Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «πρόεδρος» του δικαστηρίου του βουνού Γιάννα Παπαδάκου αποφάσισε: εις θάνατον οι Χρυσαυγίτες!

Η «πρόεδρος» του δικαστηρίου του βουνού Γιάννα Παπαδάκου αποφάσισε: εις θάνατον οι Χρυσαυγίτες!

Κι επειδή έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, μοιράζει αφειδώς ισόβια!

Από την εποχή κατά την οποία οι δημοσιογράφοι ασκούσαν το ρόλο εισαγγελέων, κρίνοντας και αποφασίζοντας επί παντός επιστητού (για όσους δεν θυμούνται, ακόμη και διαπραγματεύσεις με εγκληματίες τύπου Σορίν Ματέι έκαναν δυσχεραίνοντας το έργο των διωκτικών αρχών), αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τα τερατώδη πολιτικά σκάνδαλα που τώρα ελέω Χρυσής Αυγής βγαίνουν στην επιφάνεια, έχουμε περάσει στην εποχή των δημοσιογράφων-δικαστών, οι οποίοι μοιράζουν καταδίκες στους πολιτικούς κρατούμενους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Σε ένα κρεσέντο αντιεθνικιστικού μίσους, η κυρία Γ. Παπαδάκου, προοιωνίζει από το χουντικό «Βήμα» βαριές ποινές για τους Χρυσαυγίτες που κατηγορούνται με το σαθρό και καταγέλαστο κατηγορητήριο της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Εάν βεβαίως οι καταδίκες στηρίζονταν σε δημοσιογραφικές φήμες, τότε η κυρία Παπαδάκου θα είχε τη χαρά να προδικάσει τις δημόσιες εκτελέσεις όλων ανεξαιρέτως των κατηγορουμένων. Καθότι όμως, η δικαστική απόφαση προϋποθέτει ατράνταχτα τεκμήρια ενοχής, καθίσταται σαφές ότι το άρθρο της αποσκοπεί στη καλλιέργεια πολιτικής τρομοκρατίας του εκλογικού σώματος, με απώτερο σκοπό την αποτροπή της ψήφου στην Χρυσή Αυγή, ενόψει μάλιστα ισχυρού ενδεχομένου πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Λειτουργώντας ως κράχτης των υπογείων του Μαξίμου, από όπου εκπορεύεται κατ’ εντολή των σιωνιστικών οργανώσεων η πολιτική σκευωρία εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, η δημοσιογράφος προαναγγέλλει τις καταδίκες του Αρχηγού, των βουλευτών και μελών του Κινήματος, κάνοντας λόγο για ποινές που ξεκινούν από τα 5 έτη και φτάνουν μέχρι τα ισόβια δεσμά. Προκειμένου να στοιχειοθετήσει -τρόπο τινά- τα όσα αναφέρει, επικαλείται «νέα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και τα οποία δεν έχουν ακόμα μπει στο φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης»!

Καθώς λοιπόν μας τελείωσαν το κρυμμένο οπλοστάσιο, τα άρματα που θα εισέβαλαν στη βουλή, τα τάγματα εφόδου και τα σφαγμένα αμνοερίφια, το ασαφές και δημοσιογραφικά αξιόπιστο (!) «νέα άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία», έρχεται να γεμίσει τις γλαφυρές πλην εργολαβικές και καθολικά ψευδείς δημοσιογραφικές ιστορίες.

Η δημοσιογράφος του Βήματος κάνει λόγο για ποινές ισοβίων στον Ρουπακιά και σε εκείνους που τον διευκόλυναν ή συνήργησαν στις κινήσεις του. Κατά παρόμοιο τρόπο, η κυρία Παπαδάκου αναφέρει πως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγή και οι βουλευτές που θα κατηγορηθούν από το Δικαστικό Συμβούλιο του Εφετείου για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» είναι αντιμέτωποι με ποινές κάθειρξης 15-20 ετών, ενώ όσοι κατηγορηθούν για απλή ένταξη αντιμετωπίζουν ποινές από 5 έως 20 χρόνια.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η ξεκάθαρα εκπεφρασμένη από τη δημοσιογράφο, δυσαρέσκεια των κύκλων της Χούντας Σαμαρά σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποφασίσει υπέρ της νόμιμης συμμετοχής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Μαΐου, για την τοπική αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο. Καθώς αποτυπώνεται έκδηλα, η ορθή απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία συνάδει με το Σύνταγμα και το γράμμα του Νόμου, υπήρξε σημείο καμπής το οποίο έπληξε καίρια την πολιτική σκευωρία της παρασυναγωγής του Σαμαρά, τόσο νομικά αναδεικνύοντας τις αντισυνταγματικές πρακτικές, όσο και πολιτικά όπως αυτό καταφάνηκε στα εκλογικά αποτελέσματα.

Η δραματικότητα του άρθρου βασίζεται στο «υλικό του μίσους», το οποίο περιγράφεται επιγραμματικά από την δημοσιογράφο και αποτελεί τον πυρήνα του κατηγορητηρίου: ομιλίες μίσους και εναντίον της δημοκρατίας, προσηλυτισμός ανηλίκων, στρατιωτικά γυμνάσια και παράλληλα καλοστημένες επιχειρήσεις για να αποκομίζουν κέρδη στελέχη της οργάνωσης, παράλληλα συστήματα προστασίας, όπλα που αναφέρονται αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ και εξοπλισμός με άγνωστους χρηματοδότες!

Η σοβαρότητα του κατηγορητηρίου το οποίο αναπαράγει με τρομακτικό και δραματικό συνάμα τόνο τα αντισυνταγματικά εγκλήματα της Χούντας Σαμαρά, τίθεται φυσικά στην κρίση τόσο του Ελληνικού Λαού, όσο και των έντιμων δικαστικών λειτουργών που βρίσκονται στο μέσο μιας αδιανόητης παραδικαστικής μεθόδευσης.

Εκείνο το οποίο αναμφισβήτητα δεν απουσιάζει από αυτό, είναι η φαντασιοπληξία και σαφώς η ιδεολογική-πολιτική εμπάθεια και το ταλμουδικής υφής μίσος τα οποία σπιλώνουν έναν ολόκληρο θεσμό στο βωμό της ανάγκης ενός πρωθυπουργεύοντος πολιτικού ανδρείκελου, να τηρήσει τις υποσχέσεις του στους αιμοβόρους σιωνιστές.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-proedros-tou-dikasthriou-tou-bounou-gianna-papadakou-apofasise-eis-thanat#ixzz3A7UHpbgz

Exit mobile version