Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα συνεταιράκια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα βρήκαν στο αντιρατσιστικό έκτρωμα κατά των Ελλήνων

Μετά από ενάμιση έτος αναβολών και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, πάντοτε υπό την υψηλή εποπτεία των διεθνών σιωνιστικών οργανώσεων (αυτών που επικροτούν το αδιάκοπο έγκλημα πολέμου στη Γάζα), η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωρά στην επαναφορά και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοθετικού εκτρώματος, με απώτερο στόχο να φιμώσει κάθε φωνή Εθνικής Αντίστασης.

Προς επίτευξη μάλιστα του στόχου, κρίθηκε σκόπιμη η εγκατάλειψη του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, για το οποίο πίεζαν κυρίως κύκλοι στο ΠΑΣΟΚ. Μπρος στις απαιτήσεις των διεθνών αφεντικών όμως, αποφασίστηκε να αφεθεί το τελευταίο προς μελλοντική διευθέτηση προκειμένου να μετριαστούν στο μέτρο του δυνατού οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της πατριδοκάπηλης δεξιάς.

Σε μια επίδειξη σιωνιστικής ισχύος, το αντιρατσιστικό τερατούργημα έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η πολιτισμένη ανθρωπότητα καυτηριάζει το απάνθρωπο πρόσωπο του σιωνιστικού κράτους, το οποίο δολοφονεί κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση άμαχους στη Λωρίδα της Γάζας.

Επιπλέον όμως, επιδιώκεται εμμέσως η επιβολή της φίμωσης στον Ελληνικό Λαό αναφορικά με ζητήματα γενοκτονιών και των μεταναστευτικών πολιτικών της κυβέρνησης. Ποιος είναι εκείνος που θα τολμήσει να ασκήσει κριτικής κατά της τηρούμενης εθνοκτόνου μεταναστευτικής πολιτικής, όταν ελλοχεύει ξεκάθαρα πια ο κίνδυνος της επιβολής βαρύτατων ποινών υπό το πρόσχημα του ρατσισμού; Κι όλα τα ανωτέρω, την στιγμή που τα μικρασιατικά παράλια έχουν πλημμυρίσει από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι αναμένουν εναγωνίως την ώρα να περάσουν στην απέναντι όχθη του Αιγαίου!

Η ψήφιση του αντιρατσιστικού αποτελεί την κορωνίδα μάλλον των εθνικών προδοσιών που έχει διαπράξει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, προς όφελος των ξένων και κατάφωρα εις βάρος των Ελλήνων. Η Εθνική Αντίσταση στην αντεθνική κυβέρνηση των υποτακτικών καθίσταται σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-sunetairakia-nd-pasok-ta-brhkan-sto-antiratsistiko-ektrwma-kata-twn-ellh#ixzz3AD1C0JHQ

Exit mobile version