Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ας το αναφέρουμε πάλι και πάλι καθημερνά όλοι μας! Τι έγινε; Πού είναι η δικαιοσύνη με τους τόνους της ηρωίνης; Με τους εφοπλιστές με τις βιλάρες; Τι έγινε με την κόρη Καψή τα χασίσια και τα εργαστήρια; Τι έγινε με τα χρέη Βοσκόπουλου; Τι έγινε με το πόθεν έσχες του υπουργού δικαιοσύνης; Τι έγινε με τα χρέη ΠΑΣΟΚ; Τι έγινε με τα χρέη ΝΔ; Τι έγινε με τα χρέη Μπόμπολα για το Μέγκα; Τι έγινε με τα χρέη του μεγάρου μουσικής και του ομίλου Λαμπράκη; Τι έγινε με τα χρέη Ψυχάρη; Τι σόι δημοκρατία και δικαιοσύνη βιώνουμε σαράντα χρόνια τώρα; Δεν πρέπει να τα ξεχνάμε όπως κάνουν οι χωμένοι μέσα στα συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών οι πληρωμένοι αργυρώνητοι μεγαλοδημοσιογράφοι.

Ε.Σ.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον Ηλία Κασιδιάρη #131

Παρακαλώ πολύ να θίξετε και όσο μπορείτε να διερευνήσετε το παρακάτω πρόβλημα: Σε αυτό το «υπόλοιπο» χώρας που ζούμε πλέον, μεταξύ όλων των άλλων ανεπίλυτων προβλημάτων υπάρχει και ένα που πραγματικά είναι τραγικό και παράλληλα κανένας δεν το θίγει, σαν να μην υπάρχει. Από τότε που υποχρέωσε (που να μην έσωνε) τους βενζινοπώλες στην άμεση έκδοση αποδείξεων ξεκίνησε μία πρωτοφανής απάτη από αυτούς σε βάρος των καταναλωτών που ουσιαστικά μετεβίβασε όλο το πρόσθετο οικονομικό βάρος στους καταναλωτές. Στην Ελλάδα ζούμε, μη ξεχνιόμαστε. Το φαινόμενο σιγά-σιγά διογκώθηκε και φτάσαμε σήμερα να μην υπάρχει ουσιαστικά βενζινάδικο που να μην κλέβει. Και δεν μιλάμε για μικρό-κλοπή, μιλάμε για ένα ποσοστό 20-25%, δηλαδή 4-5 στα 20 ευρώ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΗΝ  ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Δεν υπερβάλλω, μετρήστε χιλιόμετρα και θα καταλάβετε. Στο μόνο που προσβλέπω (ελπίζω) είναι οι γρήγορες-άμεσες εκλογές και ένα πολύ υψηλό ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή με παράλληλο καταποντισμό των νυν περιφερόμενων πατριδοκάπηλων, για να χτίσουμε (πάλι) μια Ελλάδα με νόμους και αξίες.

Κ.Χ.

Αποφυλακίστηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μια σοβαρή κυβερνητική «επιτυχία». Κατάφερε με την αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική της, καθώς και τη παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας στους ξένους γενικά, να ανοίξουν και πάλι οι χωματερές των αγροτικών προϊόντων τα οποία η χώρα μας εξάγει. Απαγόρευση λοιπόν εισαγωγών από κράτη της ΕΕ διέταξε η Ρωσία και οι εγκάθετοι υποτακτικοί ξένων δυνάμεων κατοχής ψάχνουν λέει για λύσεις από τις οποίες δεν θα ζημιωθούν οι Έλληνες αγρότες. Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα την οποία βιώνει το θλιβερό πλέον προτεκτοράτο των Βαλκανίων με κυβερνώντες οι οποίοι δεν τολμάν να ψελλίσουν ούτε μια κουβέντα, γιατί για να ορθώσουν ανάστημα  δεν γίνεται λόγος.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν χρησιμοποιεί όλη τη δύναμη και την εξουσία την οποία έχει ένα κράτος για να κτυπά με κάθε μέσον τη Χρυσή Αυγή τη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η οποία αντιδρά και μάχεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Καιρός να αφυπνιστούν ακόμη περισσότεροι Έλληνες και να συνταχθούν με το μέρος της μοναδικής πατριωτικής φωνής που δεν σταματά να αγωνίζεται ακόμη και μέσα από τις φυλακές για μια Ελλάδα η οποία να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-augoustou-2014#ixzz3A7vdACdb

Exit mobile version