Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η.Παναγιώταρος: Η συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά ετοιμάζεται για νέο μνημόνιο ΒΙΝΤΕO

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση.

Πρόκειται για άλλο ένα νομοσχέδιο που δηλώνει την υποταγή της κυβέρνησης στους τοκογλύφους, στις τράπεζες αλλά καμία απολύτως στήριξη για τον ελληνικό λαό. Το χρέος της χώρας μας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το 2009 που άρχισαν τα μέτρα. Η ανεργία είναι κοντά στο 30%. Οι νέοι Έλληνες επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό προκειμένου να βρουν δουλειά. Οι εξαγωγές μειώνονται συνεχώς και δεν υπάρχει καμία οικονομική στήριξη στους επιχειρηματίες.

Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση μιλάει για το success story, ενώ οι επιχειρήσεις μεταφέρονται σε άλλες χώρες και οι βιοτεχνίες κλείνουν. Οι μειώσεις συντάξεων συνεχίζονται και οι κρατήσεις μεγαλώνουν. Η φορολογία των Ελλήνων πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής κατήγγειλε και την πώληση της ΔΕΗ, όπως και την αύξηση των λογαριασμών την ίδια ώρα που ο Έλληνας φορολογούμενος γίνεται όλο και φτωχότερος. Εις ότι αφορά το θέμα των ένστολων, επισήμανε πως ακόμα κι εκεί είχαμε μειώσεις μισθών με την αύξηση των κρατήσεων παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-sugkubernhsh-etoimazetai-gia-neo-mnhmonio-binteo#ixzz39SYRx93a

Exit mobile version