Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Για την επίσκεψη Τσίπρα του κατά δήλωσή του άθεου στο Άγιο  Όρος έχω να πω ότι η Ελληνική Εκκλησία έχει πέσει πολύ χαμηλά. Την ώρα που δέχεται έναν αριστερό αθεϊστή και υποστηρικτή των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στο άβατο του Αγίου Όρους με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, την ίδια ώρα δεν παίρνει καμία θέση για την επικράτηση του άδικου και του ψεύδους στην Ελληνική κοινωνία που έχει να κάνει με την φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ό Αρχιεπίσκοπος δέχεται έναν αριστερό πολέμιο της Εκκλησίας και κατηγορεί για κηρύγματα μίσους την Χρυσή Αυγή. Για εμάς  μοναδικός Αρχιεπίσκοπος ήταν ο Χριστόδουλος. Όσες επισκέψεις και να κάνει ο Τσίπρας για να προσελκύσει συντηρητικούς  ψηφοφόρους θά πέσουν στο κενό αφού ο Ελληνικός λαός τον γνωρίζει καλά και αυτόν και το συνονθύλευμά του.

Ι. Π.

Η ένοχη σιωπή των καναλαρχών – Ούτε λέξη δεν είπανε για την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου

Συναγωνιστές καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην Τήλο τις τελευταίες μέρες γίνεται της κακομοίρας από λαθρομετανάστες που φτάνουν κατά πενηντάδες!

Μόνο την τελευταία 1,5 μέρα έχουν φτάσει στο νησί 175 περίπου λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι 33 πριν λίγη ώρα και αποτελούνται από Σομαλούς, Αφγανούς και Σύριους μουσουλμάνους.

Τις προηγούμενες μέρες έφταναν κάθε μέρα από 30 έως 50, ενώ κάποια μέρα αυτοί που έφτασαν πήραν οι ίδιοι με κινητό την αστυνομία (!!!) για να πάει να τους παραλάβει από το απόμερο μέρος που τους είχαν αφήσει.

Όλους αυτούς τους βάζουν στο καράβι της γραμμής και τους στέλνουν στον Πειραιά, αφού τους έχουν δώσει χαρτί για εξάμηνη παραμονή στη χώρα.

Αναλογίζεται κανείς: αν όλα αυτά γίνονται σε ένα νησάκι των 100 κατοίκων, τι θα γίνεται στα μεγαλύτερα νησιά και γενικότερα σε όλα τα θαλάσσια σύνορα της χώρας;
Αλήθεια, που κάνει τα μπάνια του ο κος Κικίλιας τη στιγμή που έχουμε εισβολή αλλοφύλων στη χώρα μας;

Σ.

Κάλεσμα Ε.ΛΑ.Μ: Ετήσια πορεία τιμής και μνήμης – Ισάακ και Σολωμού – Κυριακή – 10 Αυγούστου – 8:30 π.μ. στην Αμμόχωστο

Ακούμε ,διαβάζουμε , διαδίδουν τα προσκυνημένα ΜΜΕ πως τόσοι “μετανάστες” μπήκαν στην Ελλάδα . Λάθος .Αυτοί δεν είναι μετανάστες .Μετανάστες , όπως και οι Έλληνες που πάνε σε άλλες χώρες , θεωρούνται αυτοί που με νόμιμα χαρτιά εισέρχονται σε μια νομοταγής χώρα. Δυστυχώς εδώ συμβαίνουν δύο τινά . Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε διεφθαρμένους λειτουργούς και επιπλέον υπάρχουν προδότες  πολιτικοί . Αυτοί λοιπόν οι πολιτικάντηδες που θέλουν να τους ονομάζουν ως παράτυπους μετανάστες , πρέπει να ξέρουν πως τούτοι δεν είναι νόμιμοι κατά την παράνομη είσοδό τους στην Ελλάδα αλλά θεωρούνται ως παράνομοι λάθροι και ακάλεστοι . Εντάξει , οι ηγεμόνες της Ε.Ε καταλάβανε με τι ηλίθιο λαό έχουν να κάνουν (αφού ο λαός ψηφίζει ηλίθιους πολιτικούς για να τον εκπροσωπήσει)  και μας έχουν μετατρέψει σε χωματερή της Ευρώπης . Στο ΙΡΑΚ στη ΣΥΡΙΑ στην ΑΦΡΙΚΗ σφάζουν τους χριστιανούς . Οσονούπω και εδώ θα έχουμε τα ίδια .

Π. Β.

Παγκοσμιοποίηση: Ο Εχθρός των Εθνών – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ο συγγραφέαςEdward Hunter στο βιβλίο του “Πλύσις Εγκεφάλου” αναφέρει κάπου το εξής.”Ο κομμουνισμός δίνει μεγάλη έμφαση στο μίσος. Χωρίς την θεμελίωση του επάνω στο μίσος, ο κομμουνισμός θα εξαφανιζόταν.” Όλη λοιπόν η αριστεροκρατία και οι συνοδοιπόροι τους, που έχουν καταστρέψει διαχρονικά την χώρα ,αντί να σωπαίνουν, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, επαναλαμβάνουν ασταμάτητα τις αηδίες τους περί μισαλλοδοξίας της ΧΑ, και ονομάζουν τις εκδηλώσεις της ΧΑ, εκδηλώσεις μίσους. Έτσι όμως ήταν πάντα οι κάθε είδους αριστεροί. Υποκριταί, ύπουλοι, ψεύτες και κομπλεξικοί.

Ε.Χ.

Κυκλοφορεί η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 59)

Αγαπητέ συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλε, Όταν μάθαμε για την αποφυλάκισή σου κυριολεκτικά τρελαθήκαμε από την χαρά μας. ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Καλή λευτεριά παλληκάρι μου Θέλουμε να σε δούμε την επόμενη εβδομάδα στη διαδικτυακή εκπομπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Περιμένουμε με λαχτάρα και την αποφυλάκιση του Αρχηγού μας των βουλευτών μας και των υπολοίπων συναγωνιστών μας.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-10-augoustou-2014#ixzz39yAyPAu6

Exit mobile version