Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαλλάσσουν το Μέγαρο Μουσικής του συγκροτήματος Λαμπράκη από τον φόρο ακινήτων

Απαλλάσσουν το Μέγαρο Μουσικής του συγκροτήματος Λαμπράκη από τον φόρο ακινήτων

«Διαγραφή χρεών» ξανά για το Μέγαρο Μουσικής

Τα προνόμια και οι διευκολύνσεις που παρέχει το ελληνικό κράτος σε μεγαλοεπιχειρηματίες και υπερχρεωμένους “βαρώνους” επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά, στην περίπτωση της διάσωσης του Μεγάρου Μουσικής.

Σαφέστερα, είναι γνωστό ότι το Μέγαρο Μουσικής ανήκει στον όμιλο Λαμπράκη, που μαζί με τους ομίλους ΔΟΛ και Πήγασο, αποτελούν τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος. Το εν λόγω Μέγαρο, σύμφωνα με τη νέα τροπολογία ενδέχεται να λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, χωρίς την ανάγκη προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για τα χρέη του προς το Ελληνικό Δημόσιο. Ουσιαστικά πρόκειται για διαγραφή των χρεών του, τα οποία αγγίζουν τα 230.000.000 ευρώ!

Επιπλέον, απαλλάσσεται και από το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ. Να σημειώσουμε βέβαια πως παρόμοια τροπολογία είχε ήδη ψηφιστεί στις αρχές του έτους για τον συγκεκριμένο οργανισμό, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2014.

Την ίδια ώρα λοιπόν που μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταρρέουν, οικογένειες λιμοκτονούν και Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν κάτω από το βάρος της οικονομικής και γενικότερης κρίσης, κάποιοι βολεμένοι μπορούν ακόμα να εκμεταλλεύονται τους πόρους και τον πλούτο της πατρίδος μας, με τις ευλογίες μάλιστα της διεφθαρμένης ηγεσίας του τόπου μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apallassoun-to-megaro-mousikhs-tou-sugkrothmatos-lamprakh-apo-ton-foro-akin#ixzz39mkL1eIl

Exit mobile version