Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό διάλυση το κλεπτο – ΠΑΣΟΚ: Σε φανερή ρήξη Τζέφρυ και Βενιζέλος

Υπό διάλυση το κλεπτο - ΠΑΣΟΚ: Σε φανερή ρήξη Τζέφρυ και Βενιζέλος

Σε προχωρημένη κατάσταση βρίσκεται πλέον η διάλυση της εγκληματικής συμμορίας που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, με την επωνυμία «ΠΑΣΟΚ». Λίγο τα εκλογικά ποσοστά που θέτουν σε κίνδυνο πολλές βουλευτικές έδρες, λίγο οι συνεχείς αποκαλύψεις για την συνεχή εγκληματική δράση της οργάνωσης και οι φυγόκεντρες τάσεις έχουν πολλαπλασιαστεί, σε σημείο διαλύσεως.

Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των φυγόκεντρων αυτών τάσεων στο ΠΑΣΟΚ είναι ο υπεύθυνος για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο, Τζέφρυ Παπανδρέου, και ο «υποβρυχιάκιας» Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι δύο αυτοί εδώ και καιρό έχουν προβλήματα μεταξύ τους, τα οποία ενδέχεται συντόμως να διαμελίσουν την οργάνωση ή ακόμα και να την κόψουν σε τρεις υπο – οργανώσεις, δεδομένου ότι στον αγώνα για την αρχηγία έχει μπει και ο Σημίτης, παρότι αυτός έχει ήδη φτιάξει κόμμα, το «Ποτάμι».

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι άλλο ένα μέρος της συγκεκριμένης κόντρας αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα «γενέθλια» της εν λόγω οργανώσεως που ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας. Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί, η μία από το επίσημο ΠΑΣΟΚ και η άλλη από την παπανδρεϊκή φράξια.

Η κόντρα αυτή αναμένεται να κορυφωθεί αμέσως μετά και αποτελεί άλλον έναν πονοκέφαλο του Αντώνη Σαμαρά, αφού ο Παπανδρέου μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έτσι η κυβέρνηση βρίσκεται ενώπιον δύο μετώπων εσωκομματικών.

Από την μία μεριά στη ΝΔ, ο Σαμαράς γνωρίζει ότι η Ντόρα αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσει τις «αντιρρήσεις» της και να τον ρίξει, παρά το ότι δεν το δηλώνει ακόμα.

Από την άλλη ο Τζέφρυ έχει ήδη εκδηλώσει την απέχθειά του για τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται σύντομα να προχωρήσει σε «ακραίες» κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upo-dialush-to-klepto-pasok-se-fanerh-rhjh-tzefru-kai-benizelos#ixzz3ARhhWSuL

Exit mobile version