Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μέγαρα, Ανατολική Αττική, Κομοτηνή, Δράμα, Ξάνθη

Δραστηριότητες Τοπικών: Μέγαρα, Ανατολική Αττική, Κομοτηνή, Δράμα, Ξάνθη

Την Τρίτη 27/7 πραγματοποιήθηκε ομιλία στη Τ.Ο Μεγάρων με θέμα τρέχουσες πολιτικές εξελιξεις από τον Συναγωνιστή Μουρτζουκο Χρήστο. Οι υποστηρικτές του κινήματος έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με της παράνομες πολιτικές διώξεις των Συναγωνιστών μας αλλά και για το σάπιο πολιτικό σύστημα Η ομιλία έκλεισε με μια υπόσχεση πως δεν θα μας λυγίσει τίποτα, θα γίνουμε ποιο δυνατοί και ποιο δραστήριοι. Τέλος όλοι μας σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.

Τ.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο: 6973283559-2296023375
Τρίτη-Πέμπτη 19.00-21.00

Ομιλία από την Συναγωνίστρια Καρύδη Κ. με θέμα “2.500 χρόνια από το Έπος των Θερμοπυλών η Ελλάς πάλι αντιμέτωπη με το Ιστορικό της Πεπρωμένο για την αναχαίτιση του ασιατικού δεσποτισμού

Την Πέμπτη 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, από την Συναγωνίστρια Καρύδη Κ. με θέμα “2.500 χρόνια από το Έπος των Θερμοπυλών η Ελλάς πάλι αντιμέτωπη με το Ιστορικό της Πεπρωμένο για την αναχαίτιση του ασιατικού δεσποτισμού”

Η Συναγωνίστρια στην ολιγόλεπτη, συνοπτική ομιλία ανέπτυξε έναν επαγωγικό συλλογισμό καταδεικνύοντας την χρονική και νοηματική συνέχεια της Ιστορίας τότε και της Ιστορίας σήμερα, αφού η Ελλάς υπήρξε πάντα ο Προμαχώνας της Ευρώπης ενάντια στον ασιατικό δεσποτισμό, υπερασπίζοντας αυτή μόνη μεταξύ όλων την πάντα μη φιλική προς αυτήν κατεστημένη Δύση από τις βαρβαρικές ορδές, έκφραση των οποίων σήμερα είναι η λαθρομεταναστευτική εποικιστική πλημμυρίδα.

Το Έπος των Ελλήνων σε Μαραθώνα, Θερμοπύλες, Πλαταιές, Σαλαμίνα ανέκοψε τα σχέδια των βαρβάρων ενώ η πτώση της Βασιλεύουσας απήλλαξε την Ευρώπη από το μέγα άγχος της ύπαρξης της υπερχιλιόχρονης βυζαντινής αυτοκρατορίας, παρέχοντάς της τα περιθώρια ώστε να προβεί στην αναγέννησή της και να προετοιμαστεί για την υπερατλαντική εξάπλωσή της με την ανακάλυψη της Νέας Γης.

Παρόλα αυτά όμως, και παρά το ιστορικό της χρέος έναντι των Ελλήνων η κατεστημένη Δύση συνεχίζει ως σήμερα να εποφθαλμιά και επιβουλεύεται τη πατρίδα μας, με αποκορύφωμα την βίαιη επιβολή της τρόϊκας, με την βοήθεια των πανταχού παρόντων ελληνοφώνων πολιτικών Εφιαλτών.

Προβάλλοντας τα ιστορικά γεγονότα στο σήμερα η Συναγωνίστρια κατέδειξε ότι το σπαρτιάτικο δόρυείναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή που μάχεται στις δικές του Μικρές Θερμοπύλες και καταδιώκεται απηνώς, καθώς αυτή μόνη αντιτίθεται έμπρακτα στην κεντρική επιλογή των Διεθνών Επικυρίαρχων για την μετάπτωση της Ευρώπης σε αποικία της Αφροασίας.

Με Λεωνίδες του Σήμερα τα μαχόμενα πεσόντα αδέλφια μας Γιώργο… και Μάνο… τους “άγνωστους Χρυσαυγίτες”

Κλείνοντας, απαίτησε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ενημερωτική δράση στο Δημαρχιακό μέγαρο Κομοτηνής

Την Τρίτη 29-07-2014 το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο Δημαρχείο της πόλης, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Ακόμη μια στοχευμένη ενημερωτική δράση πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής στο Δημαρχείο της πόλης στην Κομοτηνή. Με κεντρικό σύνθημα ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με πανό που αναρτήθηκε μπροστά στο Δημαρχιακό μέγαρο, δόθηκε η εκκίνηση για την δράση, η οποία συνεχίστηκε ΕΝΤΟΣ του μεγάρου. Ενημερωτικό υλικό, εφημερίδες του Κινήματος, φέϊγ βολάν και σύμπακτοι δίσκοι (CD) σχετικά με τις φυλακίσεις- πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής διανεμήθηκαν  σε δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες που βρισκόταν εντός αλλά και στους χώρους εκτός του Δημαρχείου.

Το συντριπτικό ποσοστό των ερωτήσεων προς το κλιμάκιο των συναγωνιστών, πέραν της αγανάκτησης ΟΛΩΝ απέναντι στην ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση ήταν για την έκβαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. ΚΑΝΕΙΣ πλέον ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κατηγορίες, τις οποίες η  ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ προσπαθεί να επικαλεσθεί για να ολοκληρώσει την θεωρία ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ,  την οποία επιβάλει στον πενόμενο Ελληνικό λαό.

Μετά το πέρας της ενημερωτικής εξόρμησης, το πανό με το κεντρικό σύνθημα αναρτήθηκε στον εξώστη των γραφείων της Τ.Ο. Κομοτηνής, τον οποίο θα “κοσμεί” μέχρι να πραγματοποιηθεί το περιεχόμενό του. Παρά την τροπική ζέστη, γεγονός που σχολιάστηκε από τους συμπολίτες, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν τον Αγώνα για μια περήφανη Ελλάδα έναντι στους ντόπιους εκφραστές των ξένων δανειστών-δυναστών της Πατρίδας μας. «Ο ΑΓΩΝΑΣ Ο ΚΑΛΟΣ» όπως δήλωσε ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος από τα κελιά της Τιμής θα δοθεί μέχρι την Τελική Νίκη για την Πατρίδα μας, μέχρι να ανατείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία με θέμα την Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία και τον σύγχρονο παρλαμενταρισμό

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 23-07-2014 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Δρ. Ηλία Ηλιακόπουλο, με θέμα την Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία και τον σύγχρονο παρλαμενταρισμό.

Μεσούσης της καλοκαιρινής ραστώνης, άλλη μία επιτυχημένη παρουσία του Δρ. Ηλία Ηλιακόπουλου, έγκριτου νομικού, στην Τ.Ο. Κομοτηνής κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων και υποστηρικτών του Κινήματός μας. Ο συναγωνιστής κατάφερε για άλλη μία φορά να καθηλώσει τους παρευρισκόμενους, με μία εξαιρετική ομιλία, η οποία διαπραγματευόταν τον παραλληλισμό της Αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας με τα σύγχρονα δεδομένα. Μετά την εξύμνηση της περιβόητης Αθηναϊκής Δημοκρατίας άρχισε σιγά-σιγά να αφαιρεί τα πέπλα και να ξεγυμνώνει ως δεύτερη Σαλώμη μια «Δημοκρατία», στης οποίας τις τάξεις βασίλευε η διαφθορά, ο φθόνος, το μίσος, η ιδιοτέλεια και η εκδικητικότητα. Τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι λίγοι από τους πολλούς, οι οποίοι δεν ήταν και οι καλύτεροι. Προληπτικό πολιτικό μέσον για την εξουδετέρωση των αντιπάλων τους, ο εξοστρακισμός. Δημιουργία της λεγόμενης Αθηναϊκής Συμμαχίας με υποτέλεια των «συμμάχων» στην Αθήνα, αμέτοχοι στη λήψη αποφάσεων και καταβολή δυσβάστακτων φόρων. Πάνω στα πρότυπα αυτής της «Δημοκρατίας» στηρίχτηκε η σημερινή υπερδύναμη των ΗΠΑ, η οποία εξαθλιώνει με παράνομους τρόπους τους υποτελείς σε αυτήν λαούς. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην Τυραννία και πως κατά τον 6οπ.χ. αιώνα, τον αιώνα των τυράννων, κάτω από εύστοχη και προοδευτική πολιτική ώθησαν την ιστορία προς τα εμπρός και δικαίως οι Αθηναίοι θεωρούσαν την τυραννία του 6ου αιώνα «επί Κρόνου βίον», δηλαδή χρυσή εποχή.

Κλείνοντας την ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής: «Η Αθηναϊκή Δημοκρατία δεν μπορεί να καυχάται ότι κυβερνήθηκε από άνδρες σοφούς, δίκαιους και αδέκαστους. Το αντίθετο μάλιστα! Έτσι και οι σύγχρονοι δημοκρατικοί κυβερνήτες των δυτικών χωρών δεν έχουν να επιδείξουν αυτό που οι αρχαίοι τύραννοι προς πείσμα ορισμένων επέδειξαν. Σοφία και προοδευτική πολιτική. Επομένως, το ζητούμενο είναι πόσο πραγματικά οι σύγχρονοι δημοκράτες πρέπει να έχουν πρότυπο την Αθηναϊκή Δημοκρατία ή να απομακρυνθούν από αυτήν».

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ.Ο. Δράμας: Ομιλία την Μάχη των Θερμοπυλών

Άλλη μια πετυχημένη ομιλία με θέμα την Μάχη των Θερμοπυλών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά.

Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος στην τελετή μνήμης προς τιμήν των Ελλήνων που πιστοί στις προσταγές της πατρίδας, έπεσαν μέχρι ενός δίχως να κάνουν βήμα πίσω, πιστοί στον όρκο τους, διαλέγοντας τον θάνατο από την υποχώρηση, τους όποιους μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμά κάθε χρόνο.

Μετά αναφέρθηκε στο ιστορικό πλαίσιο των γεγονότων της μάχης των Θερμοπυλών, η οποία διεξήχθη το 480 π.Χ., παράλληλα με τη ναυμαχία του Αρτεμισίου, μεταξύ των Ελλήνων και των Περσών, κατά την δεύτερη περσική εισβολή στην Ελλάδα. Οι Πέρσες είχαν ηττηθεί στον Μαραθώνα, γι’ αυτό και ετοίμασαν μια δεύτερη εκστρατεία, αρχηγός της οποίας ήταν ο Ξέρξης. Ο Αθηναίος πολιτικός και στρατηγός Θεμιστοκλής έπεισε τους Έλληνες να κλείσουν τα στενά των Θερμοπυλών και του Αρτεμισίου. Οι Πέρσες, οι οποίοι  είχαν την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που είχε συγκεντρωθεί μέχρι τότε στην ιστορία, έφθασαν στα στενά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Νομίζοντας πως οι Έλληνες μπροστά στη θέα του τεράστιου περσικού στρατού θα παρέδιδαν τα όπλα, ο Ξέρξης έστειλε αντιπροσωπεία για να λάβει την υπερήφανη απάντηση των Ελλήνων «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Μετά από τέσσερις μέρες αναμονής  οι Πέρσες επιτέθηκαν, αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν για δύο μέρες. Την Tρίτη μέρα, ο Εφιάλτης οδήγησε τους Πέρσες πίσω από τους Έλληνες. Όταν το έμαθε αυτό ο Λεωνίδας, διέταξε την υποχώρηση των περισσότερων Ελλήνων και έμεινε στο πεδίο της μάχης με 300 Σπαρτιάτες, 400 Θεσπιείς, 400 Θηβαίους και ακόμα λίγους Έλληνες για να δώσει μία επική μάχη όπου όλοι οι εναπομείναντες στρατιώτες έπεσαν μέχρις ενός.

Ο ελληνικός στόλος, αφού έμαθε τα νέα, αποφάσισε να απομακρυνθεί από το Αρτεμίσιο και να υποχωρήσει στη Σαλαμίνα, όπου πέτυχε μια σημαντική νίκη – οι Πέρσες υποχώρησαν ολοκληρωτικά μετά τις μάχες των Πλαταιών και της Μυκάλης.

Τέλος ο συναγωνιστής τόνισε πως η  μάχη των Θερμοπυλών αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μάχες στην ελληνική και στην παγκόσμια ιστορία. Είναι λαμπρό παράδειγμα αυταπάρνησης, αυτοθυσίας και υπακοής στην πατρίδα, και εμείς ως απόγονοι αυτών των Ελλήνων, οφείλουμε να διδαχτούμε από την αυτοθυσία των προγόνων μας, να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό και το κενό ατομικό συμφέρον, για να πολεμήσουμε τους εχθρούς, να διώξουμε τους πολλούς συγχρόνους εφιάλτες της πατρίδας μας και να σταθούμε άξιοι του τεράστιου χρέους που μας άφησαν οι πρόγονοί μας.

H συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές και φίλους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα τον αντιρατσισμό

Μία ακόμη προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, με ομιλία από την συναγωνίστρια Κρυσταλίδου Κόνι, αναφορικά με τον αντιρατσισμό.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος ανέλυσε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Κρυσταλίδου Κόνι, λέγοντας στην αρχή του λόγου της, ότι εξόν από προπαγανδιστικό τέχνασμα, ο αντιρατσισμός αποτελεί σήμερα και ένα από τα πιο κερδοφόρα πεδία στον λαμπρό ορίζοντα της εγχώριας μίζας.

ΜΚΟ, φορείς και φόρα πολιτών, κομματικά σκυλολόγια και επίσης, κρατικοί, ημικρατικοί, κρατικοδίαιτοι και κομματικοί φορείς, έχουν πέσει πάνω και κονομάνε δισεκατομμύρια, εκμεταλλευόμενοι την μεταναστολαγνεία του ελληνόφωνου κοιμώμενου αστού, που ακολουθεί τυφλά τη λαϊκή ρήση: «ψωμί, τυρί δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη!»

Την στιγμή που τα Ελληνόπουλα βογκάνε από την ανεργία και τα τρωκτικά του δημοσίου μασάνε ό,τι βρουν κι ενώ φουντάρουνε από τις ταράτσες χιλιάδες Έλληνες, για τα μικροαστικά πλήθη, ένας είναι ο καημός: Μη μου τους μετανάστες τάραττε!

Πάνω σ’ αυτή την μαζική υστερία τηςμεταναστολαγνείας έρχονται να επενδύσουν οι αετονύχηδες των ψυχών και να τζιράρουν ποσά που κοντεύουν να φτάσουν τα αμύθητα κέρδη του τζόγου, της πορνείας και των ναρκωτικών. Ο αντιρατσισμός και ο αντιφασισμός είναι δύο πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις, γύρω από τις οποίες εμπλέκονται διάφορα ευγενή πρόσωπα του συστήματος.

Διότι πάνω στο «προτσές» της λαθρομετανάστευσης παίζονται πλέον τεράστια κεφάλαια, που ίσως να φτάνουν και να ξεπερνούν και εκείνα του τζόγου!

Μια σειρά αδίστακτων «εμπόρων της αθλιότητας» πραγματοποιεί μυθικά κέρδη, συμμετέχοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην γιγαντιαία επιχείρηση αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών. Ακολούθως, η συναγωνίστρια, επεσήμανε το γεγονός πως ο αντιρατσισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να «κινείται το χρήμα» μέσα από τους λαβύρινθους της καθεστωτικής ελίτ. Οι λεγόμενες ΜΚΟ και οι διάφοροι κοινωνικοί φορείς, έχουν αναλάβει εργολαβικά να «περνάνε» τα πακέτα, ώστε να ζουν οι λαθρομετανάστες καλά κι αυτοί καλύτερα.

Στο ιστολόγιο «συνεργατική κουλτούρα», είπε, δημοσιεύεται ένας κατάλογος με 101(!!!) ΜΚΟ, κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις πολιτών, που δραστηριοποιούνται στο ευγενές πεδίο του αντιρατσισμού.
Όλες φαίνεται να διαθέτουν διεύθυνση, μέηλ, καταστατικό, ιστοσελίδα και (προπάντων) ΑΦΜ. Κάποιες είναι παρακλάδια διεθνών οργανώσεων και κάποιες είναι κρατικοί φορείς, όπως ο «συνήγορος για τον μετανάστη, τον πρόσφυγα και τον ομογενή». Πέραν από την εύλογη απορία, πώς γίνεται να υπάρχουν 101 οργανώσεις για να προστατεύουν τον λαθρομετανάστη, τον λαθροέποικο και τον λαθροεισβολέα, ενώ να μην υπάρχει ούτε μία που να προστατεύει τον Έλληνα, έθεσε το εξής ακανθώδες ερώτημα. Ποιοι και με ποιους τρόπους συντηρούν 101 αντιρατσιστικές οργανώσεις πάσης φύσεως, που ο βασικός τους στόχος είναι να καταντήσουν τον Έλληνα ξένο μέσα στην ίδια του την πατρίδα; Η ευτυχία του να είσαι αλλοδαπός στην Ελλάδα!

Τελειώνοντας τον λόγο της η συναγωνίστρια, τόνισε, ότι μετά τον τζόγο, τα ναρκωτικά και την πορνεία, η πιο επικερδής φάμπρικα στην Ελλάδα είναι οι διάφορες ΜΚΟ και τα παρακλάδια τους. Εξέχουσα θέση στο πάνθεον της κρατικοδίαιτης κονόμας, κατέχει ο ”αντιρατσισμός Α.Ε.” Εκατόν μία επίσημες αντιρατσιστικές οργανώσεις δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα μας, προκειμένου να ζήσουν οι κάθε λογής τριτοκοσμικοί εισβολείς καλά και αυτοί που τους εκμεταλλεύονται καλύτερα. Όσο για τον Έλληνα, αυτός από μόνος του, έχει υπογράψει την εθνική, φυλετική, πολιτισμική και ιστορική του ευθανασία, από την στιγμή που δεν αφυπνίζεται, που δεν αντιδρά.  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh39#ixzz39P9ajY1U

Exit mobile version