Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Πάρος, Δυτική Αττική

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Πάρος, Δυτική Αττική

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία  του συναγωνιστή Ευάγγελου Καρακώστα με θέμα: ”ΟΡΘΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΕΙΠΙΩΝ” . Ο συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε στην ομιλία του ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες όσο δύσκολοι και εάν είναι οι καιροι που διανύουμε  θα παραμένουν πάντα όρθιοι και πιστοι στα ιδανικά τους και θα αγωνίζονται πάντα για την πατρίδα και τον λαό.

Προβολή στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της  Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα προβολή με θέμα την εκδήλωση τιμής και μνήμης  για την μάχη των Θερμοπυλών.Η μάχη των Θερμοπυλών αιώνιο παράδειγμα πατριωτικής αυτοθυσίας, και ηρωισμού, που θα εμπνέει πάντοτε  τούς ‘Ελληνες εθνικιστές και ιδιαίτερα στους δύσκολους  καιρούς που περνάει η πατρίδα μας. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

ΑΘΗΝΑ:  
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου

Το αγωνιστικό τους παρών έδωσαν και χθες 30/7, όπως και κάθε Τετάρτη, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης έκαμε μια επισκόπηση της πολιτικής επικαιρότητας και εκτεταμένη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Κίνημα, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρευρισκομένων.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Τετάρτη 18.00-22.00

Τ. Ο. Καβάλας: δύο ομιλίες για το παρεμπόριο και την εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Ιουλίου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, δύο προγραμματισμένες ομιλίες από τους συναγωνιστές Αναστάσιο Ναθαναηλίδη και Νικόλαο Καψαλίδη. Η ομιλία του συναγωνιστή Ναθαναηλίδη είχε θέμα το παρεμπόριο – η μάστιγα της ελληνικής οικονομίας, ενώ η ομιλία του συναγωνιστή Καψαλίδη είχε θέμα την εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας.

Πρώτος τον λόγο είχε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος στην εισήγησή του αναφέρθηκε σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας με τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας, καθώς και στην ενημερωτική δράση και ομιλία που διεξήγαγε στην Θάσο, μεταφέροντας το θετικό κλίμα για το Κίνημά μας που επικρατεί στο νησί.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ναθαναηλίδης, ο οποίος προσδιόρισε επακριβώς τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στο παρεμπόριο, στο είδος των δραστηριοτήτων που καθορίζουν αυτόν τον τομέα της παραοικονομίας, καθώς και στους κύριους παράγοντες που προωθούν κι αποκομίζουν τα δυσθεώρητα υπερκέρδη απ’ αυτό.Αναφέρθηκε εκτενώς σε στοιχεία που παρουσιάζουν το μέγεθος της χασούρας για το ελληνικό δημόσιο, στα 15 με 20

δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο που δεν καταβάλλονται στο δημόσιο, μιας και τα προϊόντα που διακινούνται μέσω των οδών του παρεμπορίου δεν φορολογούνται, καθώς και στις κοινωνικές προεκτάσεις του φαινομένου που εντείνει το κλείσιμο των νόμιμων επιχειρήσεων και αυξάνει την ανεργία. Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την πάταξη του παρεμπορίου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Καψαλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία για την εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας μέσα στο διάβα του χρόνου, λέγοντας πως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδέσει στο μυαλό τους την αρχαία Ελλάδα μόνο με την φιλοσοφία, την λογοτεχνία και το θέατρο, αγνοώντας την ύπαρξη της τεχνολογίας. Ανέφερε τις τεχνολογικές καταγραφές στη μυθολογία, δηλαδή στην απώτατη προφορική ιστορία των προγόνων, όπως με τον Τάλω, τα εργαλεία του Δαίδαλου, το αποστραγγιστικό σύστημα της λίμνης Κωπαΐδας και άλλα. Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως ο υπολογιστής των Αντικυθήρων, η λεγόμενη Αιολόσφαιρα (η πρώτη ατμομηχανή της ιστορίας) του Ήρωνος του Αλεξανδρέως, ο ατέρμων κοχλίας του Αρχιμήδη, η πετομηχανή του Αρχύτα, το δρομόμετρο και πολλά άλλα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Καψαλίδης, ανέφερε πως οι Έλληνες κατάφεραν πολύ περισσότερα θαυμαστά επιτεύγματα από όσα γνωρίζουμε εμείς σήμερα, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί της αρχαιότητας απλώς αφομοίωναν τα αγαθά της διάνοιας των Ελλήνων.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κiνήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια προσέλευση συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Αθανάσιου Κουράκου στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής.Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και στις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής Δύναμης Ν.Γ.Μιχαλολιάκου του συνόλου των βουλευτών,αλλά και στελεχών χωρίς καμία απόδειξη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360

Χανιά

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στην Τ.Ο Χανίων από την συναγωνίστρια  Χρύσα Κυριάκου με τίτλο «Ερείπια Ψυχών» και από τον συναγωνιστή Χατζηδάκη Θεόδωρο με τίτλο «Είμαι επαναστάτης γιατί».

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Λευτεριά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη 20:00-22:00

Πάρος

Ρόδος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-hrakleio#ixzz39bBQQZRO

Exit mobile version