Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Π. Ζησιμόπουλος: Η συγκυβέρνηση απαξιώνει τους εγγυητές της Εθνικής μας ασφάλειας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τα μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. 

Η κυβέρνηση σε αυτό το νομοσχέδιο, με εντολή της τρόικα, προχωράει σε μια προκλητική κι επικίνδυνη ενέργεια. Βάζει χέρι στα ταμεία των στρατιωτικών, αστυνομικών όπως και στα εφάπαξ τους. Βάζει τα ταμεία των ένστολων, με άλλα πτωχευμένα ταμεία που οι διοικήσεις τους έπαιξαν τα αποθεματικά τους στα χρηματιστήρια, με σκοπό να απομυζήσει τα τεράστια περιουσιακά τους στοιχεία. Κάθε όπλο έχει τον ειδικό λογαριασμό του, δεν επιδοτούνται από το κράτος και δεν απορροφούν κοινωνικούς πόρους. Όταν οι στρατιωτικοί συνταξιοδοτούνται παίρνουν τα εφάπαξ και τα μερίσματά τους που ουσιαστικά είναι τα δικά τους χρήματα. 

Τα ταμεία των ένστολων ποτέ δεν απασχόλησαν τον κρατικό προϋπολογισμό, ποτέ δεν επιχορηγήθηκαν και ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα στον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση απαξιώνει αυτούς που είναι εγγυητές της εθνικής μας ασφάλειας, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις τουρκικές προκλήσεις και τους αποζημιώνει με πενιχρούς μισθούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-sugkubernhsh-apajiwnei-tous-egguhtes-ths-ethnikhs-mas-asfaleias-binteo#ixzz39cKSAAxl

Exit mobile version