Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα λάσπη από τους νταβατζήδες και τα αεροβόλα που γινόντουσαν… πυροβόλα! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Νέα λάσπη από τους νταβατζήδες και τα αεροβόλα που γινόντουσαν… πυροβόλα! Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σε νέο παραλήρημα λάσπης και χολής κατά της Χρυσής Αυγής επιδόθηκαν τα ΜΜΕ των νταβατζήδων.

Ένα σύνθημα σε ένα τοίχο ενός σχολείου, το οποίο γράφτηκε από αγνώστους τους έδωσε την αφορμή να συνδέσουν το σύνθημα με το μπλόκο της Κοκκινιάς που έγινε πριν 70 ολόκληρα χρόνια. Η γελιοτητά τους έφτασε στο σημείο να δείχνουν αποσπάσματα στο σχετικό με την Xρυση Αυγή ρεπορτάζ από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’60! Είναι τόσο χοντροκομμένη η προπαγάνδα τους που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να φανερώνει την λύσσα τους εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφερόντουσαν και σε μία μαρτυρία ενός δήθεν πρώην μέλους μας από την οργάνωση Human Rights First, μαρτυρία σύμφωνα με την οποία τα μέλη της Χρυσής Aυγής είχαν αεροβόλα όπλα, τα οποία μετέτρεπαν σε πυροβόλα!!! Επίσης ο ίδιος στημένος ψευδομάρτυρας επαναλαμβάνει το γνωστό παραμύθι περί δήθεν καλύψεως των ανύπαρκτων εγκλημάτων των Xρυσαυγιτών από τις αστυνομικές αρχές, πράγμα το οποίο έχει αποδειχθεί από ειδική έρευνα στην αστυνομία ότι είναι απολύτως ψευδές.

Ένα σύνθημα λοιπόν σε ένα τοίχο και ένας ολοφάνερα ψευδομάρτυρας έδωσαν την αφορμή στα κανάλια και τις φυλλάδες των νταβατζήδων να επαναλάβουν τις τερατολογίες κατά της Χρυσής Αυγής. Ενώ αντίθετα για την πρώτη αποφυλάκιση βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για το γεγονός τηςεπιστροφής του λεγόμενου μαύρου χρήματος που έγραφαν στα πρωτοσέλιδά τους, επιστροφής μάλιστα με δικαστική απόφαση, δεν λένε λέξη.

Πιστεύουν ότι με ψέματα και με λάσπη θα μας καταδικάσουν, όμως ας γνωρίζουν ότι μία δίκη δεν είναι ένα δελτίο των οκτώ, στο οποίο οι πληρωμένοι προπαγανδιστές χωρίς αντίλογο λένε τα ψέματά τους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-lasph-apo-tous-ntabatzhdes-kai-ta-aerobola-pou-ginontousan-purobola-to#ixzz3AlObqdzA

Exit mobile version