Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Οι μόνοι δείκτες που αυξάνονται είναι της ανεργίας, των αυτοκτονιών και της μετανάστευσης των νέων Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τα μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Επισήμανε ότι οι μόνοι δείκτες που παραμένουν αυξημένοι είναι οι αρνητικοί, αυτός της ανεργίας, της μετανάστευσης νέων στο εξωτερικό και των αυτοκτονιών. Οι θετικοί δείκτες έχουν πάρει την κατιούσα και δεν βελτιώνονται. Τα χαλκευμένα στοιχεία, όπως το πρωτογενές πλεόνασμα δεν τα πιστεύει κανένας. Η Χρυσή Αυγή επιμένει στον λογιστικό έλεγχο του κράτους αλλά η συγκυβέρνηση δεν το πράττει.

Έπρεπε να έχει γίνει η εγγραφή του κατοχικού δανείου στον προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους ως έσοδο. Κάτι που είχε ξεκινήσει, ενώ είμαστε η μοναδική χώρα που τελικά δεν το πήρε. Τα ελληνικά ναυπηγεία καταρρέουν και η κυβέρνηση τα χρησιμοποιούσε εδώ και χρόνια για να διορίζει τα «δικά» της παιδιά.

Έθιξε το θέμα του αγωγού ΤΑΠ και τόνισε πως είμαστε η μοναδική χώρα που δεν λαμβάνει τέλη διέλευσης. Όταν η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν αυτάρκης στο 80% των αγροτικών προϊόντων, ενώ τώρα εισάγουμε κοντά στο 60% των γεωργικών προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-aujanetai-h-anergia-kai-oi-autoktonies-sthn-chwra-mas-binte#ixzz39bk8iueO

Exit mobile version