλο «Οι αριστεριστές στην υπηρεσία του συστήματος» του γράφοντος προκάλεσε μια σχεδόν ολοσέλιδη αναφορά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και συγκεκριμένα δια χειρός κάποιου Τάσου Τσακίρογλου, την Πέμπτη 31 Ιουλίου.

Με τον επιβλητικό τίτλο «Κατηγορώ κατά της Αριστεράς με ναζιστικό περιτύλιγμα», ο εν λόγω δημοσιογράφος παρουσιάζει αποκομμένα κάποια αποσπάσματα από τα τρία αυτά άρθρα μου. Η αλήθεια είναι ότι οφείλω να τον ευχαριστήσω, και αυτό που γράφω δεν έχει την παραμικρή ειρωνική διάθεση. Ο λόγος των ευχαριστηρίων έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Τσακίρογλου στα επιλεκτικά αποσπάσματα που παρουσιάζει (τα οποία, για να είμαι ειλικρινής, σε γενικές γραμμές αντικατοπτρίζουν και το πραγματικό νόημα των άρθρων αυτών), δεν αντιπαραθέτει καμία ουσιαστική απάντηση, η οποία να επιχειρηματολογεί εναντίον των απόψεών μας για τους αριστεριστές.

Ακόμα και σε μια φυλλάδα, όπως αυτή όπου αρθρογραφεί ο Τσακίρογλου και με μια ισχνή κυκλοφορία, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει την άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έστω και αποσπασματικά, λειτουργεί υπέρ μας και θα προβληματίσει (με την θετική έννοια του όρου) κάποιους από τους αναγνώστες της. Η ουσία της απάντησης Τσακίρογλου είναι ότι δεν αποτελεί… απάντηση. Αντί να επιχειρηματολογήσει, έστω κατ’ ελάχιστον, κατά των απόψεων για τους αριστεριστές, περιορίζεται απλώς στην καταγραφή αυτών των θέσεων με «καταδικαστικές» απαντήσεις (;) λίγων λέξεων. Είναι ολοφάνερο ότι ο Τσακίρογλου δεν μπορεί να πει τίποτα το συγκεκριμένο και ουσιαστικό επί των άρθρων αυτών. Όσο για την «στοχοποίηση» που υποτίθεται ότι γίνεται σε «συγκεκριμένο στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γνωστό για την κινηματική και αντιφασιστική του δράση», όπως χαρακτηριστικά γράφει, προφανώς με την  λέξη «στοχοποιεί» θέλει να δημιουργήσει συγκεκριμένους συνειρμούς. Επαναλαμβάνουμε, λοιπον, ότι ο τύπος αυτός μπορεί να είναι γνωστός «για την κινηματική και αντιφασιστική του δράση», δεν είναι όμως γνωστό που εργάζεται (αν εργάζεται, δηλαδή) και πώς βγάζει το ψωμί του. Άλλο να δουλεύει κάποιος και άλλο να μας δουλεύει…

Όσο για την σύνδεση των απόψεων του Κατζίνσκι ότι «οι μορφές τέχνης που έχουν απήχηση στους αριστεριστές διανοούμενων τείνουν να εστιάζουν στην αποκρουστικότητα, στην ήττα και στην απελπισία» που κάνει, συνδυάζοντάς τες με τον… Χίτλερ, γράφοντας χαρακτηριστικά «Mε δύο λόγια το επιχείρημα του Χίτλερ περί “εκφυλισμένης τέχνης”, την οποία καταδίκαζε, καταστρέφοντας πολλά έργα διάσημων καλλιτεχνών», τι να του πει κανείς; «Συ είπας», Τσακίρογλου… Χαρακτηρίζει, μάλιστα, ως «συνωμοσιολογία» την  άποψή μας ότι οι αριστεριστές με τις πράξεις τους βοηθούν την εξουσία στα σχέδιά της και τα ξεπερασμένα από τον χρόνο ιδεολογήματά της αποτελούν εφαρμόσιμα όπλα της παγκοσμιοποίησης. Το γιατί, βεβαίως, τα θεωρεί ως «συνωμοσιολογία» και όχι ως πραγματικότητα δεν μας το αναφέρει. Όπως, ουσιαστικά σε τίποτα δεν απαντά ο Τσακίρογλου.

Κουβέντα για το ότι έχουν γίνει οι αριστεριστές θλιβεροί ουραγοί της κυβέρνησης στην σαφώς πολιτική δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για το ότι έχουν εισχωρήσει τόσο βαθιά στον κρατικό τομέα, ώστε να έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της συστημικής εξουσίας. Για το ότι βρίσκουν άνετα βήμα στα πιο σεσημασμένα και στυγνά καθεστωτικά έντυπα, προκειμένου να συκοφαντήσουν τους πραγματικούς αντικαθεστωτικούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι’ αυτά και πολλά άλλα ο Τσακίρογλου δεν έχει να πει τίποτα απολύτως. Απλώς με ευφυολογήματα, γενικόλογα, αφορισμούς και άλλα μαρξιστικά στερεότυπα προσπαθεί να δημιουργήσει φθηνές εντυπώσεις και να διαψεύσει την πραγματικότητα. Ας δει τα χάλια των «επαναστατών» του αριστερισμού, οι οποίοι άξαφνα έπαψαν να θεωρούν τους αστυνομικούς χοιρινό κρέας (κατά το γνωστό σύνθημα) και «ευαισθητοποιούνται», μη τυχόν και τους ακουμπήσει κάποιος Χρυσαυγίτης.

Που δρουν ως κοινοί ρουφιάνοι και «συνδράμουν» ψευδώς στην πληροφόρηση της αστυνομίας, σε υποθέσεις όπου ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας της προηγηθείσας αστυνομικής βίας και της χρήσης χημικών σε συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες, ανάμεσά τους γυναίκες και ηλικιωμένοι. Γιατί αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται. Η αριστερά έχει χάσει κάθε -υποτιθέμενο- ηρωικό στοιχείο του παρελθόντος και οποιοδήποτε ηθικό πλεονέκτημα είχε αποκτήσει μέχρι το 1974. Από τότε, που έπαυσε να είναι διωκόμενη ανέπτυξε σιγά-σιγά τόσο στενές σχέσεις με την κρατική εξουσία, έτσι ώστε πλέον να ταυτίζεται μαζί της. Ανίκανη ιδεολογικά και πολιτικά να αντιμετωπίσει νικηφόρα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ζητάει την πιο σκληρή καταστολή από το κράτος εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ οι πιο ακραίες (και ταυτόχρονα πιο αρρωστημένες) μορφές της αναλαμβάνουν την φυσική επιχείρηση τρομοκράτησης και ωμής βίας των Ελλήνων Εθνικιστών, με την άμεση και έμμεση κάλυψη του κράτους, της αστυνομίας, των δικαστικών αρχών.

Οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις δεν απαγορεύονται από την αστυνομία, δεν αντιμετωπίζονται από την δικαιοσύνη αναλόγως, δεν καταδικάζονται από την κυβέρνηση. Αντιθέτως, προστατεύονται και προωθούνται από τους διαφόρους κρατικούς θεσμούς σε τόσο προκλητικό βαθμό ώστε και μέχρι οι ανοιχτά ατιμώρητοι παρακρατικοί των Αντίφα να χαρακτηρίζονται ως νόμιμες  οργανώσεις με τοπικά παραρτήματα!

Ένας Έλληνας (και ιδιαίτερα νέος), ο οποίος βλέπει την σύγχρονη πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατοχή της Χώρας και θέλει να εκφράσει εμπράκτως την επαναστατική του αντίθεση σ’ όλα αυτά, δεν είναι δυνατόν να σαγηνευθεί από την μιζέρια, την σαπίλα και την καθεστωτική νοοτροπία των αριστεριστών, οι οποίοι με συνθήματα του τύπου «Νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», «άσυλο στους πρόσφυγες», «ανοιχτά σύνορα, «καλοδεχούμενοι όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες», είτε είναι εκτός τόπου και χρόνου με ανύπαρκτη την αίσθηση της πραγματικότητας, είτε απλώς παίζουν άλλου είδους παιχνίδια.

Δυστυχώς, Τσακίρογλου, για σένα και τους ομοίους σου, έχετε χάσει οριστικά τον ιδεολογικό πόλεμο με το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.  Είστε ανίκανοι να αντιπαρατεθείτε με ιδεολογικοπολιτικούς όρους  απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι πιο «προχωρημένες» περιπτώσεις των αριστεριστών, αποκομμένοι πλήρως και οριστικώς από το Λαϊκό αισθητήριο, δεν διστάζουν να ρίξουν νερό στον μύλο των ανήθικων και παράνομων διώξεων της κυβέρνησης Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και είναι εντελώς γελοίο, με φυλακισμένους Χρυσαυγίτες με πασιφανώς ιδεολογικά κριτήρια και πολύ περισσότερο με δύο δολοφονημένα αδέλφια μας, να γίνεται λόγος για «συστημική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», «μακρύ χέρι του συστήματος», «δολοφονική συμμορία» και άλλες παρεμφερείς βλακείες, που προέρχονται αναμφίβολα είτε από συνειδητούς διαστρεβλωτές της Αλήθειας, είτε ανενημέρωτους, είτε απλώς ηλιθίους… Και μιας και στο κείμενο σου, Τσακίρογλου, μιλάς για «στόχαστρο», στο οποίο βάζουμε «κόμματα και κινήσεις της Αριστεράς», θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε κι Εμείς το ίδιο. Ότι το άρθρο σου, το οποίο –επαναλαμβάνουμε- είναι απορίας άξιον γιατί γράφτηκε, αφού δεν έχει ούτε μια ουσιαστική απάντηση, «στοχοποιεί» και βάζει στο «στόχαστρο» τόσο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και τον αρθρογράφο των συγκεκριμένων κειμένων για τους αριστεριστές. Με «μόστρα», μάλιστα, και φωτογραφία μου, για να «εμπεδωθεί» ο… κακούργος, που αμφισβητεί την επαναστατικότητα των διαφόρων «επαγγελματιών» της άκρας αριστεράς. Δεν θα το πούμε, όμως, τουλάχιστον προς το παρόν. Έτσι κι αλλιώς  δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν, παρά μόνον τον Θεό της Ελλάδας. Ιδιαίτερα μετά τις άνανδρες δολοφονίες του Γιώργου και του Μάνου, που κάποια κομπλεξικά υποκείμενα-αριστεριστές είπαν ότι ηθικά και πολιτικά δεν είναι καταδικαστέες, χωρίς φυσικά να ευαισθητοποιηθεί κάποιος εισαγγελέας, κανείς από τους Άνδρες και τις Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να δειλιάσει, να λιγοψυχίσει, να προδώσει τον εαυτό του, τις Ιδέες του, τους φυλακισμένους Συντρόφους του και πάνω από όλα αυτά τα δύο Υπέροχα παιδιά που έδωσαν την Ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πάνω από το χρήμα, την ασφάλεια, την ρουτίνα της καθημερινότητας, την ανέμελη «ζωή», υπάρχουν κάποιες ιδιότητες, Τσακίρογλου, τις οποίες οι αριστεριστές και οι κρατικοί εντολείς τους δεν θα τις κατανοήσουν ποτέ, γιατί απλούστατα δεν τις έχουν μέσα τους: Η Τιμή και η Αξιοπρέπεια!

Γιώργος Μάστορας            

ΥΓ: Μετά και το απίστευτο αστυνομικό όργιο αυθαιρεσίας και καταστολής εναντίον δεκάδων Χρυσαυγιτών που έκαναν το «έγκλημα» να διεξάγουν νόμιμη πολιτική δράση, η επιβεβαίωση και η επικαιροποίηση της αντισυστημικότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μονόδρομο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-jekatharh-apanthsh-sthn-efhmerida-twn-suntaktwn#ixzz39Gn2rR8O

Exit mobile version