Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παλαιστίνη και Ισραήλ: ένα σοφό παράδειγμα για την Ελλάδα

Όλοι βλέπουμε τη μεθοδικότητα με την οποία ο αρχι-μαφιόζος, της Μέσης Ανατολής αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη, που ακούει στο όνομα Ισραήλ, δολοφονεί τόσο απροκάλυπτα τον λαό της Παλαιστίνης. Σε αυτό το αποκρουστικό έγκλημα πολέμου σιωπηλοί συνεργοί των Εβραίων είναι πέρα από την Αμερική, τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρώπη, ο Αραβικός κόσμος. Ενώ τα αδέλφια των Αράβων, οι ομόθρησκοι τους Παλαιστίνιοι, δολοφονούνται βάναυσα ο Αραβικός κόσμος σφυρίζει αδιάφορα. Αξιοσημείωτο ΔΕΝ είναι σε αυτή τη τραγωδία το γεγονός ότι το Ισραήλ δολοφονεί όχι ένοπλους παλαιστίνιους αλλά άμαχους, γυναίκες και παιδιά, διότι αυτή είναι η συνηθισμένη τακτική του. Δεν βομβαρδίζει τις (ανύπαρκτες) υπόγειες στοές της Χαμάς αλλά παραλίες που παίζουν παιδιά και νοσοκομεία.

Οι Εβραίοι από το 1950 και έπειτα, με πρόσχημα το Ολοκαύτωμα, έχουν εγκατασταθεί στην αρχέγονη πατρίδα των Παλαιστινίων. Εκεί με την αμέριστη βοήθεια της Δύσης και των διεθνών οργανισμών μέσα σε λίγες δεκαετίες όχι μόνο κατασκεύασαν ένα δυνατό και ισχυρό κράτος Εβραίων Εποίκων, όχι μόνο διώχνουν τους Παλαιστινίους από τις πατρογονικές τους εστίες αλλά κοντεύουν να τους αφανίσουν κιόλας. Το κράτος του Ισραήλ αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις ροές πλούτου που καταλήγουν σε αυτό, μέσω του Σιωνισμού, κατάφερε να φτιάξει έναν ισχυρό στρατό αλλά και να ελέγξει διπλωματικά και οικονομικά ακόμα και τις Αραβικές χώρες. Οι Παλαιστίνιοι πλήρως απομονωμένοι, πολεμικά, στρατηγικά, οικονομικά, υγειονομικά και διπλωματικά αντιστέκονται με κάθε μέσο και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Το παράδειγμα των Παλαιστινίων αποτελεί σοφό παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε λαό που θέλει να είναι Ελεύθερος, κυρίαρχος μα πάνω από όλα ζωντανός. Το τραγικό παράδειγμα των Παλαιστινίων πρέπει να γίνει μάθημα για εμάς τους Έλληνες. Με τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις της Τουρκίας, με τον επεκτατισμό της, με τις ύπουλες σχέσεις της με γειτονικά μας κράτη και κυρίως με την Αλβανία, με τον εγχώριο ραγιαδισμό και τη προδοτική διάθεση των πολιτικών της χώρας μας και τη σταθερή προώθηση των τούρκικων συμφερόντων από τους διεθνείς οργανισμούς είναι πολύ πιθανό το παράδειγμα της Παλαιστίνης να γίνει και Ελληνικό παράδειγμα ή μάλλον καλύτερα ελληνική τραγωδία. Οι τούρκοι, ένας λαός ξένος για το τόπο μας και τη γη μας, ήρθαν στη Μικρά Ασία και τη χερσόνησο του Αίμου απρόσκλητοι από τα όρη της Κασπίας θάλασσας και του σημερινού Τουρκμενιστάν, εγκαθίδρυσαν μια μεγάλη αυτοκρατορία, στην οποία μάλιστα γίναμε και υπόδουλοι, και σήμερα έχουν ένα ισχυρό και μεγάλο κράτος. Μια κατάληξη για την Ελλάδα παρόμοια με αυτή της Παλαιστίνης είναι το χειρότερο σενάριο, ένα σενάριο για το οποίο όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να το αποτρέψει η Ελληνόφωνη κυβέρνηση αλλά ανέχεται τον τούρκικο επεκτατισμό στο Αιγαίο, την Κύπρο και ιδιαίτερα τη Θράκη, με τις ευλογίες πάντα του ξένου παράγοντα.

Μιας και Ισραήλ και Τουρκία είναι στρατηγικοί σύμμαχοι και εταίροι (και κανένας να μην έχει αμφιβολία για αυτό!) η ταύτιση του ρόλου της Παλαιστίνης με αυτού της Ελλάδας είναι αναπότρεπτη και μοιραία. Ό,τι και να μας επιφυλάσσει το μέλλον μέχρι και τη τελευταία ρανίδα του αίματός μας δεν θα επιτρέψουμε, με κάθε μέσο, θυσία και κόστος, να ταυτιστεί η κατάληξη των Παλαιστινίων με το μέλλον της Ιερής μας Πατρίδας.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/palaistinh-kai-israhl-ena-sofo-paradeigma-gia-thn-ellada#ixzz3AdlYRLI7

Exit mobile version