Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφάζονται οι «πατριώτες» πρώην ευρωβουλευτές της ΝΔ για τη διατήρηση των παχυλών τους συντάξεων!

Σφάζονται οι «πατριώτες» πρώην ευρωβουλευτές της ΝΔ για τη διατήρηση των παχυλών τους συντάξεων!

Την χρονική περίοδο κατά την οποία η Χούντα Σαμαρά απομυζεί το Λαό μας επιβάλλοντας νέα στυγερά φοροεισπρακτικά μέτρα τα οποία καθιστούν την καθημερινή επιβίωση εφιάλτη, οι πρώην ευρωβουλευτές της πατριδοκάπηλης ΝΔ δίνουν τον αγώνα τον καλό για… την τσέπη τους!

Καθώς αναφέρουν μέσα προπαγάνδας προσκείμενα στη μεγάλη φιλελεύθερη συμμορία, ετοιμοπόλεμοι εμφανίζονται οι πρώην ευρωβουλευτές της Συγγρού προκειμένου να απαιτήσουν να μην μειωθούν οι συντάξεις τους! Σύμφωνα με όσα οι ίδιοι μαρτυρούν, οι παχυλές συντάξεις τους πρόκειται να περικοπούν κατά το ήμισυ περίπου, οπότε όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται πως τούτο αποτελεί αιτία πολέμου.

Τον ίδιο βεβαίως ζήλο, δεν επέδειξαν ούτε κατ’ ελάχιστο στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων στις Βρυξέλλες, ούτε φυσικά έστω και με δημόσιες τοποθετήσεις κατά την ψήφιση των ειδεχθών μνημονιακών μέτρων κατά του Ελληνικού Λαού. Με απλά λόγια, ως θλιβεροί κολαούζοι ενός αντεθνικού Καθεστώτος, αδιαφορούν πλήρως για την ανηλεή σφαγή του Λαού μας, επιδιώκοντας μονάχα την διατήρηση των δικών τους προκλητικών προνομίων.

Να τους χαίρονται οι αφελείς, οι οποίοι στηρίζουν ακόμη την Χούντα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, πιστεύοντας τους ψεύτες και απατεώνες μιας ολότελα αντεθνικής κομματικής συμμορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sfazontai-oi-patriwtes-prwhn-eurwbouleutes-ths-nd-gia-th-diathrhsh-twn-pach#ixzz3A9ueu8MD

Exit mobile version