Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα, Θεοδωράκης μοιράζει φυλλάδια “καταδιωκόμενος” από φωτορεπόρτερ

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα, Θεοδωράκης μοιράζει φυλλάδια “καταδιωκόμενος” από φωτορεπόρτερ

Μόνο για τους Χρυσαυγίτες απαγορεύεται δια ΜΑΤ και ροπάλου η διανομή φυλλαδίων…

Ο “Ποτάμαρχης” του Μπομπολιστάν, Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σήμερα σε μια ακόμα ανούσια και αποτυχημένη επικοινωνιακή κίνηση μοιράζοντας φυλλάδια με τις… θέσεις και τα μέχρι τώρα ανύπαρκτα πεπραγμένα του κόμματός του. Βέβαια, στα εν λόγω φυλλάδια δεν καταγράφεται η υπερψήφιση των μέτρων κατά της Ρωσίας από τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού, σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής που τα καταψήφισαν, όπως προστάζει το εθνικό συμφέρον.

Στο βιβλίο του ο καθ΄ έξιν ψεύτης και συκοφάντης Θεοδωράκης αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή έχει παραλάβει περισσότερη κρατική επιχορήγηση από το ποδηγετούμενο απόκομμά του. Μάλλον ο Σταύρος ξέχασε πως έχει ανασταλεί αντισυνταγματικά η κρατική χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή και εδώ και καιρό κινείται από ίδιους πόρους. Αλλά αυτή είναι η συνήθεια από τα παπαγάλακια. Πες – πες, όλο και κάτι θα μείνει…

Στην αποτυχημένη του καμπάνια, όπου ο Θεοδωράκης ψάχνει ψηφοφόρο και υποστηρικτή με το τουφέκι είναι άξιο λόγου η παρουσία των φωτορεπόρτερ και των καμεραμέν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αυτή η “μαζική” και… συγκλονιστική διανομή φυλλαδίων είχε θέση ξεχωριστού ρεπορτάζ στο κανάλι των νταβατζήδων.

Πρόκειται για την εισαγωγή του μεταμοντέρνου στον χώρο της κάλυψης του πολιτικού ρεπορτάζ, αφού οι φωτορεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι είναι περισσότεροι από το αντικείμενο του ρεπορτάζ, δηλαδή τους ανύπαρκτους υποστηρικτές του “Ποταμιού”. Στην πρώτη φωτογραφία μάλιστα ο ένας φωτορεπόρτερ φωτογραφίζει τον άλλο στην κάλυψη αυτού του… βαρυσήμαντου γεγονότος, δίνοντας στοιχεία αυτοαναφοράς και μεταμοντερνισμού στην δημοσιογραφική κάλυψη της πολιτικής δράσης του μπομπολικού “Ποταμιού”.

Τέλος, δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τι θα γινόταν, αν την αντίστοιχη διανομή φυλλαδίων στο Θησείο την είχαν πραγματοποιήσει Χρυσαυγίτες. Ακόμα στην ΓΑΔΑ θα βρίσκονταν, διωκόμενοι από την Χούντα Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-upallhlos-tou-mpompola-theodwrakhs-moirazei-fulladia-katadiwkomenos-apo-f#ixzz3AIinPpow

Exit mobile version