Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρή επίθεση από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του Σαμαρά κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Αισχρή επίθεση από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του Σαμαρά κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Σε ένα ανυπόγραφο άρθρο και με τίτλο “Xρυσαυγιτες ψηφοφόροι: οι μεγαλύτεροι υπονομευτές και προδότες…” οι “Τριακοσαρακηδες” της Συγγρού αισχρολογούν εις βάρος των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Καλό είναι να παραθέσουμε κάποιες από τις ανοησίες τους για να καταλάβετε πως σας βλέπουν και κυρίως να καταδείξουμε την τρικυμία που έχουν οι μικρόνοοι έμμισθοι της Συγγρού και τα αφεντικά τους.

Ιδού λοιπόν… “Μ’ αρέσει ο μαίανδρος και ο αγκυλωτός σταυρός; Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω από ναζιστές και χιλιάδες Έλληνες σφαγμένους” … “Κατούρησε ο γείτονας την αυλή μου, θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή να καθαρίσει και θα την ψηφίσω”… “Δεν έχω γκόμενο και ο Κασιδιάρης είναι… αντρουά, αυτόν θα ψηφίσω”  “Είναι για μας οι ανθέλληνες κι όχι αυτοί που βρίζουν. Είναι για εμάς τζάμπα μάγκες που καταστρέφουν τη χώρα και στη συνέχεια κάνουν τους ανήξερους” … “Ναι κύριοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Είστε οι μεγαλύτεροι υπονομευτές της πατρίδας. Γκρινιάζετε για το πολιτικό σύστημα που θέλετε να καταστρέψετε αλλά το στηρίζετε με τις επιλογές σας. Οι καλύτεροι υποστηρικτές του συστήματος είστε που θέλει ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα για να κάνουν κουμάντο οι νταβατζήδες και η τρόικα”

“Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν υποστεί τα πάνδεινα, που δίνουν αγώνα επιβίωσης και που χτυπήθηκαν από το σύστημα ανηλεώς και δεν προσκυνάνε τον αρχηγό, την χιτλερική μουστάκα του Παππά και τα γεμάτα αναβολικά μούσκουλα του Λαγού και του Κασιδιάρη τι είναι; Ανόητοι; Αυτοί που επιμένουν να στηρίζουν άδολα την πατρίδα, που την αγαπάνε και που δίνουν σιωπηρή μάχη για να την κρατήσουν όρθια τι είναι; Κι όσοι δίνουν νυχθημερόν αγώνα για μια Νέα Ελλάδα που δεν θα στηρίζεται σε δανεικά, ρουσφέτια και λαμογιές τι είναι; Αυτοί δεν είναι πραγματικοί Έλληνες σε αντίθεση με τους χουντικούς, τους φιλογερμανούς, τους θεομπαίχτες που κάνουν δωδεκαθεϊστικές τελετές;”

Καταλάβατε τώρα όλοι εσείς οι Χρυσαυγιτες πόσο παλιάνθρωποι είστε, και τι κακό κάνετε στην πατρίδα; Εσείς φταίτε για την φτώχεια και την ανεργία, εσείς είστε γκρινιάρηδες, είστε χιτλερικοί και κυρίως έχετε δόλο γιατί ψηφίζετε Χρυσή Αυγή για να διορίσετε τα παιδιά σας και να κάνετε τις λαμογιες σας. Ψηφίζετε Χρυσή Αυγή επειδή έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα σας και σας αρέσουν τα μπράτσα του Λαγού και του Κασιδιάρη.

Αλλά έχει ενδιαφέρον να δείτε παρακάτω ποιος είναι ο λόγος που σας στολίζουν τόσο αισχρά διαβάστε: “Ναι κύριοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Είστε οι μεγαλύτεροι υπονομευτές της πατρίδας. Γκρινιάζετε για το πολιτικό σύστημα που θέλετε να καταστρέψετε αλλά το στηρίζετε με τις επιλογές σας. Οι καλύτεροι υποστηρικτές του συστήματος είστε που θέλει ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα για να κάνουν κουμάντο οι νταβατζήδες και η τρόικα” …

Ως εκ τούτου γιατί υπονομεύετε την πατρίδα και στηρίζετε την τρόικα; Όλα τα κάνετε γιατί είστε όργανα των νταβατζηδων και των εκδοτών-καναλαρχών επειδή το κόμμα σας τα 2 τελευταία χρόνια στηρίχτηκε από αυτούς…

Και τώρα συναγωνιστές ο αργυρώνητος στοχαστής φτάνει στο ζουμί της υπόθεσης… “Τι έχετε καταφέρει; Να αποδυναμώσετε την προσπάθεια που κάνει δύο χρόνια τώρα ο Σαμαράς και μας έχει σβερκωθεί η τρόικα και δε λέει να φύγει. Αν θέλατε καλύτερο μέλλον για τη χώρα ας μην στηρίζατε όλους εκείνους που θέλουν να έχουμε μόνιμα την τρόικα στην Ελλάδα να λύνει και να δένει”… Αν δεν ήσασταν εσείς η τρόικα θα είχε φύγει και ο Σαμαράς θα είχε πιο εύκολο έργο… “Αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο των ανθελληνικών πρακτικών δεν θα περάσουν έτσι εύκολα. Αυτοί δεν είναι Έλληνες”Σε τελική ανάλυση δεν είσαστε Έλληνες αφού δεν είστε με τον φον-Αντωνακη.

Είναι δυνατόν να σχολιαστεί εκ μέρους μας ένα τέτοιο “Άρθρο”;  Ήμαρτον κύριοι του antinews… είσαστε μαρτυριάρηδες, μονοί σας δείχνετε τον φόβο σας, μονοί σας σκάβετε τον πολιτικό λάκκο των αφεντικών σας. Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε που βγάζετε τα εσώψυχα σας και δείχνετε το μίσος σας για τους 600.000 Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.

Όσο για αυτούς που υβρίζονται ξέρουν τι πρέπει να κάνουν… Να εντείνουν τον αγώνα τους για να ξεκουμπιστείτε μια ώρα αρχύτερα.

Δημήτρης Κουκούτσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aischrh-epithesh-apo-tous-plhrwmenous-konduloforous-tou-samara-kata-twn-psh#ixzz39k8lfHhf

Exit mobile version