Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Καλησπέρα, καλή δύναμη στον αγώνα σας και καλή λευτεριά

Χθες, με αφορμή το άκρως προσβλητικό και παραληρηματικό άρθρο  της σελίδας των παπαγάλων του Σαμαρά και γνωρίζοντας τί περνάτε εξαιτίας αυτών, ένιωσα την ανάγκη να τους στείλω μιαν απάντηση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν θα τολμήσουν να την δημοσιοποιήσουν μεν, αλλά θα λάβουν το μήνυμα οι εκ των έσω δε. Σας παραθέτω το εν λόγω μήνυμα για να μπορέσει να δημοσιοποιηθεί εάν γίνεται, εδώ.

Τί τολμάτε και γράφετε ρε ανεκδιήγητοι; Έχετε ακόμα το θράσος και μας κάνετε κήρυγμα, ενώ τα έχετε κάνει όλα σε αυτή τη χώρα σαν τα μούτρα σας; Και ναι, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, ο κόσμος σας σιχαίνεται τόσο, που προτιμά να ψηφίσει Χ.Α. Γιατί;

Για απαντήστε λοιπόν σε εμάς τους καθυστερημένους ρε υπερπατριώτες της, ποιο κόμμα ήταν στην κυβέρνηση όταν μετατράπηκε το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, αυτού του ήρωα των Τούρκων, σε μουσείο, ποιο κόμμα κυβερνούσε όταν εκδόθηκε το βιβλίο της Ρεπούση, ποιο κόμμα συγκυβερνούσε με τη Δημάρ που τα έπαιρνε από τον δικτάτορα Τσαουσέσκου, πότε θα σταματήσετε να γλείφετε μέχρι αηδίας το ΚΚΕ του «άγιου» Στάλιν που είπε το όχι, όχι στους Ιταλούς εισβολείς, αλλά στην αναπόφευκτη μεγάλη μάχη των Ελλήνων, τί έλεγε και έπραττε μέχρι πριν λίγα χρόνια ο εκλεκτός σας Βορίδης, γιατί καλύπτετε τον Βενιζέλο, τον Παπανδρέου, τα χρεωμένα κανάλια και δεν συμμαζεύεται, γιατί μας παίρνετε την περιουσία, τα σπίτια μας, γιατί σκοτώνετε φτωχούς κόβοντάς τους το ρεύμα, γιατί ξεπουλάτε όσο όσο τη γη που είναι ποτισμένη με το αίμα των προγόνων μας για να παραμείνει ελληνική, γιατί το ¨αντιρατσιστικό¨ σας έκτρωμα δεν αναφέρεται και στις γενοκτονίες κατά των Ελλήνων, γιατί έχετε αδελφικές σχέσεις με τους Εβραίους που προβαίνουν σε δολοφονίες ακόμα και βρεφών;

Πείτε σε εμάς τους προδότες και τα ζώα, αφού κάνει τόσο κακό η ΧΑ ερχόμενη στο προσκήνιο, ποια χρονιά ήταν όταν αρχίζατε να ξυπνάτε και να καθαρίζετε έστω για λίγο το κέντρο των Αθηνών, τί είχε προηγηθεί όταν ξυπνήσατε για το λαθρεμπόριο, πείτε μας πότε αναγκαστήκατε μετά από 40 χρόνια να κάνετε κάποιες άρσεις ασυλίας βουλευτών του ¨συνταγματικού τόξου¨; Γιατί επιτέλους υπακούτε πάντα σαν πιστά σκυλιά των εκάστοτε ξένο εξουσιαστή που και εδώ σας φταίει η ΧΑ, λέγοντας το αμίμητο, πως αν δεν την υποστηρίζαμε θα είχε… φύγει η τρόικα!!! Νομίζω πως μετά και από αυτή τη δήλωση, όποιος συνεχίζει να σας στηρίζει είναι ο πραγματικά ηλίθιος.

Προτιμούμε λοιπόν τους ανθρώπους της Χ.Α. που κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην είναι μορφωμένοι, αλλά τους εμπιστευόμαστε σίγουρα περισσότερο από εσάς. Γιατί εσείς τόσα χρόνια θεωρούσατε πως η πολιτική περιορίζεται γύρω από το ποιος θα μπορέσει να την πει καλύτερα στον άλλο περιορισμένοι στο χρυσό κλουβί της βουλής και στα κανάλια πολυτελείας. Η πολιτική όμως κύριοι δεν αποτελεί διαγωνισμό ρητορικής, αλλά πράξεων! Τί πράξατε άραγε εσείς τόσα χρόνια για την καθημερινότητα του πολίτη; Οι εποχές με τα λόγια τα μεγάλα πέρασαν, δεν μας ενδιαφέρει πόσο καλά εκφέρατε το λόγο στη βουλή, αλλά τα έργα σας! Αφήστε λοιπόν τις γελοιότητες που γράφετε στο άρθρο σας γιατί εδώ απευθύνεστε σε εμάς, τους απλούς ψηφοφόρους, που έχουν ξυπνήσει πια και δεν μπορείτε να τους δουλεύετε άλλο προσπαθώντας να τους δημιουργήσετε ενοχές εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιατί τίποτα διαφορετικό δεν θα κάνατε εάν είχατε την εξουσία στα χέρια σας επί γερμανικής κατοχής, διότι πάντα οι κυβερνήσεις σας κάνουν επικύψεις στον εκάστοτε εξουσιαστή. Ίσα ίσα λοιπόν τότε, που υπήρχε και η άμεση απειλή του θανάτου και όχι η σημερινή απειλή μιας κάποιας χρεωκοπίας, είναι δεδομένο πως θα ήσασταν οι πρώτοι που θα καθόσασταν στον Χίτλερ. Δεν σας έπιασε λοιπόν κανένας πατριωτικός πόνος και πρεμούρα για τον ναζισμό και αν τον ευαγγελίζονται κάποιοι, αλλά γιατί εκτελείτε πάντα τις εντολές του ξένου κυρίαρχου που σήμερα ακούει στο όνομα σιωνισμός.

Από την άλλη, βλέπουμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ανθρώπους που πραγματικά ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Δεχόμενοι καθημερινά ύβρεις, συκοφαντίες χωρίς αντίλογο, προπηλακισμούς, προφυλακίσεις χωρίς στοιχεία και χωρίς να γνωρίζουν αν θα βγουν, δεν εκβιάζονται, δεν δωροδοκούνται κρατώντας περήφανη στάση, μένοντας πιστοί στις ιδέες τους όποιες και αν είναι αυτές, δεν φοβούνται ούτε αν θα σκοτωθούν έχοντας ως περίτρανο και φωτεινό παράδειγμα τον Αλέξανδρο Γέροντα που κυριολεκτικά πολέμησε με το χάρο και βγήκε νικητής. Όλα τα κοράκια τότε περίμεναν να φύγει τρέχοντας από τη ΧΑ και όμως παρέμεινε πιο αποφασισμένος από ποτέ!

Μετά από αυτούς, τί να μας πείτε εσείς ρε κακομοίρηδες; Πότε θα υπήρχε περίπτωση να θυσιάζατε την ελευθερία σας, ακόμη και την ζωή σας για τις ιδέες σας; Όχι στη θέση τους να ήσασταν, που σε μια τέτοια περίπτωση θα φεύγατε από την πρώτη στιγμή τρέχοντας με κατουρημένα σώβρακα ικετεύοντας για λίγο οίκτο, τα ποσοστά σας λίγο να έπεφταν και θα ξεχνάγατε ιδεολογίες, αντιπαραθέσεις, προδοσίες έναντι του ελληνικού λαού και θα σπεύδατε να συνεχίσετε την μάσα στο κόμμα εξουσίας. Γιατί το να είσαι βουλευτής για εσάς σημαίνει χρήμα και δόξα. Όταν απειλήστε, θα κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να παραμείνετε.

Σας ρωτάμε λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά προκαλούν τον οίκτο την αηδία και το γέλιο; Για ποιους πρέπει τελικά να ντρεπόμαστε; Σας προτείνουμε να κοιταχτείτε στους καθρέφτες σας και θα πάρετε την απάντηση..

Πείτε στον.. ηγέτη σας λοιπόν και στους παρατρεχάμενούς του, πως το μεγαλύτερο έγκλημά του που μας έκανε να σας σιχαθούμε οριστικά και αμετάκλητα είναι αυτό κατά τις ΧΑ. Πείτε πως θα πρέπει να είναι περήφανος. Μα θα πείτε η… δικαιοσύνη. Βρε πείτε του εσείς έτσι, μεταξύ μας μιλάμε τώρα, θα… καταλάβει… Περήφανοι λοιπόν που χωρίς στοιχεία τους βάζετε φυλακή και τους καθυβρίζετε κιόλας.

Υπερήφανοι, που για να μην χάσετε την μάσα σας, στερείτε από ανθρώπους τα παιδιά τους, τις γυναίκες τους, τους γονείς τους, τις συντρόφους τους, τους φίλους τους, τους συγγενείς τους, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Με εκτίμηση που επάξια κερδίσατε,

Μια καινούργια ψηφοφόρος σας.

Ε.Ο.

Νίκος Αντωνιάδης: Όσο βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν προφυλακισμένοι, το Δίκαιο εξακολουθεί να παραμένει «προφυλακισμένο»

Αυτές  τις ημέρες γιορτάσαμε όλοι οι πραγματικοί εθνικιστές και  όσοι αγαπάμε πραγματικά την Ελλάδα μας, την επέτειο του καθεστώτος από τον εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, η οποία έλαβε χώρα την 4η Αυγούστου 1936. Ένα κίνημα το οποίο χάρη στην επιτυχία του η  Ελλάδα κέρδισε πάρα πολλά τόσο στην ευημερία της αλλά και στην παγκόσμια ιστορία . Ενός ανθρώπου ο οποίος έζησε με πρότυπα του το  ήθος, την  ευπρέπεια, τη σοβαρότητα, τη διορατικότητα , ενός σωστού οικογενειάρχη και το κυριότερο ενός πραγματικού πατριώτη που έζησε πάλεψε, καταδικάστηκε για τα ιδανικά του σε θάνατο και  κυβέρνησε τη χώρα μας σωστά και τίμια. Αλλά καλύτερα ας πάρουμε τα πράγματα από την  αρχή.  Η πολιτική αστάθεια που υπήρχε εδώ και  χρόνια στην Ελλάδα μετά τη  μικρασιατική καταστροφή έχει ενταθεί ακόμα περισσότερο μετά και την κήρυξη πτώχευσης της χώρας το 1932 από τον τότε δωσίλογο πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο. Η αποχώρηση του ανέκαθεν ρίψασπι Βενιζέλου  στο εξωτερικό είχε ως αποτέλεσμα την  δημιουργία μια σειρά από κινήματα ,δολοφονίες, βιαιοπραγίες . Ο λαός και  ειδικά οι πρόσφυγες από  τη  Σμύρνη και τις υπόλοιπες περιοχές της Μικρής Ασίας έχοντας αηδιάσει από την όλη  συμπεριφορά του ολετήρα  Βενιζέλου, τον οποίο πίστευαν και είχαν ως εθνικό ηγέτη τους, μετακινούνται πολιτικά προς το ΚΚΕ , χωρίς να  γνωρίζουν τις ακριβές πολιτικές πεποιθήσεις αυτού του προδοτικού αυτού μορφώματος . Ένα έγκλημα το οποίο υπάρχει μέχρι και τις μέρες μας.

Το ΚΚΕ θέλοντας να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την πολιτική  αστάθεια, προσπαθεί να  δημιουργήσει εντάσεις και προβοκάτσιες ειδικά στην βόρεια Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη από το Μάιο του 1936, με  απεργίες, διαδηλώσεις γεγονότα που προμήνυαν τις καταστροφικές και αντεθνικές ενέργειες του άθλιου αυτού κόμματος. Όλα αυτά τα χρόνια, πραξικοπήματα με κυβερνήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη  σε καταιγιστικό ρυθμό και όλες να αποδεικνύονται ανεπαρκείς. Η  κυβέρνηση Δεμερτζή που έχει εκλέγει από τις τελευταίες εκλογές τον Ιανουάριο του 1936 με την ελπίδα για να καλυτερεύσουν τα πράγματα , αποδεικνύεται το ίδιο ανίκανη και δεν μπορεί να αποκτήσει την απαραίτητη πλειοψηφία.  Στις 7 Μαρτίου 1936 ο Σοφούλης πήρε εντολή από τον βασιλιά να κάνει κυβέρνηση οποία αποδείχθηκε και αυτή άκαρπη.

Την 11η Μαρτίου 1936, η εντολή δόθηκε στο Δεμερτζή και πάλι, μιας και Ανδρέας Νικολακόπουλος δεν δέχθηκε. Στην Νέα Κυβέρνηση ο Ιωάννης Μεταξάς ορκίζετε για δεύτερη φορά Υπουργός των Στρατιωτικών. Στις 13 Απριλίου ο πρωθυπουργός Δεμερτζής πεθαίνει και ο  Ιωάννης Μεταξάς ορκίζεται πρωθυπουργός  με 241 ψήφους υπέρ, 16 κατά (ΚΚΕ) και 4 λευκά.

Φτάνουμε στο καλοκαίρι του 1936 και το ΚΚΕ ετοιμάζετε να  κάνει πανελλαδική απεργία την οποία έχει ορίσει για τις 5 Αυγούστου,  με σκοπό  την κατάλυση του πολιτεύματος και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας..

Τότε ο Ιωάννης  Μεταξάς  προτείνει στο  βασιλιά, να αναλάβει εκείνος την καθοδήγηση του  έθνους , την σταθεροποίηση του πολιτεύματος , τη  σωτηρία της χώρας από τον κουμμουνιστικό κίνδυνο, αλλά το  κυριότερο να βοηθήσει το λαό και να  δώσει λύσεις στα καίρια προβλήματα του. Έτσι λοιπόν τα ξημερώματα της 4ης Αύγουστου μια μέρα πριν την επίθεση του ΚΚΕ ο Μεταξάς ζητεί με επιστολή του από το  βασιλιά Γεώργιο Β΄ την ανάκληση των άρθρων του συντάγματος 5,6,10,11,12,14,20 και 95 και τη διάλυση της βουλής. Πράγματι ο  βασιλιάς αποδέχεται την εισήγηση του Ιωάννη Μεταξά, αναθέτοντάς του  τη διακυβέρνηση της χώρας.

Στις 10 Αύγουστου ο Μεταξάς απευθυνόμενος μέσω διαγγέλματος στον  Ελληνικό λαό εξηγεί τους λογούς της επανάστασης της 4ης Αύγουστου και  ζητεί να του σταθεί  συνοδοιπόρος στη ανασυγκρότηση του έθνους.

Πράγματι μέσα σε λίγους μήνες το  έργο του Ιωάννη Μεταξά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς . Το όραμα της δημιουργίας του ΙΚΑ πήρε σάρκα και  οστά επί των  ημερών του,  έτσι ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη και το κυριότερο σύνταξη στα γεράματα τους όταν θα είναι ανήμποροι να εργαστούν. Καθιέρωση του 8ωρου ως εργασιακό χρόνο. Εδώ θέλω να παραθέσω το εξής. Ο Μεταξάς κατηγορήθηκε από τον τύπο ότι  έχει 2 οδηγούς για το αυτοκίνητο του και ότι αυτό αποτελεί χλιδή. Ο Μεταξάς τους απάντησε ότι λόγο του υπερβολικού φόρτου εργασίας του δεν θα ήταν καθόλου σωστό να έχει ένα οδηγό ο οποίος θα εργάζεται 16 ώρες τη μέρα και ότι αν το έκανε , θα ήταν ο ίδιος πρώτος που θα καταργούσε το  εργασιακό 8ωρο. Χάρισε δάνεια στους αγρότες οι οποίοι ήταν όμηροι των  μεγαλοτσιφλικάδων.  Δημιούργησε την  εθνική  ραδιοφωνία. Στον πολιτισμό έκανε πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και επί των  ημερών του λειτούργησαν πολλά αρχαία θέατρα. Η δημιουργία του  βασιλικού θεάτρου βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό επίσης είναι  οι  εντολές που είχα δοθεί στους έφορους των  αρχαιολογικών  μουσείων στο πώς να  κρυφτούν τα αρχαία μας έτσι  ώστε να μην πέσουν στα χέρια των κατακτητών ως λάφυρα .Προώθησε την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα μιας και  ήταν  υπέρμαχος της αυτάρκειας εκ των έσω. Την επέκταση του ηλεκτρικού μέχρι την Κηφισιά, την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά. Ξεκίνησε τις διαδικασίες έτσι  ώστε οι εκλογές στους  δήμους και τις κοινότητες να γίνονται χωρίς κομματικό μανδύα, αλλά με γνώμονα την εκλογή ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον τόπο τους. Έδειξε ιδιαίτερη φροντίδα του στους πρόσφυγες της Σμύρνης. Μην ξεχνάμε τις περίφημες πολυκατοικίες αλλά και  δημιουργία πόλεων όπως η Νέα Σμύρνη η οποία φτιάχτηκε αποκλειστικά για τους πρόσφυγες. Εξύψωσε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και η διορατικότητα του  είχε ως αποτέλεσμα την σταδιακή προετοιμασία του Ελληνικού στρατού για τον επερχόμενο 2ο παγκόσμιο πόλεμο και  ειδικά για το ιστορικό ΟΧΙ που όσο και αν δεν  αρέσει σε κάποιους το είπε ο ίδιος στον  Γκράτσι. Η δημιουργία της  γραμμής Μεταξά οπού συνέβαλε στην απόκρουση της  γερμανικής επίθεσης το 1941. Ενώ μεγάλες χώρες όπως η  Γαλλία  έπεφταν εντός λίγων 24ωρων υποκύπτοντας στην αήττητη  Γερμανική πολεμική μηχανή.

Για όλους τους πραγματικούς Έλληνες μας ο Ιωάννης Μεταξάς είναι ένας πραγματικός επαναστάτης ο οποίος πραγματοποίησε στο μέτρο του δυνατού για την εποχή του και για την περίοδο που κυβέρνησε , μέτρα και δεσμεύσεις που ωφέλησαν το λαό και το έθνος .Αν δεν  είχε  γίνει ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος και ο ύποπτος θάνατος του τον Ιανουάριο του 1941  η  Ελλάδα μας θα είχε πάρει ένα τελείως διαφορετικό δρόμο . Ένα δρόμο ευημερίας και ανάπτυξης, με τη συμφέρουσα πρόταση ανακωχής και ειρήνευσης την οποία πρότεινε η Γερμανία και βάση της οποίας θεμελιώνονταν κυριαρχικά δικαιώματα για την Β. Ήπειρο. Τελειώνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποιες από τις σκέψεις που αποτυπωθήκαν στο ημερολόγιο αυτού του ηγέτη και το κυριότερο  πατριώτη Ιωάννη Μεταξά οι οποίες είναι τόσο  σύγχρονες που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα.

«τις έντιμες ατιμίες των αντιπάλων, τα τραβήγματα των εφημερίδων, το άγχος των συνδυασμών, τη ρουσφετολογία, τις μυριάδες των συμβιβασμών που επιβάλει η κομματική ρουτίνα, και που μπορούν να φθείρουν ψυχικά και διανοητικά ένα ηγέτη προικισμένο με στοιχειώδη ηθική ακαμψία, με ελάχιστη έστω δόση ιδανικών, πόσο μάλλον αυτόν που αντιλαμβάνεται την αποστολή του σαν «ιερατεία» προς το Έθνος. 

Αιώνια τιμή και  δόξα στον εθνικό ηγέτη μας Ιωάννη Μεταξά που έδωσε τα πάντα στην πατρίδα  για τη σωτηρία της για τη αιωνία δόξα της. Αιωνία κατάρα στους προδότες που μας κυβερνάμε εδώ και 40 χρόνια είτε από τη θέση  των κυβερνώντων  είτε από τις μείζονες ή ελάσσονες αντιπολιτεύσεις, καταδικάζοντας μας σε σκλαβιά . Ας υψώσουμε το ανάστημα μας και ας πούμε ΟΧΙ όπως είπε εκείνος στον κατακτητή, στις επερχόμενες εκλογές . Ας πούμε ΝΑΙ στη  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού και ας προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το όραμα του αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου για το έθνος των  Ελλήνων

Πάνος Π.Ε.

Η προδοσία της Eλληνικής AOZ και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων

Όλα μέλι γάλα παρουσιασμένα από τον Θίασο ΣαμαροΒενιζελίκ στο νέο έργο τους “Σωτηρία 2014”!! Απύθμενο το θράσος τους να τολμούν να μας παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο! Έχουμε και νέο Πρωταγωνιστή, την Υπουργάρα μας των Οικονομικών που παίζει το ρόλο του “Ευαίσθητου” στο όλον έργο! Μα τόσο ευαίσθητος που άφησε καριέρα και καλά λεφτά σταςΑμερικάς και ήλθε στην πτωχή πλήν “τίμια” Ελλαδίτσα να εργαστεί (με το αζημίωτο φυσικά!) για το Δημόσιο Συμφέρον πάνω από όλα; Καλά ακόμα δεν έχει μάθει πώς στην Ελλάδα όσοι πραγματικά θέλησαν και πάλεψαν για το Δημόσιο Συμφέρον βρίσκονται ή στο χώμα ή στην Φυλακή; Αυτόν μια χαρά τον βρίσκω με  την καλοστρωμένη χωριστρούλα του και το ήπιο υφάκι του…Καλός μαθητής της Σχολής Σημίτη και βολεμένος ανάλογα!!! Εμείς οι πένητες (γιατί όλοι έτσι στο τέλος θα καταντήσουμε) θεατές αυτού του έργου άραγε τι θα απογίνουμε; Πόσο πιστεύουν όλοι αυτοί οι Κυβερνώντες Πραιτοριανοί με όλα τα καθεστωτικά Παπαγαλάκια και ρουφιάνους τους ότι μπορούμε να τους πληρώνουμε (όσοι πληρώνουμε ακόμα…) τα υπέρογκα χαράτσια τους και τους εξαναγκαστικούς φόρους τους; Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πύρ το εξώτερον(!) με τους περισσότερους βουλευτές της και τον Αρχηγό να παραμένουν φυλακισμένοι,  καμιά δε δήλωση της δεν βγαίνει επισήμως προς τα έξω, μιλάνε σωστά και δίκαια οι υπόλοιποι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της μπροστά σε άδεια καθίσματα στη Βουλή ΟΛΩΝ(!) των Ελλήνων, αναμένεται δίκη-παρωδία κατά πώς φαίνεται,  ενώ αποθρασύνονται κάθε μέρα και  περισσότερο όλοι οι κοκκινοαναρχικοίθολοκουλτουριάρηδες αραδιάζοντας ένα σωρό βρώμικα ψέματα στις βρωμο-φυλλάδες τους…
Δυστυχώς ο “χορός” καλά κρατεί….Εμείς άραγε πόσο πρέπει να τους “κρατάμε” το μαντήλι;

Α.Κ

Αποκλειστική Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο περιοδικό “Μαίανδρος” που κυκλοφορεί

Aγαπητοί φίλοι, Διάβασα στην ιστοσελίδα σας το σχόλιο που κάνατε για την αποκρατικοποίηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος και ασχολoύμενος επαγγελματικά με τις ιπποδρομίες επί 40 χρόνια, θα ήθελα να σας εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει. Στην προ μηνών πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έλαβαν μέρος ο γαλλικός κολοσσός PMU με τεράστια εμπειρία αφού διεξάγει ιπποδρομίες σε 263 ιπποδρόμους στη Γαλλία και με ετήσιο τζίρο 11 δισ. ευρώ και η Iντραλότ με κάποια ιπποδρομιακή εταιρεία της Aργεντινής. Oι πάντες στο χώρο επιθυμούσαν φυσικά να δοθούν οι ιπποδρομίες στην PMU. Ωστόσο, άγνωστον με ποια κριτήρια, το TAIΠEΔ ζήτησε από τους Γάλλους ετήσιο μίσθωμα 6.000.000 €(!) για έναν  ουσιαστικά «νεκρό» (εξαιτίας καταστροφικών αποφάσεων των κομματικών διοικήσεων του OΔIE και της ΦEE) ελληνικό ιππόδρομο και φυσικά οι Γάλλοι δεν το δέχθηκαν, αναφέροντας ότι πληρώνουν μίσθωμα 6.900.000 € για τον κορυφαίο ιππόδρομο της Eυρώπης του Λονσάν. Έτσι φάνηκε ότι μένει μόνη της η Iντραλότ η οποία και προσέφερε το ποσόν των 5.260.000 € για 20 χρόνια, δηλαδή ποσό απόλυτα εξευτελιστικό. Όμως την τελευταία στιγμή είχαμε προσφορά (τυπικά εκπρόθεσμη) από την εταιρείαGFP (σε συνεργασία με τον OΠAΠ) που προσέφεραν 40.000.000 €, δηλαδή 8πλάσιο ποσό από εκείνο της Iντραλότ. Έτσι την περασμένη Πέμπτη το νέο Δ.Σ. του TAIΠEΔ δεν αποφάσισε την παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Iντραλότ αλλά θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι σε επόμενη συνεδρίασή του, εντός του Aυγούστου. Eίναι προφανές ότι το TAIΠEΔ δεν τόλμησε να εγκρίνει την προσφορά της Iντραλότ, σκεπτόμενο το σκάνδαλο και τον σάλο που θα προκύψουν καθώς επίσης και τις καθολικές αντιδράσεις, λόγω του 8πλάσιου ποσού που προσέφεραν (έστω και τυπικά εκπρόθεσμα) η GFP με τον OΠAΠ. Δυστυχώς το TAIΠEΔ με την ολέθρια τακτική του δεν επέτρεψε την συμμετοχή της PMU, που κατά γενική ομολογία, με την τεράστια εμπειρία της, θα μπορούσε να «αναστήσει» τις σχεδόν «πεθαμένες» ελληνικές ιπποδρομίες και θα  δημιουργούσε και πολύ μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη για το ελληνικό Δημόσιο. Tο τι τελικά θα συμβεί με τις άμοιρες ελληνικές ιπποδρομίες (που κάποτε προσέφεραν στο ελληνικό δημόσιο μεγαλύτερα ποσά από τον OΠAΠ) θα το μάθουμε σύντομα.

NT.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-augoustou-2014#ixzz3A1zGD3vS

Exit mobile version