Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «θυμωμένο» γράμμα του Βαρβιτσιώτη στον Μούιζνιεκς, ο ψευδομάρτυρας ΣΤ’ και η «καμένη σημαία»

Το «θυμωμένο» γράμμα του Βαρβιτσιώτη στον Μούιζνιεκς, ο ψευδομάρτυρας ΣΤ’ και η «καμένη σημαία»

«Μούτρα» κρατάει ο Βαρβιτσιώτης στον Μούιζνιεκς επειδή ο δεύτερος θύμωσε με την εξέλιξή της υποθέσεως του Φαρμακονησίου. Του απέστειλε, μάλιστα, και ανοιχτή επιστολή στην οποία τον εγκαλεί στην τάξη, επειδή στο μήνυμά του ο Μούιζνιεκς απαξίωσε την ελληνική κυβέρνηση και την δικαιοσύνη. Η απάντηση του πραγματικά οργίλη, μη θυμίζοντας σε τίποτα τον πολιτικό που προ ετών δήλωνε ότι ο καθείς έχει το δικαίωμα να καίει την Ελληνική Σημαία ή τον υπουργό που υπακούοντας πειθήνια τον Μούιζνιεκς και τον Μοσέ Καντόρ, έμπαινε ο ίδιος στην διαδικασία ανεύρεσης ψευδομαρτύρων εναντίον της Χρυσής Αυγής.  

Τι έγινε, άραγε, και άλλαξε… γραμμή πλεύσης ο Βαρβιτσιώτης και από πειθήνιο όργανο του Μούιζνιεκς και του Καντόρ, ξαφνικά εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του πρώτου; Κατά πρώτον η ανακοίνωση δεν… κοστίζει ούτε σημαίνει κάτι, οπότε μπορεί να εκδοθεί ανέτως. Άλλωστε δεν πρόκειται για πράξεις, αλλά για λόγια.Κατά δεύτερον η ανακοίνωση εξεδώθει όχι όταν ο Μούιζνικες, ο Καντόρ και λοιποί «περιούσιοι» απαιτούσαν την κατάλυση της εν Ελλάδι δημοκρατίας, με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ούτε όταν προσωπικώς ο Μούιζνιεκς επενέβαινε στα πολιτικά πράγματα της χώρας, υβρίζοντας την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Ο Βαρβιτσιώτης «θύμωσε» στον Μούιζνιεκς επειδή αυτός έκανε δήλωση εναντίον του υπουργείου του και του έργου του, το οποίο αποδεδειγμένα ευνοεί την λαθρομετανάστευση. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από το σχετικό ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, που αποδείκνυε ότι επί υπουργείας Βαρβιτσιώτη οι μεταναστευτικές ροές έχουν ανέβει κατακόρυφαΘυμίζει, λοιπόν, η δήλωση Βαρβιτσιώτη τους κλαυθμούς και τους οδυρμούς Βορίδη σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, όπου παρακαλούσε τους σιωνιστές να μην ασχολούνται με το παρελθόν του, αλλά να δουν τώρα με τι μένος πολεμάει την Χρυσή Αυγή.

Αυτή είναι, όμως, η μοίρα των υποτακτικών. Όταν παύσουν να είναι χρήσιμοι στον Παγκόσμιο Αφέντη, τότε αυτός θα τους πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες. Έτσι έγινε και με τον Βαρβιτσιώτη, ο οποίος βρήκε το ψευδομάρτυρα και μετά την λήξη της ανακρίσεως, έπαψε να είναι χρήσιμος. Τώρα ο Μούζνιεκς επειδή δεν του αρέσει η αλήθεια, επειδή η πραγματικότητα δεν συντελεί στην «πρόοδο», μέμφεται τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και τα πιο πειθήνια όργανά του. Ας πρόσεχε ο Βαρβιτσιώτης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-thumwmeno-gramma-tou-barbitsiwth-ston-mouiznieks-o-pseudomarturas-g-kai#ixzz3ABEDm1om

Exit mobile version