Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Όπως ακριβώς το είχαν δηλώσει πολλά στελέχη υπάρχουν τίμιοι και ανεξάρτητοι πέρα των κομματικών παρωπίδων δικαστές. Έτσι μετά από την αποφυλάκιση της συναγωνίστριας Σκορδέλη ήρθε και η αποφυλάκιση του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου . Κόλαφος για τις εγκάθετες ανακρίτριες το σκεπτικό της αποφυλάκισης στο οποίο τονιζόταν ότι οι λόγοι της προσωρινής κράτησης κρίνονται ως απαράδεκτοι. Ο κύριος λόγος της προφυλάκισης ήταν ότι ο Ματθαιόπουλος ήταν μέλος του Πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής.

Ας ελπίσουμε η πραγματικά αδέκαστη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη,να κρίνει με πραγματικούς όρους ποινικής δικονομίας και του υπολοίπους προφυλακισμένους ώστε να σταματήσει η άδικη και εξωπραγματική ταλαιπωρία τους τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους.

Π.Ν.

Αυτά που δεν θυμούνται… Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή δεν υιοθετεί παράνομες πράξεις”

Χάρηκα ιδιαίτερα για την αποφυλάκιση της Σκορδέλη. Μακάρι να συνεχίσει τους αγώνες της. Έχει την υποστήριξη μας και τον θαυμασμό μας. Μακάρι όλοι οι άντρες να είχαν τον δυναμισμό της.

Ι.Ε.

Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος

«ΑΡΧΗ Άνδρα δείκνυσι» που θα πει, “δώσε στον άνθρωπο εξουσία για να δεις τι καπνό φουμάρει”.

Φάνηκε ο άνδρας… φάνηκε και ο καπνός που φουμάρει… Στον τόπο όπου υψώνεται ο Τύμβος των Μαραθωνομάχων κάποιος έχει ξεφύγει, έχει πάρει φόρα και του πρέπει πέδη…

Τα δείγματα γραφής του πανηγυρικά εκλεγέντος νέου δημάρχου του καλλικρατικού δήμου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, Η. Ψινάκη, δεν ήταν από την αρχή καλά. Το πράγμα είχε φανεί από την προεκλογική περίοδο, όταν διοργάνωνε την προκλητική φωτογράφησή του στον αρχαιολογικό χώρο της Μπρεξίζα, με “dresscode” που παρέπεμπε στον λόρδο Έλγιν, θρασείς πόζες πατώντας στο άγαλμα της Ίσιδος και τυπικές για το είδος του αυτάρεσκες δηλώσεις “εγώ διαθέτω το βεληνεκές να αναδείξω τον Ιερό Χώρο”. Ας θυμίσουμε κατ’ αρχήν στον καλλιτεχνικό ατζέντη Ψινάκη, ότι μόνο η φωτογράφος Νέλλη έχει κατακτήσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τους Ιερούς Χώρους της Πατρίδος μας για τις φωτογραφίες της οι οποίες ανέδειξαν το πρότυπο του Ελληνικού Κάλλους και της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής.

“Αθώοι του αίματος” όμως, δεν είναι ούτε οι δημότες που τον εξέλεξαν, ενώ γνώριζαν καλά τι καπνούς  εφούμαρε. Θλιβεροί απόγονοιένδοξων προγόνωντοκρίμα όλοδικό σας.

Κατάπληκτοι παρακολουθούσαμε μαυροντυμένες νεωτερικές γιαγιάδες να τον επευφημούν, νοικοκυρές και επαγγελματίες που βύζαξαν τηλεσκουπίδια και σόου μπιζ με το γάλα της μάνας τους να τον πλαισιώνουν λιγωμένες για λίγο κιτς, μια πανδημία βαρβαρικών αλαλαγμών όχλου, που λησμονούσε και χλεύαζε με την συμπεριφορά του το Κλέος, με το οποίο δεν είναι άξιοι να γειτονεύουν, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα σπίτια και τις αυλές τους… Τον Τύμβο των Μαραθωνομάχων όπου, 2.500 χρόνια μετά το Έπος, η δικτατορία των μετρίων που ονομάζεται δημοκρατία, αναγκάζει τις Ψυχές τους να ανέχονται τον βέβηλο και οχλητικό λόγο που εκφέρει ο κος Ψινάκης και οι όμοιοί του!

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις ενός ΞΕΝΟΥ προς τον Ελληνικό Τρόπο για το πως προτίθεται να αλώσει τον ιστορικό δήμο από την τοπική εφημερίδα «Επταήμερο Ανατολικής Αττικής»:

«Στα πρότυπα του Μάντσεστερ της δεκαετίας του ενενήντα, φιλοδοξεί να αναβιώσει το κίνημα του AcidHouse και της κουλτούρας του clubbing, όπως το έζησε τότε: “Θα γεμίσω τον τόπο χώρους όπου θα γίνονται ασταμάτητα warehouseparties, θα απελευθερωθεί η χρήση των ελαφρών ψυχοτρόπων ουσιών και της “φαρμακευτικής” μαριχουάνας, θα αποσυρθεί το μέτρο περί “προσβολής της δημοσίας αιδούς” για το dresscode έτσι ώστε ο καθείς να εκφράζεται ελεύθερα και τέλος θα καταργηθεί και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων».

Κ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-augoustou-2014#ixzz39qIauI9e

Exit mobile version