Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας: Μόνο στους «νταβατζήδες» χαρίζουμε δάνεια και χρέη

Δένδιας: Μόνο στους «νταβατζήδες» χαρίζουμε δάνεια και χρέη

Ή είναι εντελώς αναίσχυντος ή δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ο πρώην υπουργός ΠΡΟΠΟ, Νίκος Δένδιας, που κατάφερε να κυκλοφορούν ελεύθεροι όλοι οι τρομοκράτες της Ελλάδας. Τώρα πλέον όντας υπουργός “ανάπτυξης” συνεχίζει να προκαλεί την μήνη του Ελληνικού Λαού, μεταβαλλόμενος συνεχώς σε ένα είδος νέου γαλάζιου «Πάγκαλου».

Οι καινούργιες του δηλώσεις αφορούν τις επερχόμενες ανακοινώσεις για τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια». Ο Δένδιας παρότι είπε ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένος να πει πολλά, αφού δεν έχει δώσει ακόμα το ΟΚ η Μέρκελ, είπε τα εξής: «Μην περιμένουν οι μπαταχτσήδες συγχωροχάρτι από τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια»

Πραγματικά είναι σπάνιο το επίτευγμα να συμπυκνώσει κανείς τόσα επίπεδα ψεύδους σε μία και μόνο πρόταση. Ποιοι είναι οι «μπαταχτσήδες» κ. Δένδια; Μην είναι οι καναλάρχες που προ ημερών τους χαρίσανε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με την τελευταία (ν)τροπολογία; Μην είναι τα κόμματα και τα αντίστοιχα ιδρύματά τους που είχαν πάρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε «κόκκινα δάνεια», τα οποία χαρίστηκαν με την προηγούμενη (ν)τροπολογία; Μην είναι τα ίδια τα γαλαζοπράσινα αποκόμματά σας, που έχουν πάρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια, με «εγγύηση» την κρατική χρηματοδότηση;

Εν τέλει ενθυμούμενοι την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί». Προτείνουμε στον Δένδια να σιωπεί παρά να γίνεται (για άλλη μια φορά…) ρεζίλι. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-mono-stous-ntabatzhdes-charizoume-daneia-kai-chreh#ixzz3AMERIm00

Exit mobile version