Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

 

Έβλεπα και διάβαζα τις τελευταίες ώρες αυτές τις βαρύγδουπες δηλώσεις των Σαμαροβενιζέλων με την άφιξη του προστάτη των κορακιών.

Έλεος. Μα  τόσο πολύ μας έχουν ξεπλύνει τα μυαλά (ΜΜΕ) και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η Ε.Ε. μας διασώζει. Τις τελευταίες σταγόνες του αίματός μας πίνει και μετά το κουφάρι μας θα το παραδώσει στα διεθνή κοράκια.

Η μόνη Σωτηρία αυτή τη στιγμή είναι ο λαός να συστρατευθεί με τη Χρυσή Αυγή. Το ξέρουν και αυτοί, τη φοβούνται, γι’ αυτό το λόγο φυλακίζουν βουλευτές και μέλη χωρίς στοιχεία. Ο λαός όμως θα τους δικαιώσει και θα του δώσει τη δύναμη να στείλουν στον αγύριστο αυτούς τους πουλημένους προδότες.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους.
Γ.Γ.

Πέρασε η σκανδαλώδης τροπολογία για τα ΜΜΕ χωρίς την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους!

Καλησπέρα, Ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που έχουμε κλείσει την τηλεόραση και πλέον η ενημέρωση μας γίνεται μέσω κάποιων σελίδων στο ιντερνέτ και κάποιων εντύπων. Μια από τις σελίδες αυτές είναι η δική σας. Επειδή όμως όλοι εμείς η γενιά των 30 χρησιμοποιούμε συχνά και τον ιστότοπο του facebook μπορούσαμε να παίρνουμε πληροφορίες κ να μαθαίνουμε διάφορα γεγονότα μέσα από αναρτήσεις συναγωνιστών μας.

Απίστευτο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Έχουν σβηστεί όλα τα προφίλ συναγωνιστών μας που βρίσκονται στα κελιά της τιμής!!!!! Καμιά ενημέρωση πλέον από το facebook!!!!  Το περίεργο είναι πως μόλις δημιουργεί κάποιος ένα νέο προφίλ σβήνεται μέσα σε λίγη ώρα!!!!! Αντί να παρακολουθούν οι διώκτες του ηλεκτρονικού εγκλήματος προφιλ παιδεραστών, εμπόρων ναρκωτικών, σατανιστών κ δολοφόνων….. Υπάρχουν κάποια άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά με το σβήσιμο των προφίλ αυτών των ανθρώπων που θυσιάζονται για την Ελλάδα μας…. Για όλους εμάς!!!! Ντροπή κ αίσχος… Ας ασχοληθούν με κάτι σημαντικό!!!!!!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Ε.Τ.
Θεσσαλονίκη

Η καθαρότητα της Χρυσής Αυγής αναγκάζει τους πολιτικάντηδες να την αντιγράψουν

“Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσει!” Σαμαράς και Βενιζέλος  νόμιζαν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό εσαεί. Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας σε τι κατάσταση έχουν περιέλθει οι Έλληνες από την συνεχιζόμενη τετραετή φοροκαταιγίδα και γνωρίζοντας ότι πολλοί από αυτούς δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν το νέο φόρο ακίνητων ΕΝΦΙΑ, έκαναν την εξής πονηριά. Ενώ θέλουν να εισπράξουν 2,6 δις ευρώ ,οι φόροι που ανέβασαν στο taxis είναι πολύ παραπάνω. Σύλλογοι ιδιοκτητών ακινήτων τους ανεβάζουν σε 5,7 δις. Αυτό  είχε σαν αποτέλεσμα ,όποιος μάθαινε τι φόρο έχει να πληρώσει ,αν τους είχε ψηφίσει να καταριέται την ώρα που το έκανε. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ. “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ! ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ !”

Ι.Λ.

Νίκος Αντωνιάδης στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”: “Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα. Βουλευτές φυλακίζονται χωρίς στοιχεία”

Παίρνω το θάρρος να σας απευθύνω ένα χαιρετισμό και να μεταφέρω κουράγιο σε όλους, ανεξαιρέτως, τους φυλακισμένους από το Γερμανικό Ελλαδικό καθεστώς, Εθνικιστές. Σαν το κουράγιο που χρειάζεται να αντλεί καθημερινά ένας εργαζόμενος πατέρας δυο παιδιών  στην σημερινή Ελλάδα. Σαν το κουράγιο που χρειάστηκα για να αφήσω μια ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από δέκα χρόνια και να επιστρέψω εδώ, γιατί ονειρεύτηκα. Ονειρεύτηκα μια Ελλάδα που στα σχολεία θα μιλούσαν για αλύτρωτες πατρίδες και όχι συνωστισμούς. Ονειρεύτηκα μια Ελλάδα που οι δυο υιοί μου, ο ένας αγέννητος ακόμη, θα είχαν απαλλαγμένα τα μάτια και τα αυτιά τους  από σήριαλ που προάγουν την ομοφυλοφιλία και την τουρκική διάλεκτο, δια νόμου. Ονειρεύτηκα μια Ελλάδα που θα τιμά την Ελληνίδα μητέρα, δεν θα την απολύει στην πρώτη ευκαιρία. Κύριοι, κουβαλάτε στις πλάτες σας τα όνειρά μας. σας καλώ να αντέξετε!

Στην διάθεσή σας ως Έλλην
Ν. Κ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-augoustou-2014#ixzz39b9zFQZT

Exit mobile version