Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πήρατε επίδομα θέρμανσης και επίδομα τέκνου; Φέρτε το πίσω με “εντολή Σαμαρά”!

Πήρατε επίδομα θέρμανσης και επίδομα τέκνου; Φέρτε το πίσω με “εντολή Σαμαρά”!

Σαφάρι –«με εντολή Σαμαρά» φυσικά- ξεκινάει η εφορία για όσους πήραν χρήματα από το κράτος αλλά είτε δεν τα δικαιούνταν είτε δεν τα χρησιμοποίησαν για το σκοπό που τα πήραν.

Έτσι όσοι εισέπραξαν προκαταβολή της επιδότησης για να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και δεν το έπραξαν (προτιμώντας να παγώνουν, για να βουλώσουν κάποιες άλλες –πιο επείγουσες- «τρύπες» του οικογενειακού τους προϋπολογισμού…), θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω, όπως επίσης και όσοι πήραν προκαταβολή επιδόματος τέκνων (κάποια ψίχουλα…), το οποίο όμως δεν δικαιούνται βάσει των εισοδημάτων του 2013 (τότε, γιατί τους το έδωσαν; Μήπως γιατί ήταν προεκλογική περίοδος;).

Σύμφωνα με την καθεστωτική «Καθημερινή», αυτό θα συμβεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου οπότε ξεκινάει η νέα σεζόν διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, οι δε έλεγχοι θα γίνουν ηλεκτρονικά, για να μην ξεφύγει κανένας.

Κάπως έτσι, ο φον Αντωνάκης θα παρουσιάσει νέο, ακόμα μεγαλύτερο «πρωτογενές πλεόνασμα», για να’ χει να καυχιέται. Και προκειμένου να ευημερήσουν οι αριθμοί, τι τον νοιάζει αν δυστυχούν οι άνθρωποι;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/phrate-epidoma-thermanshs-kai-epidoma-teknou-ferte-to-pisw-me-entolh-samara#ixzz3AgnBxap4

Exit mobile version