Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Αυγούστου

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Αυγούστου

Πολλοί στον λεγόμενο «πατριωτικό» χώρο εδώ και καιρό μας πρήζουνε για την προσφορά του στρατηγού Φραγκούλη. Ασχέτως με το ότι η τελευταία μονάδα που υπηρετήσαμε μαζί ήταν ολίγον τι «χαλαρή» και τον βρίζανε εν χορώ αξιωματικοί και κληρωτοί, υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελα να σας εκμυστηρευθώ. Τελευταίως ο εν λόγω στρατηγός έχει πολλάκις ακουστεί γύρω από κινήσεις για την «ανασύσταση» της κλεπτοδεξιάς, ήτοι της ΝΔ με άλλο όνομα. Όμως δεν ήθελα να το σχολιάσω αυτό, αφού αποτελεί φημολογία, η οποία μπορεί να είναι και κακόβουλη. Όμως τελευταία ο Φραγκούλης ενεφανίσθη και πάλι στις περιοχές και τις μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας, όπου κάνει πολλές επαφές με διάφορους απόστρατους και εν ενεργεία στρατιωτικούς. Και δεν τους λέει ούτε για Μπαλτάκους, ούτε για Καρατζαφέρηδες, ούτε για τίποτε τέτοιο. Παρακαλάει τους στρατιωτικούς να «δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία». Δεν ξέρω αν του έχουν τάξει το ΥΠΑΜ όταν γίνουν εκλογές, αλλά φαίνεται πολύ απελπισμένος για να στηρίξει τον Σαμαρά. Μάλιστα από ότι πιάνουν τα αυτιά μου, το μόνο που καταφέρνει είναι να χαλάει το όνομά του, αφού οι στρατιωτικοί ούτε να ακούσουν για Σαμαρά, ο οποίος στις τάξεις μας έχει μονοψήφια ποσοστά.

Αξιωματικός

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα, Θεοδωράκης μοιράζει φυλλάδια “καταδιωκόμενος” από φωτορεπόρτερ

Σας χαιρετώ, ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που μας κάνατε σχετικά με την κίνηση της κυβέρνησης να φέρει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο μέσα στο καλοκαίρι, για να μην το πάρουμε χαμπάρι. Αν είναι δυνατόν οι αλητήριοι να περνάνε τους Πόντιους για τόσο χαχόλους που να νομίζουν ότι θα περάσουν αυτό το αίσχος, που νομιμοποιεί την σφαγή των προγόνων μας από τον Κεμάλ και τους τούρκους, μέσα στο καλοκαίρι ώστε να μην το αντιληφθούμε. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ενημέρωση. Να είναι βέβαιος ο πρωθυπουργός ότι θα έρθουμε και φέτος για τα κάλαντα, μόνο που φέτος θα είναι ελαχίστως «παραλλαγμένα». Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τα πλήρη στοιχεία εμού και του συλλόγου, ώστε να ξέρει ο Σαμαράς!

Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων

Απάντηση: Αγαπητέ κύριε, είναι πάγια πολιτική της σελίδας μας να μην δημοσιεύει πλήρη ονόματα σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί μετά το Σαμαριστάν, συνηθίζει να προσπαθεί να επιβάλλει την τρομοκρατία. Παρόλα αυτά κρατάμε τα στοιχεία σας και θα είμαστε σε επικοινωνία. Να είστε καλά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια ολόκληρη αστυνομική διεύθυνση συνόδευσε τον Δένδια για να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ της άδειας Βουλής

Συγχαρητήρια για τις ενημερωτικές διαδικτυακές εκπομπές σας, όπου  έχετε καταφέρει να υπερκεράσετε την αρνητικότητα των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης. Έχοντας υπόψη το ενδιαφέρον σας για την ελληνική ιστορία και αρχαιολογία όπως αυτό φαίνεται εμπράκτως και στον κοινοβουλευτικό σας αγώνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα γεγονός που έγινε κατά την διάρκεια της θητείας του  Βενιζέλου ως υπουργού πολιτισμού της χώρας. Συγκεκριμένα, την περίοδο εκείνη ο σκελετός του αρχανθρώπου των Πετραλώνων (ο  αρχαιότερος σκελετός ανθρώπου του κόσμου) και άλλα σημαντικά ευρήματα εξαφανίστηκαν από το ομώνυμο μουσείο που είχε δημιουργήσει ο κύριος Πουλιανός. Φυσικά, αφού ο ίδιος ο ιδρυτής είχε εκδιωχθεί βιαίως από την τότε διοίκηση του υπ. πολιτισμού. Ασφαλώς όλα τα στελέχη της τότε κυβέρνησης αγνόησαν πλήρως τα γεγονότα καθώς επίσης και η «τεράστια» Μελίνα Μερκούρη.  Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει ο Βενιζέλος τώρα που είναι και αντιπρόεδρος της υφιστάμενης κυβέρνησης και τι κινδύνους θα αντιμετωπίσουν όλες οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις που θα πραγματοποιηθούν, στην χώρα μας, υπό την εποπτεία του. Εξάλλου δεν γνωρίζουμε και τι είδους εμπράγματες εγγυήσεις (από ότι έχει ακουστεί υπάρχουν σίγουρα κάποιες μυστικές συμφωνίες με την Φιλανδία) έχει προσφέρει στα άλλα μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης πάλι ο Βενιζέλος.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας

Σ.Σ.

Όλοι οι πατριδοκάπηλοι στο μαντρί: Ο Βορίδης καλεί τον Καρατζαφέρη πίσω στη ΝΔ

Με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ και αποχαιρετά οριστικά τους Εθνικιστές ψηφοφόρους και μαζί και την εξουσία. Σύρθηκε τελικά η Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου του 7 %.  Μοναδικός εκπρόσωπος των  Εθνικιστών ψηφοφόρων ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος που δεν πρόδωσε ούτε για μια στιγμή τις ιδέες του. Αποτελεί ύβρη το  αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για τους χιλιάδες Έλληνες νεκρούς, θύματα των λαθρομεταναστών δολοφόνων. Περιμένουμε την ημέρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κυβέρνηση θα το καταργήσει οριστικά για να αναπνεύσουν επιτέλους οι Έλληνες. Καμιά αντίδραση επίσης από την Ελληνική Εκκλησία και τον εξαφανισμένο Αρχιεπίσκοπο. Και ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος ξαφνικά ξέχασε όλα αυτά που έλεγε για τους παράνομους μετανάστες. Ευτυχώς υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να τους τα θυμίζει.

Ι. Π.

Σταθάκης (Σύριζα): Θα συνεργαστούμε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά ντρεπόμαστε να το πούμε προεκλογικά!

Όλα δείχνουν ότι στη δεξιά πολυκατοικία αρχίζει να επέρχεται ηρεμία και ομόνοια με τη επιστροφή του Γ . Καρατζαφέρη. «Γιατί όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» για να θυμηθούμε και ένα από τα  εύηχα  συνθήματα  του, το οποίο στη πραγματικότητα βέβαια και όπως αποδείχθηκε τελικά, εννοούσε την  «αγελάς Ελλάς» και τη μάσα στην οποία συνεχίζουν να επιδίδονται, καθώς και στη διατήρηση των  διαφόρων τύπων προνομίων, τα οποία απολαμβάνουν σε βάρος  των πενόμενων πλέον Ελλήνων. Διαβάσαμε λοιπόν ότι με μια «τσεκουράτη» δήλωση ο υπουργός πλέον Βορίδης, κάλεσε πίσω στη νουδούλα το Γιώργο Καρατζαφέρη, σε αναγνώριση των υπηρεσιών που πρόσφερε, ώστε να αλυσοδέσουν τη πατρίδα μας, μιας και κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ ψήφισε και με τα δυο χέρια το πρώτο μνημόνιο. Έτσι αφού ήρθε η ανάπτυξη,  η ευημερία και όλα βαίνουν καλώς, επιβάλλεται να γυρίσει στην αγκαλιά του Σαμαρά, μιας και διατεταγμένη υπηρεσία του ως ανάχωμα ενός πραγματικού Εθνικιστικού κόμματος έλαβε τέλος και οι μάσκες έπεσαν και οι μασκαράδες αποκαλύφτηκαν.

Λογαριάζουν όμως χωρίς το ξενοδόχο που εν προκειμένω είναι και η Χρυσή Αυγή αλλά και ο Ελληνικός λαός, ο οποίος αφυπνίζεται όλο και περισσότερο και στις προσεχείς εκλογές θα τους δώσει ότι τους αξίζει, για να ξεβρωμίσει μια και καλή ο τόπος .

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-augoustou#ixzz3AJYbCV9D

Exit mobile version