Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεθνής ΜΚΟ ζητά παρέμβαση Ομπάμα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Διεθνής ΜΚΟ ζητά παρέμβαση Ομπάμα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Έκκληση προς τον Ομπάμα, να ασχοληθεί προσωπικά με την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής και του Ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος Γιόμπικ, κάνει σε έκθεσή της η γνωστή (και μη εξαιρετέα…) «μη κυβερνητική» οργάνωση Human Rights First, όπως μας πληροφορούν  τα προσμένοντα φερέφωνα του σάπιου καθεστώτος της κατεχόμενης Αθήνας:

«Έκθεση φιλοξενεί στον ιστότοπό της η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρόεδρος Ομπάμα θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε Ελλάδα και Ουγγαρία, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες. Η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ, καλεί τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να πάρει θέση για την κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών σε Ελλάδα και Ουγγαρία της Χρυσής Αυγής. Καλεί τον Ομπάμα να τηλεφωνήσει στον Αντώνη Σαμαρά και να εκφράσει την υποστήριξη του στις προσπάθειες που κάνει για να αποδομήσει την εγκληματική οργάνωση, έχοντας απομονώσει τους ηγέτες της. Επίσης να του υπογραμμίσει την ανάγκη για μία αξιόπιστη ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής από ευρωπαϊκά δικαστήρια, ανεξαρτήτως πολιτικών κινήτρων. Επίσης να του προσφέρει την βοήθεια της Αμερικής για να ερευνηθεί σε βάθος η οικονομική κατάσταση των μελών της Χρυσής Αυγής και να ενισχυθεί ο ελληνικός νόμος για την καταπολέμηση της βίας του μίσους, της διαφθοράς και της κατάχρησης».

Βεβαίως, είναι άγνωστοι οι λόγοι που η HRF ζητά παρέμβαση του ιδίου του Ομπάμα, αλλά μου φαίνεται πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει… χάσει επεισόδια. Ποιος είπε πως ο… Ομπάμιας δεν έχει ασχοληθεί προσωπικά με την Χρυσή Αυγή; Ήταν μέρες του Αυγούστου του 2013, όταν ο Μιχάλης Ιγνατίου (γνωστός στην πολιτική πιάτσα και ως “The Voice of America”…) αποκάλυπτε στο «Έθνος» του Μπόμπολα, τους διαλόγους της πρόσφατης τότε συνάντησης Ομπάμα-φον Αντωνάκη, που είχαν γίνει πίσω από τις κάμερες. Φυσικά, ένα από τα θέματα που απησχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, που από καιρό είχε πάψει να είναι πρόβλημα του ντόπιου σάπιου κατεστημένου, αλλά διεθνές! Σας θυμίζουμε εκείνο το δημοσίευμα, που είχε τίτλο «Τα σχόλια για τη Μέρκελ και οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή»:

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας… Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται «πολύ ευαίσθητο», καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της. Πιστεύουν ότι η ενίσχυσή της στις δημοσκοπήσεις οφείλεται στα σκληρά μέτρα που επέβαλε η τρόικα και κυρίως στην ανεργία ανάμεσα στους νέους. «Εάν ο κ. Σαμαράς δείξει έργο στο θέμα της οικονομίας, η Χ.Α. θα ξεφουσκώσει» δήλωσε η διπλωματική πηγή, που έχει γνώση των συζητήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: μα δε βρέθηκε κανένας από την CIA να πει στους δικούς τους, της ΜΚΟ, ότι «μην ανησυχείτε, ο πρόεδρος ασχολείται με το θέμα προσωπικώς»; Τι δουλειά κάνουν; Μπρίκια κολλάνε;

Απάντηση: Ασφαλώς και το ξέρουν οι δήθεν ευαίσθητοι περί τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όπως ξέρουν ότι ο Ομπάμα είχε δώσει και το πράσινο φως για τις διώξεις και την καταστολή. Αλλά, παριστάνουν ότι δεν το ξέρουν, για να δώσουν… δραματικούς τόνους στην όλη υπόθεση, του τύπου «κάντε κάτι γιατί χανόμαστε»!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diethnhs-mko-zhta-parembash-ompama-enantion-ths-chrushs-aughs#ixzz3ArDjRDDI

Exit mobile version