Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η.Παναγιώταρος: Θεόσταλτο δώρο η τροπολογία για τους χρεοκοπημένους καναλάρχες – BINTEO

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την κύρωση σύμβασης δωρεάς μεταξύ του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» και του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι». 

Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το νομοσχέδιο καθώς πρόκειται για δωρεά στον κλάδο υγείας. Καταψηφίζει, όμως, το υπόλοιπο νομοσχέδιο καθώς πρόκειται για ένα θεόσταλτο δώρο στους χρεοκοπημένους μεγαλοκαναλάρχες, ειδικότερα για τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη. Αυτοί που κάνουν ότι θέλουν στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

Αυτή η τροπολογία τους μόνους που ευνοεί είναι τους νταβατζήδες – μεγαλοκαναλάρχες και κανέναν άλλο. Παίρνουν δάνεια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που οι μικροεπιχειρηματίες δεν μπορούν να πάρουν ούτε 1.000 ευρώ.

Η κυβέρνηση δίνει προνόμια και διευκολύνσεις στους συγκεκριμένους καναλάρχες προκειμένου να καθυβρίζουν συνεχώς την Χρυσή Αυγή. Προσπαθούν να διαγράψουν τα υπέρογκα χρέη τους εις βάρος του ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.panagiwtaros-theostalto-dwro-h-tropologia-gia-tous-chreokophmenous-kanala#ixzz39VtKtKFl

Exit mobile version