Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

The voice of America: To “Ποτάμι” μετεκλογικός ρυθμιστής για χάρη του Μπόμπολα

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο με τίτλο «Το ρεύμα του Ποταμιού», έγραψε στην καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής» ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως The Voice of America, γιατί θεωρείται ως ένας εκ των πιο αυθεντικών εκφραστών των εν Ελλάδι αμερικανικών θελήσεων…).

Αφού, λοιπόν, πλέκει το εγκώμιο του αποκόμματος του υπαλλήλου του Μπόμπολα, ο Έλλις διαπιστώνει ότι το Ποτάμι «δείχνει να διατηρεί την απήχησή του στην κοινωνία» (πρώτη βασική αρχή της προπαγάνδας και της διαφήμισης, είναι η δημιουργία της αίσθησης ότι το «προϊόν» τραβάει»…).

Εν συνεχεία, γίνεται πιο σαφής για τους λόγους της προτίμησής του στο άοσμο, άχρωμο, άγευστο και απολίτικο κατασκεύασμα των «νταβατζήδων» και των παγκόσμιων εντολοδοτών τους: «Όντως, στις επόμενες εκλογές πολλοί ψηφοφόροι θα εξετάσουν σοβαρά να αφήσουν το κόμμα που ψήφιζαν για το κόμμα που θα συνεργασθεί ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Το «Ποτάμι» έχει ως σημείο εκκίνησης περίπου είκοσι βουλευτές με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για μια πιθανή κυβερνητική συμμετοχή και επιρροή στο πολιτικό γίγνεσθαι. Αν οι κάλπες δεν επιβάλλουν ένα Μεγάλο Συνασπισμό Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, ο ρόλος του «Ποταμιού» δεν μπορεί παρά να αποδειχθεί καθοριστικός…».

Το οποίον σημαίνει με απλά λόγια, πως αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν καταστήσει αναπόφευκτη τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (την οποία το ντόπιο σύστημα και οι διεθνείς προστάτες τους την απεύχονται, γιατί θα ξεμείνουν από μία δική τους «εναλλακτική» λύση για να παίζει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης), το κόμμα του Μπομπολίνου θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή, και θα στήσει συγκυβέρνηση με όποιο από τα δύο συστημικά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) έρθει πρώτο.

Αυτά, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το ρόλο του καθενός σ’ αυτό το σάπιο καθεστώς!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/the-voice-of-america-an-den-ginei-h-megalh-sugkubernhsh-nd-suriza-echoume-g#ixzz3ADeUBnF1

Exit mobile version