Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Υπουργοί και Βουλευτές ξεπουλούν την δημόσια περιουσία – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών σχετικά με το ΤΑΙΠΕΔ και την πώληση του αεροδρομίου του ελληνικού.

Τόνισε ότι η αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του ελληνικού δεν έγινε για το συμφέρον του ελληνικού λαού, ενώ κανείς δεν ξέρει αν ο επενδυτής έχει καταβάλλει τα απαραίτητα χρήματα γι’ αυτήν την εκμετάλλευση. Επισήμανε, επίσης, πως ο ελληνικός λαός έχει πασχίσει τόσα χρόνια πληρώνοντας χρήματα για να φτιαχτούν υποδομές, τις οποίες η συγκυβέρνηση ιδιωτικοποιεί έναντι πολύ λιγότερων χρημάτων σε σχέση με αυτά που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν.

Αυτοί που έχουν τις τύχες του Ελληνικού λαού στα χέρια τους δεν βιώνουν την κρίση, αντίθετα διορίζονται και αμείβονται πλουσιοπάροχα. Η ικανότητα του ΤΑΙΠΕΔ θα ήταν να αξιοποιήσει τα ακίνητα αλλά και τις υπόλοιπες εγκαταστάεις οι οποίες έχουν επέλθει στην δικαιοδοσία του. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν γίνεται εις όφελος του Έλληνα φορολογούμενου.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-upourgoi-kai-bouleutes-jepouloun-thn-dhmosia-periousia-bint#ixzz39i5NXrKf

Exit mobile version