Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ετοιμαστείτε τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχθούν εκλογές

Είναι σίγουρο, τον Σεπτέμβριο, σε λίγες εβδομάδες δηλαδή,  θα προκηρυχθούν εκλογές μας το είπε ένα πουλάκι μαρτυριάρικο. Οι νεοδημοκράτες έχουν βγει παγανιά στις ρούγες και ζητάνε από τον κόσμο, ναι διαθέτουν τόσο θράσος ύστερα από τα τόσα εθνοκτόνα μνημόνια που έχουν υπογράψει, να τους βοηθήσουν στην προεκλογική τους εκστρατεία!

Ποιοι; Μα παλιοί υπουργοί, υφυπουργοί, που μάλλον δεν θα βρουν την ψήφο τους και τους έχει πιάσει πρεμούρα…

Με το καλό, λοιπόν, να προκηρυχθούν οι εκλογές μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος και μετά την ολοκληρωτική καταστροφή να έρθει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να είναι σε εγρήγορση και να έρθουν σε επαφή με το εκλογικό τμήμα και τους αρμόδιους ούτως ώστε να κινητοποιηθούν για τις επικείμενες εκλογές που δεν αργούν. Πρέπει όλοι να δραστηριοποιηθούμε, να στελεχώσουμε όσα περισσότερα εκλογικά τμήματα γίνεται, για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος!

Έλληνες σηκωθείτε από το πληκτρολόγιο και αφήστε τον φραπέ και ελάτε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Μόνον αν κατορθώσουμε να είμαστε παρόντες σε όλα τα εκλογικά τμήματα, μόνο τότε θα μπορέσουν οι συμπατριώτες μας να βρουν την ψήφο τους!

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου – Δράσε τώρα – Μη περιμένεις άλλο!

Ε.Ζ.

Exit mobile version