Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Μάνη στο μνημόσυνο των Λακώνων πεσόντων Στρατιωτικών και Χωροφυλάκων

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Μάνη στο μνημόσυνο των Λακώνων πεσόντων Στρατιωτικών και Χωροφυλάκων

Την Κυριακή 3/8/2014 τα μέλη της Τ.Ο. Σπάρτης και Μάνης καθώς επίσης και μεγάλη αντιπροσωπεία από τη Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και Μεγάρων, μαζί με το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα και τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, συμμετείχαν στην τελετή μνήμης για τους πεσόντες Στρατιωτικούς και χωροφύλακες Λάκωνες κατά τους αγώνες εναντίον των Ιταλών, Γερμανών, Βουλγάρων και κομμουνιστών. 

Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών για τους 1.066 πεσόντες και κατάθεση στεφάνου από τον τελευταίο επιζώντα Λάκωνα πολεμιστή κ. Αναστάσιο Ζώταλη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα μεγάλης συγκινησιακής φορτίσεως. Η τελετή έκλεισε με ένα Μανιάτικο μοιρολόι για τον  πεσόντα σε μάχη ενάντιων των κομμουνιστών, Λοχαγό Παναγιώτη Κατσαπέα.

Μετά το πέρας της τελετής, οι Συναγωνιστές δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τους πλησίασαν αυθόρμητα και συνομίλησαν για πολλή ώρα μαζί τους μεταφέροντας χαρά και ικανοποίηση για την εκεί παρουσία τους.

Μάλιστα επισήμαναν πως η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο πολιτικό κόμμα που είχε επίσημη παρουσία στην τελετή μνήμης. Τέλος εξέφρασαν την έκδηλη αγωνία τους για τη συνέχιση των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, τα οποία έχουν για αποτέλεσμα την εξαθλίωση του Λαού.

Επίσης όλοι έστειλαν θερμό χαιρετισμό στην έγκλειστο Αρχηγό μας και τους λοιπούς Συναγωνιστές. Ο Ελληνικός Λαός πλέον έχει καταλάβει τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζει η συγκυβέρνηση και ότι μόνο η Χρυσή αυγή μπορεί να βγάλει τη Χώρα από αυτό το κυκεώνα που έχει εισέλθει.

Κύριοι η Χρυσή Αυγή έχει εδραιωθεί στις καρδιές των Ελλήνων. Τρανή απόδειξη οι εκλογές στις 25 Μαΐου που μας ανέδειξαν την τρίτη πολιτική δύναμη.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sthn-manh-sto-mnhmosuno-twn-lakwnwn-pes#ixzz39VFMPZ9V

Exit mobile version