Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκρισία του Καθεστώτος με ονοματεπώνυμο: Χαράλαμπος Αθανασίου!

Η υποκρισία του Καθεστώτος με ονοματεπώνυμο: Χαράλαμπος Αθανασίου!

Με αφορμή την αδιανόητη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους να ανάψει το πράσινο φως για εισβολές εφοριακών σε οικίες και καταστήματα οφειλετών δίχως την παρουσία εισαγγελέα, ο άνθρωπος που κινεί παρασκηνιακά τις αντισυνταγματικές και παράνομες αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και μελών ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος παρουσιάστηκε ως υπερασπιστής του Συντάγματος και της νομιμότητας!

Στο Κράτος- οπερέτα Σαμαρά και Βενιζέλου, όπου οι καταχραστές δημοσίου χρήματος, οι κλέφτες και απατεώνες της πολιτικής και οικονομικής ζωής κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, η επικοινωνιακής σκοπιμότητος παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης αναφορικά με την γνωμοδότηση του ΝΣΚ για την εισβολή εφοριακών σε σπίτια αποτελεί μια φτηνή παράσταση υποκρισίας και γελοιότητας. Οι θυελλώδεις αντιδράσεις από την πρωτοφανή απόφαση, προφανώς τρόμαξαν τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, οπότε κρίθηκε σκόπιμη η ενεργοποίηση του «άσπιλου», υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός που επικοινωνούσε με την προϊσταμένη αρχή των ανακριτών που ανέλαβαν την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής εν μέσω της ανακριτικής διαδικασίας καταλύοντας επί της ουσίας την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας, επιστρατεύτηκε κακήν-κακώς προκειμένου να περιμαζέψει ότι μπορεί από την σταλινικής εμπνεύσεως γνωμοδότηση του ΝΣΚ.

Ανέφερε λοιπόν τα κάτωθι: «το επιτρεπτό της κατ’ οίκον έρευνας από όργανα των φορολογικών αρχών, πρέπει να μελετηθεί και να κριθεί στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 9 του Συντάγματος μας με την οποία διακηρύσσεται ότι η κατοικία του καθενός είναι άσυλο και ότι η έρευνα σε αυτή γίνεται πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας. Η ίδια προστασία παρέχεται και με το άρθρο 8 παρ. 1 της ΕΣΔΑ».

Ο ίδιος αυτός υπουργός, ο «φρουρός» του Συντάγματος και της νομιμότητας, είχε κατά το πρόσφατο παρελθόν συναινέσει στην αντισυνταγματική και παράνομη σύλληψη του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δίχως την προηγούμενη άρση της βουλευτικής τους ασυλίας. Ακολούθησε πλήθος αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων δια των οποίων το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας κατηγορείται άνευ στοιχείων για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι μισοί βουλευτές αυτής -μεταξύ των οποίων και ο Αρχηγός της- βρίσκονται σήμερα παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι.

Το να μιλά λοιπόν δημοσίως ο επίορκος Χ. Αθανασίου για τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας, έχει ίδια αξία με το να παρέδιδε ο Ηρώδης -και με δραματικό μάλιστα ύφος- διάλεξη κατά της παιδικής θνησιμότητας! Ποιος όμως έχασε την αξιοπρέπειά του, για να τη βρει ο Χαραλάμπης;

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-upokrisia-tou-kathestwtos-me-onomatepwnumo-charalampos-athanasiou#ixzz3AHeAFLVE

Exit mobile version