Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφουγγαρίζει τις σκάλες του Μαξίμου ο Καρατζαφέρης, ετοιμάζοντας την επιστροφή του

Σφουγγαρίζει τις σκάλες του Μαξίμου ο Καρατζαφέρης, ετοιμάζοντας την επιστροφή του

Απάντησε ο κωλοτούμπας μνημονιακός Καρατζαφέρης στην πρόσκληση που του απεύθυνε ο «τσεκουράτος» Μάκης Βορίδης να επιστρέψει πίσω στη ΝΔ.

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες, ο Βορίδης, μιλώντας στο μπομπολικό MEGA, απεύθυνε πρόσκληση επανένταξης στον Καρατζαφέρη, λέγοντας: «σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις».

Έπρεπε, βεβαίως, να υπάρξει μία κατ’ αρχήν απάντηση στην πρόσκληση από τον ίδιο τον κωλοτούμπα, για να προχωρήσει ο «αρραβώνας». Η δήλωση αυτή έγινε στο κανάλι της επίσημης, από ότι φαίνεται, «προξενήτρας», δηλαδή στο MEGA. Εκεί ο Καρατζαφέρης επισημοποίησε τις διαδικασίες επανένταξής του, λέγοντας ότι «το σπαθί μπήκε στο θηκάρι», εννοώντας ότι από δω και πέρα δεν πρόκειται να πει ξανά «κακά λόγια» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά, και θα «δασκαλέψει» και τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού του σταθμού (τον οποίον εσχάτως έκανε πανελλαδικό ο Σαμαράς), ώστε να υιοθετήσουν φιλοκυβερνητική γραμμή.

Μάλιστα ο Καρατζαφέρης κάλεσε τους Βορίδη, Γεωργίαδη, Πλεύρη ως «παιδιά» του, ξεχνώντας τι έλεγε τόσο για αυτούς, όσο και για τον Σαμαρά στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Ας μην νοιάζεται, όμως, ο Καρατζαφέρης και υπάρχει ολόκληρο αρχείο δηλώσεών του, πολύ πρόσφατων, οι οποίες πολύ σύντομα θα αναδειχτούν για να αντιληφθεί ο κόσμος ποια είναι ακριβώς η «ποιότητα» των πολιτικάντηδων της ΝΔ.

ΥΓ. Θυμήσου τι έλεγες πρόεδρε για τον Βορίδη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sfouggarizei-tis-skales-tou-majimou-o-karatzaferhs-etoimazei-thn-epistrofh#ixzz3AOAtyH8D

Exit mobile version