Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλαίνε οι φιλελεύθεροι «δημοκράτες» επειδή φεύγουν από την Ελλάδα οι αλλοδαποί!

Κλαίνε οι φιλελεύθεροι «δημοκράτες» επειδή φεύγουν από την Ελλάδα οι αλλοδαποί!

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη για τα υποτιθέμενα οφέλη της παρουσίας λαθρομεταναστών στη Πατρίδα μας, καθεστωτικά μέσα «ενημέρωσης» προβάλλουν με δραματικό ύφος τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εκθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, της Τράπεζας της Ελλάδος και του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, καταγράφεται ραγδαία μείωση του πληθυσμού, εκροή καταθέσεων και μείωση του αριθμού των ασφαλισμένων αντίστοιχα, την οποία οι φωστήρες του Καθεστώτος αποδίδουν στη «δυστυχία» να εγκαταλείπουν την Ελλάδα αλλοδαποί, υπήκοοι τρίτων χωρών (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλαδή).

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, από 817.860 που ήταν οι υπήκοοι τρίτων χωρών στην Ελλάδα το 2011 μειώθηκαν σε 650.825 το 2012. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών που εγκατέλειψαν την Ελλάδα ήταν αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής.

Το υπόλοιπο των καταθέσεων που έχουν αποταμιεύσει στις ελληνικές τράπεζες οι κάτοικοι χωρών εκτός Ζώνης Ευρώ μειώθηκε κατά 30 δισ. ευρώ το διάστημα Ιουνίου 2010 – Ιουνίου 2014, μας ενημερώνει η Τράπεζα της Ελλάδος. Η εκροή μάλιστα δεν έχει σταματήσει, καθώς το τελευταίο έτος -από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014- αποσύρθηκαν 3,5 δις ευρώ.

Σύμφωνα τέλος με το ΙΚΑ, οι αλλοδαποί που εμφανίζονται στις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις του ΙΚΑ περιορίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2013 σε 159.676 άτομα από 237.470 άτομα τον Δεκέμβριο του 2009. Και σ’ αυτή την περίπτωση η μεγαλύτερη μείωση αφορά Αλβανούς. Το ΙΚΑ εκτιμά πως στην τετραετία 2009-2013, χάθηκε το 33% των θέσεων εργασίας που κατείχαν αλλοδαποί. Κύρια αιτία αυτής της μείωσης υπήρξε η κατάρρευση κατ’ ουσίαν της οικοδομικής δραστηριότητας. Το ΙΚΑ ασφάλιζε περίπου 117.000 εργαζόμενους στον κλάδο της οικοδομής το 2009 και από αυτούς, το 45% ή 52.621 άτομα ήταν αλλοδαποί. Το 2013 οι θέσεις των αλλοδαπών στον συγκεκριμένο κλάδο περιορίστηκαν από 52.621 σε 16.089 άτομα.

Θα ανέμενε κανείς πως τα συμπεράσματα που εξάγονται εκ των ανωτέρω στοιχείων θα οδηγούσαν σε μια αυστηρή κριτική επί των πολιτικών αποφάσεων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αποφάσεις που συμβάλλουν στην εκδίωξη ουσιαστικά των Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες προς αναζήτηση επαγγελματικής αποκατάστασης και θετικών προοπτικών ζωής. Αντ’ αυτού το αντεθνικό Καθεστώς ανησυχεί και μάλιστα το εκφράζει μεγαλοφώνως, επειδή η οικονομική κρίση συμβάλλει στην απόφαση των λαθρομεταναστών να αποχωρήσουν!

Βεβαίως, δολίως οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης αποκρύπτουν πως εκείνοι οι ελάχιστοι που φεύγουν είναι οι Αλβανοί.

Ασιάτες και αφρικανοί εισβολείς όχι μόνο δεν αποχωρούν, αλλά ακόμη και όποτε σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα συλλαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές, με τα μέσα εξαπάτησης να παρουσιάζουν την είδηση ως «προσπάθεια αλλοδαπών να φύγουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη χώρα»! Άλλωστε το αντεθνικό Καθεστώς σε συνεργασία με την σιωνιστική ΕΕ, φροντίζουν ολοένα και περισσότεροι λαθροεισβολείς να εισέρχονται παρανόμως στην Πατρίδα μας, λαμβάνοντας και πλειάδα προνομιακών υπέρ τους μέτρων.

Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να κατανοήσει πως οι υπεύθυνοι των δεινών του ουδόλως ενδιαφέρονται για την τύχη του. Αντιθέτως, επιδεικνύουν εξαιρετική μάλιστα μέριμνα για την τύχη των λαθρομεταναστών, τους οποίους υποδέχονται κατά χιλιάδες, ευελπιστώντας να αντικαταστήσουν τους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό κι εκείνους που πεθαίνουν εξαιτίας της κρίσης. Η Ελλάδα που οραματίζεται το αντεθνικό Καθεστώς απαιτεί μια πολυφυλετική χοάνη, με μισθούς Πακιστάν προκειμένου να αποκομίζουν υπερκέρδη οι πολυεθνικές και οι εγχώριοι ολιγάρχες του πλούτου.

Ιδού γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές και συγκεκριμένα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί τον μείζονα κίνδυνο για την ανατροπή των ανθελληνικών τους σχεδίων.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/klaine-oi-fileleutheroi-dhmokrates-epeidh-feugoun-apo-thn-ellada-allodapoi#ixzz3AdoI1RyV

Exit mobile version