Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση και ΜΜΕ εμπαίζουν τους αγρότες με τις αποζημιώσεις

Κυβέρνηση και ΜΜΕ εμπαίζουν τους αγρότες με τις αποζημιώσεις

Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία ξεκίνησαν τα αργυρώνητα ΜΜΕ και η συγκυβέρνηση των υποτακτικών πάνω στον πόνο των αγροτών για την καταστροφή που υπέστησαν από την εξωτερική πολιτικών των αμερικανόδουλων. Πάμπολλα τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ψευδώς ότι οι αγρότες θα αποζημιωθούν για τις αγκυλώσεις Σαμαρά – Βενιζέλου στην εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, στο θέμα της ουκρανικής κρίσης.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να αποζημιωθούν για την ζημιά που τους προκάλεσε η αντι – ρωσική πολιτική των σαμαροβενιζέλων. Τα ανταλλάγματα για αυτή την ξενόδουλη πολιτική ήταν αυστηρώς προσωπικά και έχουν ήδη μεταφραστεί σε στήριξη του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα προς την συγκυβέρνηση του μνημονίου.

Ακόμα και αν θεωρήσουμε ως πλήρως αληθείς τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί αποζημιώσεως από την Ε.Ε. στο θέμα των αγροτών, θα αντιληφθούμε ότι πρόκειται για κοροϊδία ολκής, όπως ήταν και ο διαμοιρασμός του «πρωτογενούς πλεονάσματος». Το κονδύλι που διαθέτει η Ε.Ε. για τέτοιου είδους καταστροφές και αποζημιώσεις ανέρχεται στα 423 εκ. ευρώ. Τουτέστιν ακόμα και αν αποφασιστεί η αποζημίωση των αγροτών, αυτό θα σημαίνει, δεδομένων των ζημιών που έχουν υποστεί οι αγρότες ανά την Ευρώπη, ότι οι αγρότες θα αποζημιωθούν για το 10% της ζημίας που έχουν υποστεί.

Αυτό σημαίνει τον «θάνατο» της εν Ελλάδι αγροτικής παραγωγής, αφού μόνο στην Βόρεια Ελλάδα οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και αγγίζουν πολλούς κλάδους, ξεκινώντας από τους παραγωγούς και φτάνοντας μέχρι τους μεταφορείς. Οι αγρότες όχι μόνο ζημιώθηκαν σε επίπεδο καταστροφής από τους Σαμαροβενιζέλους, αλλά τώρα υπόκεινται και τον εμπαιγμό από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση, σχετικά με το αν θα πάρουν τα «ψίχουλα» που διαθέτει η Ε.Ε. ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kubernhsh-kai-mme-empaizoun-tous-agrotes-me-tis-apozhmiwseis#ixzz3AYWQF3rX

Exit mobile version