Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Αγαπητοί συναγωνιστές του Εθνικισμός.net. Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση για το θέμα που ανέκυψε με μια δημοσιογράφο του καναλιού Άλφα κι έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ειδησεογραφία ο αστυνομικός (υπαρχιφύλακας) θα αναλάμβανε σε λίγες ημέρες την προστατευτική φρούρηση της δημοσιογράφου, η οποία είχε πέσει –κατά δήλωσή της- θύμα απειλών από χρυσαυγίτες, ύστερα από κάποια «ρεπορτάζ» που είχε κάνει εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ο υπαρχιφύλακας που θα αναλάμβανε τη φρούρηση  της δημοσιογράφου απαίτησε από την ίδια χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως επικαλούμενος ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα. Η δημοσιογράφος, ήρθε σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ σε προκαθορισμένη συνάντηση και στη συνέχεια τον συνέλαβαν οι συνάδελφοί του με τα λεφτά στην τσέπη, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εις βάρος του η διενέργεια ΕΔΕ.

Δύο παρατηρήσεις θέλω να κάνω:

1η) Μήπως η συγκεκριμένη δημοσιογράφος –την οποία «δεν την ξέρει ούτε η μάνα της», που λέμε- είναι η κορυφή του παγόβουνου; Μήπως, από τότε που άρχισαν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι «χρυσαυγειάδες» στα κανάλια, διατέθηκαν από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ εκατοντάδες αστυνομικοί σε γνωστούς και άγνωστους δημοσιογράφους, με το πρόσχημα των «απειλών» που δήθεν δέχονται από την Χρυσή Αυγή;

2η) Μήπως τα «οδοιπορικά» που «απαιτούσε» ο υπαρχιφύλακας από τη δημοσιογράφο, ήταν τα μηνιαία διόδια που θα πλήρωνε στην Αττική Οδό, για να πηγαινοφέρνει τη λεγάμενη στο κανάλι που δουλεύει, το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται στην Κάντζα, δηλαδή επί της Αττικής Οδού; Γιατί έτσι φημολογείται στους αστυνομικούς κύκλους…

(ΥΓ) 1: Δεν ζητάω από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να κάνουν ερώτηση στη βουλή για τον αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί σε δημοσιογράφους από πέρυσι τον Οκτώβριο, διότι από την εποχή του Δένδια, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν απαντά στις ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ας ψάξει το θέμα κάποιος από τους «αποκαλυπτικούς» δημοσιογράφους που κυκλοφορούν…

(ΥΓ) 2: Κι αν βρεθεί κανείς να το ψάξει, να μου… γράψετε. Το σινάφι, βλέπετε…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση…

Ι.Λ.

ΕΝΦΙΑ: Η ΝΔ κάνει πραγματικότητα το όνειρο των κομμουνιστών – Ποινικοποιείται η ιδιοκτησία ακινήτων

Είμαι Έλληνας, και θα ήθελα να υποστηρίξωτο έργο της ΧρυσήςΑυγής επειδή πιστεύω στην  αλήθεια των λόγων και των έργων σας. Μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε  να βελτιώσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να τιμωρήσει όλους αυτούς τους πολιτικούς  απατεώνες που μας έφεραν σε αυτή εδώ τη τραγική κατάσταση.

Κ.Γ.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου βεβηλώνει την μνήμη των θυμάτων των γενοκτονιών του Πόντου και της Μικράς Ασίας

Πραγματικά χάρηκα για την αποφυλάκιση του βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά περισσότερο με χαροποίησε το γεγονός ότι μέσα σ΄αυτή την σαπίλα κάποιοι δικαστές βρήκαν το θάρρος να πράξουν το καθήκον τους. Με την ευκαιρία να ευχηθώ σύντομη αποφυλάκιση και στον αρχηγό και στους υπολοίπους.

Όσο για τον Ηλία που παρακολουθώ  τις εκπομπές τους , παρατηρώ ότι και μέσα από το “κλουβί ” κελαηδάει περίφημα ,και όλο και περισσότεροι θα ακούσουν το κάλεσμά του. Δεν μπορώ να ανεχθώ άνθρωποι αθώοι να βρίσκονται στην φυλακή για τις ιδέες τους.

Και κάτι για τον Αρχηγό. Επιτέλους άκουσα κι ένα όχι από τους ευρωβουλευτές μας, μέσα στο άντρο των τοκογλύφων. Καλή Λευτεριά από καρδιάς σε όλους σας.

Ε.Χ.

Οι Εθνικιστές δεν προσκυνούν και δεν ξεχνούν τον Ισαάκ και τον Σολωμό – Φωτορεπορτάζ

Χαίρομαι νὰ σἐ βλέπω στὀ διαδίκτυο! Εὰν ζούσα στὴν Ἑλλάδα, θὰ ἦμουν πατριώτης, Χρυσαυγίτης, ἐπαναστάτης μαζὶ σας! Ὅλα γιὰ το καλό τῆς Πατρίδος μας.  Νὰ ζἠσετε! Ἡ Παναγία μας νὰ σᾶς προστατεύῃ.

Ζήτω ἡ Ἑλλάδα μας!!!

Ἀ. Μ.

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: “Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα εναντίον της Ρωσίας, γιατί ξέραμε πως θα στρεφόμαστε εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων”

Πέρα από τους απατεώνες τους δωσίλογους και γενικά όλους αυτούς τους κατάπτυστους που συγκροτούν τον κυβερνητικό θίασο έχουμε και κάτι φρούτα όπως τον Αβραμόπουλο. Φοβερός ρε παιδιά, τέλειος, μιλάμε ο άνθρωπος δεν υπάρχει, είναι αυτό που λέμε διάφανος ή καλύτερα ο χαμαιλέων της κυβέρνησης. Ο κόσμος καίγεται και ο Αβραμόπουλος δίνει ας πούμε κάτι εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξει το site των ενόπλων δυνάμεων. Ο Αβραμόπουλος θα μπορούσε άνετα να είναι ο υπουργός τουρισμού στις Μπαχάμες. Γεια σου ρε Αβραμόπουλε και καλή επιτυχία στη νέα θέση σου  (επίτροπος, λέει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και στο  ανυπέρβλητα δύσκολο έργο που σε περιμένει, που μόνο ένας πολιτικός τιτάνας της δικής σου ολκής μπορεί να ευοδώσει και να μεγαλουργήσει. Στην Αργεντινή είχαν και λίγο τσίπα πάνω τους και την κοπάνησαν από την ταράτσα, εδώ όμως να το δείτε που σε λίγα χρόνια θα φτιάξουμε και δρόμους με το όνομά τους. Όπως ο Μπουτάρης. Τι είπε ο άνθρωπος και πέσατε όλοι να τον φάτε ρε παιδιά. Τι, το τόσο φοβερό και τρομερό είπε; Να κάνει όλες τις πινακίδες στους δρόμους (και) στα τούρκικα… Τι πιο λογικό και φυσιολογικό. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την εθνικιστική στάση μερικών. Μην τους ακούς ρε Γιάννη υλοποίησε το όραμά σου και δείξε σε όλους τα φιλικά και αγνά αισθήματα αυτού του ευγενούς γείτονος λαού. Ρε παιδιά ο Θεός να βάλει το χέρι του… ο Θεός να βάλει το χέρι του με όλα αυτά τα «όργια» που έχουμε μπλέξει.

Ρ.Σ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-augoustou-2014#ixzz3AHBgRqf6

Exit mobile version