Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Διαβάζοντας το προτεινόμενο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας κ.λ.π, κ.λ.π. και χωρίς να έχω νομικές γνώσεις θα έλεγα ότι είναι απλώς ένα νομοσχέδιο που φωτογραφίζει την Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να νομιμοποιήσει χίλιους τρόπους ώστε να μπορούν να γίνονται συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής για την αποδυνάμωση του κόμματος. Ουσιαστικά το εν λόγω νομοσχέδιο δεν καταπολεμά τον ρατσισμό καταπολεμά ξεκάθαρα και συγκεκριμένα την Χρυσή Αυγή. Έχουμε ήδη φτάσει σε σημείο που οι αστυνομικοί να μην ξέρουν πώς να συλλάβουν και να μεταχειριστούν αλλοδαπούς παραβάτες για να μην θεωρηθεί “ρατσιστική” συμπεριφορά, αφού πάντα στη “γωνία” βρίσκεται ένας αριστερός δικηγόρος υπέρ τον αλλοδαπών.

 Ίωνας

Ζωντανά ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής #129

Σε μήνυμα που απέστειλα και διάβασε στην εκπομπή του ο Χαρδαβέλλας στη μεσημεριανή εκπομπή του στον REAL FM, του ζήτησα τον λόγο της φίμωσης της φωνής της Χ.Α μέσω της μη κλήσης εκπροσώπου του κόμματος. Το σχόλιο του ήταν οτι δεν δίνει τον λόγο σε ανθρώπους που σκοτώνουν, χτυπούν μετανάστες και είναι οπαδοί της βίας κλπ. Η απάντηση μου για κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας δεν σχολιάστηκε. Υποθέτω οτι τέτοιες εκφράσεις εμπίπτουν στα περί συκοφαντικής δυσφήμισης. Θέστε το υπ’ όψιν των νομικών σας, είναι καιρός να προσέχουν πως μιλάνε κάποιοι δημόσια.

Ευχαριστώ πολύ και καλό αγώνα

Ε.Χ.

“Δεν κάλεσα δημοσιογράφους ως μάρτυρες υπερασπίσεως” – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Είναι πασιφανές ότι οι πολιτικές δυνάμεις που διαφεντεύουν την πολύπαθη Πατρίδα μας διάγουν “βίους παράλληλους” στο εγγύς παρελθόν της, στο θλιβερό παρόν και κυριότερα στο ζοφερό μέλλον που διαγράφεται στον ορίζοντα για το Έθνος.

Η προδοτική αστικοφιλελεύθερη παράταξη έχοντας καπηλευθεί, στο μέγιστο βαθμό, τον αντισυμμοριακό αγώνα και τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ θυσίες Ελλήνων Αξιωματικών και Στρατευσίμων, άδραξε την “ευκαιρία” και κατέστη ο πλέον αντιπροσωπευτικός διεκπεραιωτής των κελευσμάτων και “φύλακας” των συμφερόντων των υπερατλαντικών αφεντικών.

Όσο και αν η ληστρική συμμορία του ΠΑΣΟΚ (υπό το μανδύα πάντα του σοσιαλισμού) προσπάθησε να υπερβεί την ξενοδουλεία και την υποτέλεια της ψοφοδεξιάς.

Τα “αστικοδημοκρατικά” μορφώματα, εμπνευσμένα και επιβαλλόμενα από τα πρότυπα των αμερικανοσιωνιστών αφεντικών τους, ποδηγέτησαν τον ελληνικό λαό, επέφεραν τη “συμφιλίωση” (νομιμοποιώντας και προσεταιρίζοντας τις αναρχομαρξιστικές εγκληματικές συμμορίες) και απαρνήθηκαν σταδιακά και συστηματικά κάθε εθνικό ιδεώδες, όπως επίσης προδίδουν με κάθε τρόπο τα Εθνικά συμφέροντα και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Η αστικοφιλελεύθερη ολιγαρχία που μονοπωλεί την εξουσία στον τόπο μας τα τελευταία 40 έτη, συμμεριζόμενη την ανησυχία των υπερατλαντικών σιωνιστικών αφεντικών για την άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, όσο και τη δική του για τις αποκαλύψεις των διαπλεκόμενων συμφερόντων, της κλεψιάς, της ατιμωρησίας και της προδοσίας που έχουν συντελεσθεί στα χρόνια της έκνομης εξουσίας της, προέβη στην έσχατη και ειδεχθέστερη ανομία της…

Η πολιτική δίωξη του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, υπό το μανδύα της νομικής κάλυψης που της παρέχουν μερικοί ΕΠΙΟΡΚΟΙ κρατικοί ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ…

Από την “άλλη όχθη” του σάπιου πολιτικού συστήματος έχουμε να αντιμετωπίσουμε το διαχρονικό και ορκισμένο εχθρό του ελληνισμού, τους απογόνους των δολοφονικών συμμοριών του ΚΚΕ (ΔΣΕ βαπτίσθηκαν διά την περίσταση) οι οποίοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαρνήθηκαν το ανθελληνικό, διεθνιστικό και προδοτικό τους παρελθόν, αντίθετα το διαλαλούν και το διαφημίζουν “υπερήφανα” υπό την κάλυψη και την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΝΟΧΗ που τους επιδεικνύουν τα ΜΜΕ, ακόμη και αυτά των “προαιώνιων εχθρών” τους αμερικανοσιωνιστών…

Και είναι πραγματικά απορίας άξιον το γεγονός ότι οι 2 “ιδεολογικοί εχθροί” έχουν συμβιβαστεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε όχι απλά να “ανέχονται” αλλήλους, αλλά και να χαριεντίζονται στα τηλεπαράθυρα, ανταλλάσοντας φιλοφρονήσεις για τη “δημοκρατικότητά τους”.

Την ίδια στιγμή οι έκνομες συμμορίες της αναρχομαρξιστικής πλέμπας, έχοντας μετουσιωθεί είτε σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (τα μέλη των οποίων την κοπανάνε σαν κύριοι από τις φυλακές της “Δεξιάς”), είτε σε θλιβερούς συρφετούς ρυπαρών ροπαλοφόρων ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΩΝ των “καταλήψεων”, έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως στόχο τους τα γραφεία και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, η οποία θρήνησε ήδη 2 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ βορά των ανώμαλων εγκληματικών ορέξεων των ανωτέρω αλητήριων.

Πως να τολμήσουν άλλωστε οι “αγωνιστές” των Εξαρχείων και των καταληφθέντων κτιρίων, να στρέψουν την εγκληματική τους μανία προς τους “αιώνιους” εχθρούς τους, τους αμερικανοσιωνιστές…

Οι κοτούλες των “επαναστατικών αγώνων” στρέφουν τα ΑΚ-47 τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προς Έλληνες Εθνικιστές και απλούς Αστυνομικούς, διότι είτε δεν έχουν τα κότσια να χτυπήσουν τα “αφεντικά”, είτε έτσι έχουν ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με το δόλιο πολιτικό καθεστώς…το προφανές αντάλλαγμα για τη διαρκή και ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ασυλία και ατιμωρησία τους.

Καθίσταται σαφές λοιπόν σε κάθε έλληνα, όσο κι αν θέλει να κωφεύει ή να εθελοτυφλεί, ότι οι ανίερες και υπόγειες δοσοληψίες, των κατ επίφαση “πολιτικών αντιπάλων”, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα, μία επίφαση, ένα “ξεκάρφωμα” (κατά την νεοελληνική) προκειμένου να αποκρύψουν την επερχόμενη συνέργειά τους, για την ολοκληρωτική παράδοση και υποδούλωση της Πατρίδας στους ξένους επικυρίαρχους.

Κι όταν αυτοί οι “εχθροί” συνάψουν κι επισήμως την ανίερη συμμαχία τους, προφασιζόμενοι φυσικά το “εθνικό συμφέρον” (λες και πιστέψανε ποτέ στο Έθνος οι άθλιοι), θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι “υπερέβησαν εαυτούς” και “υπερπήδησαν δυσθεώρητα εμπόδια”, προκειμένου να συγκυβερνήσουν.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται, όσο κι αν τα συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν να την “καλλωπίσουν” προστατεύοντας κατ’ ουσίαν τα συμφέροντα μίας αντισυνταγματικής, ξενόδουλης ολιγαρχίας…

Τα συνεταιράκια ΗΔΗ έχουν προσυνεννοηθεί, έχουν ήδη προαποφασίσει τη μιαρή και ανθελληνική τους σύμπραξη και συγκυβέρνηση, σίγουρα όχι προς όφελος του Έθνους, όπως θα σπεύσουν να προφασισθούν, ως σύγχρονοι “Βαρώνοι Μυνχάουζεν”.

Οψόμεθα πλέον εις την καθολική ΑΦΥΠΝΙΣΗ των ελλήνων, όταν αυτό το προδοτικό πολιτικό καθεστώς απορρίψει τα προσωπεία της “πολιτικής” και της “ιδεολογίας” και συνενωθεί επίσημα προς εξυπηρέτηση των σκοπών και επιδιώξεων που υπηρετεί διαχρονικά… ξενοδουλεία και υποτέλεια για το Έθνος των ελλήνων.

Η δύναμις που ανθίσταται σθεναρά και ανιδιοτελώς σε αυτά τα δόλια σχέδια και μεθοδεύσεις, βρίσκεται ήδη εδώ, διωκόμενη από τους προδότες και αρνούμενη να συμπράξει στο προδοτικό και ολιγαρχικό εξουσιαστικό σύστημα που καταδυναστεύει το Έθνος των Ελλήνων…

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-augoustou-2014#ixzz39mjNMGpZ

Exit mobile version