Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον Κώστα Ουίλς

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σε μια ζωντανή συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μέσα από τα κελιά της Τιμής, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς για την άθλια πολιτική σκευωρία, την κατάλυση των θεσμών και του Συντάγματος στην Ελλάδα των μνημονίων, των ξενόδουλων πολιτικάντηδων, των συμμαχιών της διαπλοκής και των πολιτικών κρατουμένων.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφερόμενος στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και τους πανηγυρισμούς του τύπου “εμείς δεν είμαστε Αργεντινή” από την μνημονιακή συγκυβέρνηση μόρφωμα, εξέφρασε -σε μια ομολογία ψυχής- το πικρό παράπονο που ένιωσε μέσα του ακούγοντας το σύνθημα των Αργεντινών “Είμαστε Πατρίδα και όχι αποικία” όταν όλοι τους συσπειρώθηκαν στο πλευρό της κυβέρνησης τους.

Η Αργεντινή που ιστορικά ήταν αποικία, έγινε Πατρίδα. Κι εμείς που ήμασταν Πατρίδα, γίναμε αποικία. Και θριαμβολογούμε γι’αυτό το πράγμα(!) έχοντας ένα χρέος που πλέον δεν μαζεύεται με τίποτα. Όποιοι λένε πως είναι δυνατόν να είναι βιώσιμο αυτό το χρέος που έχουν δημιουργήσει δεν ξέρουν τι τους γίνεται από πλευράς οικονομικών”.

Η Χρυσή Αυγή με την είσοδο της στη βουλή είχε απαιτήσει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός σε ποιούς χρωστάει και γιατί, ποίοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Διότι όταν από τον έλεγχο αυτό προκύψει ότι τα δάνεια αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν επ’ωφελεία του Ελληνικού λαού (πράγμα το οποίο ισχύει και όλοι γνωρίζουν) τότε αυτομάτως το δάνειο αυτό θεωρείται δόλιο και η Ελλάδα μπορεί να καταφύγει με βάσιμα στοιχεία στα διεθνή Δικαστήρια. Όπως έχει πλέον το δικαίωμα σήμερα η Αργεντινή να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αλλά στην Ελληνική επικαιρότητα κάτι τέτοιο περιέργως παρέλειψαν να το πουν.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε επίσης σε θέματα Εθνικής Άμυνας δηλώνοντας πως η Άμυνα της χώρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαφίεται στην υποστήριξη των ξένων “συμμάχων”  ή “εταίρων”. Δυνάμεις που τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και ιστορικά έχει αποδειχθεί πως όταν προκύψει ανάγκη, αυτοί παριστάνουν τον ουδέτερο, ενώ αναφερόμενος στα εξοπλιστικά προγράμματα δήλωσε χαρακτηριστικά: “δεν έχουν γίνει τεράστιες αγορές, έχουν γίνει τεράστιες κλοπές”.

Αν η Ελλάδα είχε μια Εθνική ηγεσία θα μπορούσε να είχε αγοράσει αυτά τα οπλικά συστήματα στη μισή ή ακόμη λιγότερο από τη μισή τιμή. Έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στη χώρα και είναι απορίας άξιον πως όλα σταματούν στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

http://www.xryshayghkerkyras.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/radiofwnikh-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-ston-kwsta-ouils#ixzz39ShRRhTF

Exit mobile version