Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σύστημα και οι μοναδικοί πολέμιοί του

Το σύστημα και οι μοναδικοί πολέμιοί του

Ως γνωστόν, «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις». Ο τίτλος του βιβλίου του σημειολόγου Ουμπέρτο Έκο, μπορεί να εκληφθεί με δύο τρόπους. Φυσικά και υπάρχουν, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις που χρήζουν της προσοχής του Λαού, όμως αυτές δεν προβάλλονται από τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα οποία στηρίζονται στο ότι ο Λαός «κάνει τα μπάνια του».

Αντί των πραγματικών ειδήσεων τα κανάλια και οι εφημερίδες εμφανίζουν ψευδοειδήσεις που ταιριάζουν στο «κλίμα των ημερών», ευελπιστώντας να κρύψουν τις πραγματικές ειδήσεις. Κάπως έτσι έγινε και με την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, η οποία δεν προβλήθηκε από τα κανάλια, αλλά αντ’ αυτού μάθαμε τα πάντα για τις βόλτες Σπηλιωτόπουλου στην Μύκονο.

Η νέα τακτική που χρησιμοποιεί το σύστημα είναι η προσπάθεια να εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή ως «συστημικό» κόμμα, μέσω ψευδών και διαστρεβλώσεων της πραγματικότητας. Ας δούμε, όμως, μία είδηση την οποία παρουσίασαν σήμερα τα αργυρώνητα μέσα και ας την κάνουμε μέσο διάλυσης της προπαγάνδας τους, απλά συμπληρώνοντάς την.

Παραμονή της Παναγιάς σήμερα και γέμισαν οι ιστοσελίδες, τα κανάλια και οι εφημερίδες με δημοσιεύματα περί των διακοπών των πολιτικών αρχηγών. Μάθαμε λοιπόν ότι ο Κουβέλης πάει στην Ζάκυνθο. Ο Παπούλιας θα βρίσκεται στην Λευκάδα, ο Σαμαράς θα είναι στην Πύλο. Ο Τσίπρας θα βρίσκεται στην Αίγινα. Ο Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Σκόπελο, ενώ ο Καμμένος θα βρεθεί στην Ημαθία για τις διακοπές του.

Αυτά γράφουν τα μέσα, σήμερα πρωί πρωί, όμως λείπει η αναφορά σε έναν πολιτικό αρχηγό. Ναι, η αναφορά που «λείπει», τεχνηέντως φυσικά, είναι στον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, αυτόν που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως «συστημικό», ο οποίος θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο, μαζί με Βουλευτές του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, στις φυλακές Κορυδαλλού, όντας κρατούμενος άνευ στοιχείων, αλλά και ούτε καν ενδείξεων.

Αυτό, από μόνο του, αρκεί για να τερματίσει τις όποιες παραφιλολογίες και φλυαρίες περί του ποιος είναι αντισυστημικός και ποιοι είναι το σύστημα, σε αυτόν τον δοκιμαζόμενο τόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-susthma-kai-oi-monadikoi-polemioi-tou#ixzz3AOjKBQX3

Exit mobile version