Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκριτική και όψιμη “επανάσταση” των συνδικαλιστών των ενστόλων ενάντια στην Χούντα Σαμαρά

Υποκριτική και όψιμη “επανάσταση” των συνδικαλιστών των ενστόλων ενάντια στην Χούντα Σαμαρά

Θυμηδία προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν εντός του Κοινοβουλίου με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, σχετικά με το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Εντός του νομοσχεδίου περιλαμβάνεται η πλήρης ισοπέδωση των συνταξιοδοτικών ταμείων των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας, γεγονός το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο της σφοδρής αντιδράσεως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Αίσθηση προκάλεσε στα ΜΜΕ η ρητορική του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Παναγιώτη Φωτόπουλου, ο οποίος είπε, απευθυνόμενους στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι «αν το περάσουν αυτό, θα πάνε να μετρήσουν τις ψήφους τους». Αυτός που έκανε περισσότερο αίσθηση ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ, υποφρούραρχος της Βουλής Γιάννης Κατσιαμάκας που αποκάλεσε το υπουργείο «νταβατζή» που έρχεται να τους επιβάλλει τι θα κάνουν στα ταμεία τους.

Βεβαίως και οι ένστολοι έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για αυτό που πρόκειται να κάνει οι κυβέρνηση στα ταμεία τους. Όμως προκαλεί ερωτήματα πως την μία στιγμή σκύβουν το κεφάλι, υπακούοντας πολιτικές εντολές, οι οποίες έρχονται σε σαφή ρήξη με την έννομη τάξη, παρακωλύοντας παρανόμως τη νόμιμη πολιτική δράση κόμματος, καταντώντας με αυτό τον τρόπο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ και από την άλλη διαμαρτύρονται επειδή η ΝΔ τους κλέβει τον ιδρώτα χρόνων. Υποκριτικό, βέβαια, το να συμβαίνουν και τα δύο ταυτοχρόνως.

Το καθήκον των Αστυνομικών είναι να προστατεύουν τους πολίτες και να εφαρμόζουν το Νόμο και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Αν επιλέγουν, παρανόμως, να υπακούουν αντισυνταγματικές εντολές, στηρίζοντας τοιουτοτρόπως ένα συγκεκριμένο κυβερνητικό κόμμα, τότε θα πρέπει να σεβαστούν πάραυτα και τις επιλογές του, που τους οδηγούνε στον αφανισμό.

Είναι Καθήκον τους όχι μόνο να αγνοήσουν παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές, αλλά και να επαναφέρουν στην Τάξη όσους δίνουν αυτές τις παράνομες εντολές. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ntabatzhdes-kai-oi-uphretes-tous#ixzz39Jg4zFMO

Exit mobile version