Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες περικοπές συντάξεων φέρνει η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων

Νέες περικοπές συντάξεων φέρνει η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων

Σε κυκεώνα εκμηδένισης των συντάξεων έχει βάλει τα ασφαλιστικά ταμεία η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, έχει ενεργοποιηθεί από τις αρχές Ιουλίου ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η συγκεκριμένη ρήτρα απαγορεύει την κρατική επιχορήγηση στα ταμεία εάν δεν είναι μηδενισμένα τα ελλείμματά τους. Δεδομένου του PSI, αλλά και της πολιτικής των σαμαροβενιζέλων, που έχουν σπρώξει στην ανεργία και στην πρόωρη συνταξιοδότηση τους Έλληνες, τα ταμεία θα προβαίνουν σε αυτόματες μειώσεις συντάξεων, για να μηδενίζουν τα ελλείμματά τους.

Έτσι μετά την, κατά 5,2% μείωση, που υπέστησαν οι συνταξιούχοι τον προηγούμενο μήνα, τώρα θα υποστούν μία νέα μείωση ύψους 3%, η οποία θα εφαρμοστεί από τον επόμενο μήνα. Έτσι, εφόσον οι συνταξιούχοι συνεχώς αυξάνονται, ενώ οι νέοι μένουν κατά 60% άνεργοι στην Ελλάδα του μνημονίου, οι συντάξεις θα μειώνονται συνεχώς μέχρι την εξαΰλωσή τους.

Κάπως έτσι μετά την ποινικοποίηση της ατομικής ιδιοκτησίας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων, θα ποινικοποιήσει και τα φάρμακα και την τροφή, αν αυτά δεν προέρχονται από κρατική μέριμνα, ήτοι από συσσίτια κλπ. Η σοβιετοποίηση της Ελλάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα από την κυβέρνηση των υποτακτικών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-perikopes-suntajewn-fernei-h-kubernhsh-twn-samarobenizelwn#ixzz3AfOBjXaN

Exit mobile version