Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σνόουντεν αποκαλύπτει: το «Ισλαμικό Χαλιφάτο» είναι κατασκεύασμα των σιωνιστών!

Ο Σνόουντεν αποκαλύπτει: το «Ισλαμικό Χαλιφάτο» είναι κατασκεύασμα των σιωνιστών!

Ο πρώην πράκτορας της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν προχωρά σε νέες αποκαλύψεις, τονίζοντας πως το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» δεν είναι παρά δημιούργημα των σιωνιστικών επιδιώξεων!

Ο πρώην πράκτορας, ο οποίος έχει κάνει άνω-κάτω την αμερικανική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και έχει ξεσκεπάσει κατά κόρον τον ρόλο των σιωνιστών στην άσκηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, διαμηνύει πως οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει το Ιράκ είναι όργανα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενώ συνάμα έχουν την πλήρη υποστήριξη των αντίστοιχων αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών.

Ο Σνόουντεν μάλιστα επισημαίνει πως ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, ήτοι την Μοσσάντ. Η εκπαίδευσή του περιελάμβανε σεμινάρια επικοινωνίας, με έμφαση στις ομιλίες, ούτως ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα της πειθούς, στοιχείου απαραίτητου για να συγκεντρώσει γύρω του τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Σύμφωνα πάντα με τον πρώην πράκτορα της CIA, η χρήση των ισλαμιστών σφαγέων στοχεύει στην αποσταθεροποίηση των αραβικών κρατών, προς όφελος του κράτους του Ισραήλ.

Προς επιβεβαίωση των αποκαλύψεων Σνόουντεν, υπενθυμίζουμε πρόσφατη δήλωση στελεχών του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»: «Ο Αλλάχ, στο ευγενές Κοράνι, δεν μας διατάσσει να πολεμήσουμε εναντίον του Ισραήλ ή των Ιουδαίων, προτού πολεμήσουμε τους αποστάτες και τους υποκριτές»!

Όπου αποστάτες και υποκριτές είναι εκείνα τα μουσουλμανικά κράτη που δεν εφαρμόζουν τη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο. Προς τούτο και η ανηλεής ανθρωποσφαγή των σιιτών. Έχει κανείς αμφιβολίες για το ποιος ωφελείται από τη δράση των ισλαμιστών σφαγέων;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-snoounten-apokaluptei-to-islamiko-chalifato-einai-kataskeuasma-twn-siwnis#ixzz3AV064x00

Exit mobile version