Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… ευρηματικός “ποταμάρχης” και το ΚΟΔΗΣΟ

Ο... ευρηματικός “ποταμάρχης” και το ΚΟΔΗΣΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια φορά κι έναν καιρό, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, εμφανίστηκε κάποιο κεντρώο κόμμα (από διάσπαση της ΕΔΗΚ), με τα αρχικά ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. (Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού) και αρχηγό τον Γιάγκο Πεσμαζόγλου. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του 1981, με κύριο σύνθημα «Μήπως είσαι ΚΟΔΗΣΟ;», αλλά δεν συγκίνησε τους Έλληνες ψηφοφόρους (παρά μόνον την «κόκκινη Λιάνα» της Εκάλης –τη γνωστή μας Κανέλλα- η οποία είχε περάσει ένα φεγγάρι κι από κει, όταν δεν ήταν ακόμα… κομμουνίστρια).

Πως και θυμήθηκα το ΚΟΔΗΣΟ; Χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης (ο υπάλληλος του Μπόμπολα…) και πολιτικός αρχηγός πλέον (ε ρε μεγαλεία…), εξέδωσε το κυβερνητικό πρόγραμμα του «Ποταμιού» του, σ’ ένα 36σέλιδο βιβλιαράκι. Με τίτλο «Μήπως είσαι Ποτάμι;», κλεμμένο από το πεθαμένο πλέον ΚΟΔΗΣΟ. Σου λέει, ποιος θα το θυμάται τώρα;

Για τόσο… ευρηματικό πολιτικό μιλάμε, που ούτε ένα σύνθημα δε μπορεί κατεβάσει η κούτρα του! Και θέλει και να μας… σώσει!

(ΥΓ): Τα υπόλοιπα σημεία του «προγράμματος», προφανώς τα έχει βουτήξει από αλλού ο… ευρηματικός πρόεδρος Σταύρος…

Εθνικισμός

Υ.Γ.2: Εντός του “βιβλίου” αυτού αναφέρεται η χρηματοδότηση των κομμάτων. Εκεί εμφανίζεται ψευδώς, ως λαμβάνουσα χρηματοδότηση, η Χρυσή Αυγή. Θυμίζουμε στον “ποταμάρχη” ότι παρανόμως και αντισυνταγματικώς η χρηματοδότηση μας έχει ανασταλεί. Ας τον πληροφορήσει, σχετικώς, ο μόνιμος συνοδοιπόρος του σε συνεντεύξεις και αφιερώματα, Πρετεντέρης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o…-eurhmatikos-potamarchhs-kai-to-kodhso#ixzz39prxau5C

Exit mobile version