Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό ο Σαμαράς: Μετά τον Καρατζαφέρη, καλεί και Καμμένο στην καταρρέουσα ψοφοδεξιά

Σε πανικό ο Σαμαράς: Μετά τον Καρατζαφέρη, καλεί και Καμμένο στην καταρρέουσα ψοφοδεξιά

Η συνεχιζόμενη και καθολική πτώση της Χούντας Σαμαρά έχει οδηγήσει το επιτελείο των αυλικών του καταρρέοντος πρωθυπουργού σε κινήσεις πανικού.

Τα τραγικά ποσοστά της ψοφοδεξιάς που την έχουν φέρει σε επίπεδο “Πολιτικής Άνοιξης” και το επερχόμενο εσωτερικό ξεκαθάρισμα από την Ντόρα και τους Καραμανλικούς εξαναγκάζουν την κλίκα Σαμαρά σε αναζήτηση σωσιβίου από την χωματερή των τελειωμένων και ξοφλημένων πολιτικάντηδων.

Μετά την κλήση Βορίδη σε Καρατζαφέρη και το άνοιγμα γύρου διαπραγματεύσεων για την επιστροφή του στο μαντρί, την σκυτάλη πήρε ο Γεωργιάδης, ο οποίος με πρόσχημα την έλευση του “δαίμονα” Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους αποσκιρτήσαντες από την… μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και στον Πάνο Καμμένο!

Συγκεκριμένα ο “μπουμπούκος” της ελαφροδεξιάς δήλωσε: «Κάθε στέλεχος που υπήρξε κατά το παρελθόν στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ μπορεί να επιστρέψει. Τώρα είναι ώρα συσπείρωσης».

Μάλιστα, ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τους Πολύδωρα, Ζώη και Καμμένο, τονίζοντας ότι το πρόσκλητήριο αφορά και αυτούς. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Για να κερδίσουμε όμως, εμείς που προσδιοριζόμαστε ως κεντροδεξιοί, δεξιοί ή νεοφιλελεύθεροι και αντιλαμβανόμαστε πόσο ζημιά για το μέλλον των παιδιών μας και τη χώρα θα ήταν να έρθει στην εξουσία ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, έχουμε την ευθύνη να βρούμε τον τρόπο να συνεννοηθούμε»!

Η… “συνεννόηση” (δηλαδή κουτάλα…) είναι το μείζον ζήτημα και η λέξη – κλειδί στην μεγάλη επιστροφή στο μαντρί της ψοφοδεξιάς για όλα τα απολωλότα πρόβατα. Το τι θα πράξει βέβαια ο Καμμένος μένει να το δούμε. Μπορεί να αρνηθεί μεγαλοπρεπώς με ψευτοαντιμνημονιακές κορώνες και να βγει έστω προσωρινά κερδισμένος στις εντυπώσεις.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να κάνει κι αυτός την μεγάλη κωλοτούμπα και να επιστρέψει στο μαντρί, αφού οι ΑΝΕΛ ολοκλήρωσαν τον ιστορικό κύκλο και την αποτυχημένη αποστολή τους ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή.

ΥΓ. Μην σας ξενίσει αν τον Μάρτη η εναπομείνασα Κ. Ο. των “Καμμένων” υπερψηφίσει την πρόταση της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το… καλό της Πατρίδας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-paniko-o-samaras-meta-ton-karatzaferh-kalei-kai-kammeno-sthn-katarreousa#ixzz3AqteYYbB

Exit mobile version